Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Inbjudan till GT Träna Mera
2018-06-27 09:00

Hockeyvänner,

 

Mitt i sommarvärmen kommer ett erbjudande om ett mycket bra upplägg inför kommande säsong! Vi är mycket glada att kunna erbjuda detta nu för spelarna i GT i samarbete med StarZone!

 

GT tränarna för Team 07,08,09 & 10 har tillsammans med Starzone tagit fram ett koncept ”Träna Mera” för extra träning under oktober till mars kommande säsong 2018/2019. Fokus på denna träning är skridsko- och klubbteknik. All träning är individuell med stort fokus på feedback och utveckling. Spelarna i ålderskullarna som inbjudan riktar sig till är i eller på väg in i det som brukar kallas för den ”motoriska guldåldern” 8-12 år, där spelarna är som mest mottagliga för koordinationsträning och där det hävdas enligt forskning att 90 % av de rörelser vi kan har vi lärt oss innan vi går in i puberteten. Vi tror starkt på detta och att det kommer att ge oss gynnsamma effekter hos de deltagande spelarna. Se bifogad PDF för mer information kring hur upplägget är tänkt.

 

Träna Mera:

 

  • Riktar sig till utespelare i lagen 06, 07, 08, 09 och Flickor i samma ålderskullar.
  • Ett ispass om 60 min per vecka. Totalt ca. 25 ispass per deltagare under hela perioden.
  • Ispassen är kl. 15-16, för att inte påverka lagens ordinarie verksamhet, på Stora Mossen.  
  • Beroende på antalet deltagare körs ispassen i två grupper (te x ons och tors). Varje grupp omfattar omkring 25 spelare.
  • Då ispassen fokuserar helt på individuell träning / utveckling kan flera åldersgrupper vara på isen samtidigt.
  • Då istider ännu inte är 100 % schemalagda vet vi ännu inte vilka dagar det blir, troligtvis senare delen av veckan.  
  • Deltagande är frivilligt och sker utanför respektive lags ordinarie verksamhet.
  • Kostnaden är 3.000 kr för hela perioden dvs 500 kr i månaden.
  • Ispassen leds av Starzones instruktörer. I mån av tid kommer även GT ledare att vara på plats för att supportera i omklädningsrummet.

 

Om Starzone:

 

Starzone har stor erfarenhet av individuell skridsko- och teknikträning från pojk till senior. Starzone samarbetar med flera ledande klubbar i Stockholm såsom AIK, Täby och Arlanda. Vidare driver man camper i både Sverige och utomlands. Samtliga instruktörer har själva spelat ishockey på högsta nivå i Sverige och har en gedigen ledarskapsutbildning. Mer information finns på https://starzonesports.com/

 

 

Anmälan:


Anmälan sker via mail till marcus.broberg@gmail.com senast den 7 juli. Anmälan blir registrerad när betalning har gjorts. Betalning (3.000 kr) görs till swish 070-5205810 eller lagets bankkonto i handelsbanken: HSB 6163-936 059 508 (Johan Ekström). Önskar ni dela upp betalningen så ta kontakt med Johan


Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta Marcus eller Damir.


Somriga hälsningar

Marcus Broberg

 
Våra Sponsorer