SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Järfälla HC
3 - 6
Götatraneberg IK
Järfälla HC3 - 6Götatraneberg IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 01 november, 19:10
Plats:Järfälla Ishall
Samling: Omkl rum
Aktivitetsinfo: Matchgenomgång
Det börjar så smått dra ihop sig för A-laget!
2019-11-01 15:21
Match ikväll igen bort mot Järfälla HC!

Ikväll spelar A-laget sin 10:e match i grundserien och det börjar dra ihop sig mot Alltvåan. Åtta lag spelar om de fyra första platserna som ger en plats i Alltvåan där man spelar om platser i kvalserien till HockeyEttan. Just nu ligger GötaTraneberg på tredje plats med 18 inspelade poäng. I topp ligger Nacka med 27 poäng och Viggbyholm ligger på andra plats med 18 poäng men med en match mer spelad än oss. De har en klart bättre målskillnad än GötaTraneberg... 

På fjärde plats ligger Järfälla med sina 16 poäng och en match mindre spelad än GötaTraneberg. Ikväll möter vi just Järfälla i deras hemmaborg. Det går ju inte säga att det är en fempoängsmatch men vi kan i och med en seger hålla dem ifrån oss med minst två poäng, vilket blir mellanskillnaden om Järfälla vinner matchen som gör att de kommer upp i lika många spelade matcher som GötaTraneberg. Järfälla har dock gått bra i serien och är ett mycket bra lag. Vi tippar på att det kommer att bli en oerhört jämna match ikväll. 


På femte plats skuggar Värmdö med sina 12 poäng. De är klart mycket bättre än vad vi hade förväntat oss. Vi har alltid haft svårt mot dem rent historiskt och vi förlorade mot dem i första mötet ganska klart.

 

Sedan vinsten mot Sudret i omgång sju så har vi spelat mot både Spånga och Rimbo. Båda matcherna slutade 2-2 och båda gick hela vägen till straffar. Vi vann båda straffläggningarna!  

 

Nu håller vi tummarna för att det blir tre poäng ikväll och att Spånga tvålar till Värmdö samtidigt. Det spelas bara två matcher i denna omgång ikväll. Resterande två matcher, de mellan Sudret och Viggbyholm, 1-10, och Nacka och Rimbo, 3-0, har redan spelats sedan tidigare.

 

Lycka till nu A-laget - kämpaaaaaa!!!


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudpartners