SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göta Traneberg IK
2 - 6
Haninge Anchors HC
Göta Traneberg IK2 - 6Haninge Anchors HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 oktober, 17:30
Plats:Stora Mossen
Serie:HockeyTvåan Östra A   Tabell >>
Samling:16:30
A-laget åkte på däng mot Haninge!
2018-10-15 12:32
1-1 på tavlan och fortfarande med i matchen!
Lustig match på Mossen igår. A-laget tog emot Haninge Anchors som låg strax över mitten i tabellen med en match mer spelad än GT. Haninge inleder starkast men GT lyfter sig och pressar ner Haninge rejält i deras zon utan att komma till några större avslut. Dock är det Haninge som gör 0-1 efter14 minuter, vilket också är resultatet i pausvilan. Det kändes dock som om GT hade matchen i sina händer...
Det dröjer inte mer än 3 minuter in i period två för än GT kvitterar till 1-1 genom nr 16, Kevin Lindberg och matchen var fortfarande vår men det är Haninge som gör målen. Först tar de ledningen med 1-2 i numerärt underläge efter fyra minuter och ytterligare fyra minuter senare gör de 1-3. Ett mål som egentligen borde renderat i en utvisning för Haninge då vår spelare får en klubba i ansiktet och släpper pucken som glider in framför mål och som Haninge nätar på. 1-4 kommer en minut senare när GT spelar i numerärt underläge och ytterligare en minut senare utökar Haninge sin ledning till 1-5. I tredje perioden jagar GT en upphämtning och 2-5 kommer redan efter två minuter genom nr 15, Hugo Åhlén men klockan rinner iväg snabbt och när det återstår cirka sex minuter av matchen blir det oroligt på isen och GT drar på sig utvisningar, bland annat en Game, vilket försvårar möjligheten att snygga till siffrorna. Haninge gör 2-6 i öppen kasse och där tar matchen slut.
Skotten slutar 34-24 i en match där GT med sitt tryck borde fått ut mer av sitt spel men Haninge snodde matchen ifrån oss och var dessutom bra på att få ut GT i sarghörnorna och vi gavs aldrig riktigt chansen att komma in framför mål. Något laget tar med sig in i matchanalysen. Nu ligger vi trea i tabellen på 11 poäng med en match mindre spelad än Haninge som ligger tvåa på 13 poäng.
Vi gratulerar Haninge till segern och lägger nu fokus på matchen imorgon mot Rimbo borta.
Sassa brassa!

<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudpartners