Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Avslutning för GT J20!
2018-05-28 13:31
Bra avslutningskväll med GT J20!
I förra veckan var det dags för GT J20:s avslutningsmiddag/bankett, en mycket viktig del av verksamheten!

Restaurang Jimmys Steakhouse bokades och hela laget var på plats förutom Calle Johansson som var sjuk och Markus Nilsson som arrangerade sin egen studentfest. Som alltid höll Erik Tessmar Forsgren, lagets huvudtränare sedan 4 säsonger tillbaka, ett tal. Erik och vår assisterande tränare Gustav Claughton slutar i J20 men blir kvar i föreningen som A-lagets huvudtränare. Efter middagen blev det sedvanlig prisutdelning. Två av priserna värderas lite högre än de andra. Det ena är tränarnas, ledarnas och spelarnas val till ”Året Spelare” som i år gick till Filip Schlyter, vår målvakt med motiveringen: 

 

”Filip har välförtjänt blivit framröstad till ”Årets Spelare” av tränarna, ledarna och spelarna i Göta/Traneberg J20. Med ett stabilt målvaktsspel har Filip i högsta grad bidragit till att Göta/Traneberg J20 gjorde en väldigt lyckad säsong i J20 Regionselit Östra säsongen 2017-2018”

 

Det andra priset är ”Juniorernas Stora Pris” som i år gick till Kevin Lindberg. Med följande motivering:

 

”En spelare som alltid kommer till match och träning för att ge 100% för laget. Spelade under säsongen 61 matcher och har således varit exceptionellt viktig både i j20-laget och A-laget”

 

Två mycket välförtjänta pristagare! 

 

Övriga pristagare blev:

”Årets Poängkung”  - Jacob Lindell, 34 poäng
”Årets Skyttekung" - Conrad Herrström, 14 mål
”Årets Assistkung" - Jacob Lindell, 20 assist

”Årets Målvakt” - Filip Schlyter
”Årets Back” - Adam Odsvall

”Bästa Defensiva Forward” - Hugo Östlin 

”Årets Föredöme” - Samuel Eriksson-Dahlberg

”Årets överraskning” - Hannes Axell


Tack GT J20 för en makalös säsong! Tittar man lite på statistiken så ser vi att vi är seriens näst mest effektiva lag vad gäller skotteffektivitet, dvs hur många mål vi gjorde på totalt antalet skjutna skott. Ökar vi den frekvensen kanske vi kommer högre upp i tabellen. Vi kom tvåa i Box Play knappt slagen av Nacka oh vi vinner Fair Play-ligan. Det grämer mig fortfarande att vi gick rakt in i influensan i den sista fjärdedelen av serien, där vi som mest saknade hela 15 spelare. Det resulterade i att cirka 10 matcher spelades med ett haltande lag, men mot slutet repade vi oss dock och kunde i sista matchen säkra kontraktet.

 

Försäsongsträningen drog igång i början av april efter ett par veckors vila och vi har till dags dato avverkat fem till sex fyspass i veckan och så kommer det fortsätta ända fram till 1 juli då spelarna tar sommarledigt….med eget individuellt fysprogram. Några spelare har valt att sluta i GT J20. Det är dels Joar Rosengård och Zenja Lavrov som väljer att spela hockey ett år i USA. Sedan har vi Philip Nilsson som kommer arbeta ett halvår utomlands men förhoppningsvis kommer han tillbaka efter jul. Markus Nilsson väljer att lägga skridskorna på hyllan för gott och Conrad Herrström fick kontrakt med Väsbys A-lag i div 1. Sedan har vi ett par spelare som med all säkerhet flyttas upp i A-laget men som självklart kommer spela J20 Elit för klubben. Ett par spännande kontakter har tagits vad gäller nyrekrytering. Samtal pågår och vi får se var vi landar i den frågan framöver.

 

GT J20 är en familj! En familj som man lätt kan ansluta sig till och lämna för en säsong eller två men man kommer alltid tillbaka! GötaTraneberg som förening är överlag som en enda stor familj med starka band mellan lagdelarna. Det råder en kultur av samhörighet och vilja att utveckla föreningen framåt och uppåt och vi flyttar fram våra positioner för varje säsong. Men vi är ödmjukt införstådda i att sådant kan raseras över en natt och det gäller för oss alla att jobba hårt för att inte tappa greppet om utvecklingsarbetet! 

 

Just nu tränar GT J20 hårdare än någonsin och laget börjar forma sig rejält inför nästa säsong. Det ska bli enormt spännande att följa GT J20 nästa säsong, ett lag som vi tror kommer överraska i serien!

 

GT J20, kämpaaaaa!

 


Nyhetsarkiv
En enda match kvar!2019-02-17 21:27
J20 Elitlaget maler på!2018-12-06 15:09
J20 Elit so far…2018-10-08 12:36
Avslutning för GT J20!2018-05-28 13:31
GT J20 sommartrupp2018-02-06 10:46
GT J20 förstärker!2018-02-06 10:44
 
Våra Sponsorer