SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göta Traneberg Ishockeyklubb
5 - 2
Linden
Göta Traneberg Ishockeyklubb5 - 2Linden

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 27 februari, 19:30
Plats:Stora Mossen
A-laget klara för Play Off - största framgången för GötaTraneberg någonsin!
2018-02-28 07:18
Igår spelade A-laget sin sista match i Alltvåan mot serieledande Eskilstuna/Linden hemma på Stora Mossen. Man var tvungen att ta minst en poäng för att nå Play Off till kvalserien till div 1 för att hålla undan för Viggbyholm som jagade bakom oss. Viggbyholm behövde vinna sin match vilket man också gjorde och i kraft av bättre målskillnad skulle de, i händelse av att GötaTranebeg förlorade, gå vidare till Play Off på bättre målskillnad. GötaTranebeg hade allt i egna händer men det var trots allt serieledande Eskilstuna/Linden som stod för motståndet!
GötaTraneberg inleder första perioden starkt och tar ledningen med 1-0 vid 15:04 genom nr 9, Christian Wennergren. Resultatet står sig perioden ut. Efter 5:29 in i andra perioden utökar GötaTraneberg ledningen till 2-0 men fem minuter senare reducerar Eskilstuna/Linden till 1-2. GötaTraneberg inleder alltså period tre med en skör ledning med endast ett mål men laget är koncentrerat och beslutsamt. Marcus Rudhage i målet är pressad men kämpar hårt för att stänga igen. GötaTraneberg trampar plattan i mattan och redan efter 2:09 in i perioden utökar GötaTraneberg sin ledning till 3-1 genom nr 58, Jonathan Fagerlund men Eskilstuna/Linden stretar emot och reducerar till 2-3 vid 7:29. Inget som stör GötaTraneberg som utökar sin ledning till 4-2 vid 17:14 genom nr 20, Pontus Palmborg. I slutminuterna drar Eskilstuna/Linden på sig en utvisning och den utnyttjar GötaTraneberg på bästa sätt genom att sätta 5-2 genom nr 10, Ludwig Guve-Törling vid tiden 19:35. GötaTraneberg vinner matchen och slutar fyra i Alltvåan och tar sig för första gången vidare till Play Off sedan föreningarna Göta och Traneberg slogs ihop för över ett decennium sedan! Vinnare av Play Off går vidare till kvalserien om en plats till div 1. Laget vi möter i Play Off är Värmdö HC som vann fortsättningsserien. Play Off-serien spelas i bäst av tre matcher där GötaTraneberg i händelse av att serien gå till tre matcher spelar två av dem hemma. Första matchens spelas på Värmdö den 1 mars. Stort grattis till till segern mot Eskilstuna/Linden och ett ännu större grattis till framgången GötaTraneberg!!

<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudpartners