Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg Team 03 fick med 10 spelare till TV-puckens vårläger!
2018-03-15 11:19
Fantastiskt, GötaTranberg Team 03 fick med hela tio spelare till TV-puckens vårläger! Det här är den största framgången i GötaTranebergs historia vad beträffar TV-pucken. Aldrig tidigare har så många spelare varit aktuella från klubben!
Det här är ett svar på att hårt arbete lönar sig! 
Vi har ju tidigare representerat TV-pucken genom Fredrik Nordmark från Team 99 som senare knep silvret för Stockholm Lag Nord och genom Filip Lindén ur Team 01 som vann guldet med Stockholm Lag Nord två år senare och senast Oliver Håkansson, Team 02:s målvakt i senaste upplagan av TV-pucken. 
GT Team 03 är ett av landets i särklass bästa lag i sin ålderskull och det går knappt att hålla reda på alla serievinster och cupsegrar det här laget kammat hem genom åren. Det här är en naturlig utveckling av att man utbildad sina spelare på bredden och inte toppen, vilket nu belönar sig med tio uttagna spelare ur truppen. Man bör veta det att Team 03 har 24 spelare till som skulle platsa i vilket TV-pucklag som helst ute i landet men just i Stockholm är konkurrensen som hårdast, så bra är samtliga spelare i Team 03! 
Vi är enormt glada och stolta över att GötaTraneberg som förening nu blivit inbjudna till TV-puckens vårläger och vi håller tummarna för att samtliga spelare även går vidare till det slutgiltiga höstlägret och senare till slutspelet i TV-pucken. 

Stort grattis till framgången GT Team 03 och stort grattis till GötaTraneberg som förening!

Uttagna spelare till TV-puckens vårläger är:
Målvakt: Marcus Brännman
Backar: Johan Persson, Olle Bergström, Max Jaldung, Adam Norenius
Forwards: Adam Hofbauer, Dennis Värmhed, Oliver Moberg, Marcus Molin, Lucas Runquist

Jan Herrström
A-laget, J20, Styrelsen

Nyhetsarkiv
2018-01-08 10:30
 
Våra Sponsorer