Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Stockholm Nord kniper bronset i TV-pucken, fyllt med spelare från GötaTraneberg!
2018-11-04 13:15
Marcus Brännman från GötaTraneberg J18, kanske Sveriges bästa 03-målvakt, firas rejält efter bronset!

I slutspelet i TV-pucken spelade Stockholm Nord hela 6 matcher och tog sig till den moraliska finalen mot Göteborg igår som egentligen var en semifinal. Stockholm Nord är det klart dominerande laget på isen men Göteborg snor åt sig segern med 2-1. I match om tredjepris så var det aldrig något snack, Stockholm Nord vinner mycket övertygande med hela 6-0 mot Örebro, som fram till denna match gjort sin bästa TV-puck någonsin. Skotten slutar med 40-12 till Stockholm Nord och det ger ju en bra bild av hur den matchen såg ut. 

Stort grattis Stockholm Nord och stort grattis till våra GT-spelare Marcus Brännman, Adam Hofbauer, Marcus Molin, Lucas Runqvist, Johan Persson, Olle Bergström och Oliver Moberg till bronset!

Det är roligt att dyka ner i matchprotokollen från dessa sex matcher. Totalt sett gjorde Stockholm Nord 25 mål och släppte bara in 10. Våra GT-spelare producerade 7 av dessa mål och fick även 10 assistpoäng. Det ger sammanlagt 17 poäng till våra GT-spelare! Täby och GötaTraneberg dominerade Stockholm Nord med flest antal spelare i laget.

 

Vi är alla grymt stolta över våra grabbars insats i helgen och vi vill önska er samtliga stort lycka till i kommande spel i GötaTraneberg J18, U16-landslag om möjligt och i de nya lag som våra spelare kommer representerar via ishockeygymnasium de alla är klara för. Gäller även ett stort antal spelare på hemmaplan också som inte tog en plats i Stockholm Nord denna säsong. Vi ska inte glömma bort Emil Melander som också spelade i TV-pucken denna säsong men då för SIF-laget (Svenska Ishockeyförbundets eget lag).

 

Kom hem nu och kämpa för ert J18!!!


Nyhetsarkiv
2018-01-08 10:30
 
Våra Sponsorer