SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göta Traneberg Ishockeyklubb
2 - 1
Värmdö HC
Göta Traneberg Ishockeyklubb2 - 1Värmdö HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 mars, 14:00
Plats:A-hallen
GT vinner match nr 2 mot Värmdö i Play Off serien!
2018-03-03 17:26

Andra matchen idag hemma mot Värmdö HC i Play Off-serien. Vinst var ett måste om vi ska ta oss till kvalet till Hockeyettan! Spännande värre med andra ord och Stora Mossen bjöd för första gången på storpublik! Häftigt!

Ärligt talat, Värmdö har allt vinna och man har lagt all press på GT som förväntas försvara sin fjärdeplats i Allettan. Det är så man ser på det men Värmdö har samma press på sig som klara vinnare av fortsättnings-serien enligt mitt förmenande.


Nåja, Värmdö börjar matchen bäst och GT ägnar i princip hela perioden åt att försvara sig. Hugo Edlund i GT:s mål agerar som en matchvinnare ska göra! Period ett slutar med 0-0. 

Cirka sex minuter in i period två får GT ett Power Play och 8:03 trycker nr 12, Felix Johansson vackert in 1-0 från blå! Fram till detta mål har det inte gått att känna igen GT som underpresterat spelmässigt, men nu händer något. Stärkta av målet kliver GT upp och pressar Värmdö rejält och man tar över matchen perioden ut. Nu började vi känna igen vårt GT igen och pressen ger utdelning direkt när 58, Jonathan Fagerlund knackar in 2-0 vid 8:59 på ett skott utifrån. Ett resultat som står sig perioden ut. 

I tredje perioden går GT lite avvaktande framåt, man vill ju naturligt försvara sin ledning, men i minut 13 åker vi på en utvisning som Värmdö lyckas ta vara på genom att reducera till 1-2 vid 13:49. Värmdö har en PP-variant som de kör på hela tiden. De ställer en gubbe bakom vårt mål som bara inväntar en pass. När passen kommer åker en spelar fram mot vårt mål, får passningen cirka en och en halv meter från målset och bara trycker dit den ostört. Så gör de gång på gång. Se upp för den GT!

I slutet tar Värmdö ut sin målvakt och vi får chansen att sätta punkt för matchen i öppen kasse men puckuslingen går i stolpen (se filmen ovan), vilket den gjorde klockrent vid fem tillfällen idag. Vi klarar av Värmdös anstormning och vinner matchen med 2-1!! 


Play Off-serien lever vidare! Hugo Edlund i GT:s kasse klart bäst på isen idag även om ingen Man of the match delades ut idag. Play Off-serien räknas som en enda match och därför tackar inte spelarna varandra efter avslutad match. Det lär det dock göra imorgon då det ska avgöras vilket lag som går till kvalspelet till Hockeyettan!


Stort grattis till segern GT! 

Vi syns imorgon på Stora Mossen kl 18:30 då Värmdö återigen kommer på besök.

Kämpaaaaa!!!<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudpartners