Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GT Team 08-spelarna går som tåget och på läktaren vinner man alltid hejarklackskampen!
2019-01-10 10:58
Till vänster: Laget som kom 2:a i Turex Cup. Till höger: Laget som kom 2:a i GT Pucken.
Jul- och nyårshelgen var intensiva dagar för Team 08 med spel i tre olika cuper. Vi deltog dels i Stora Coop Cup, dels iTurex Cup som blev en fantastisk framgång och dels i vår egen cup GT-Cupen som blev lika fantastisk den! 
Här får ni en resumé över hur det gick...
Vi deltog med ett lag i Stora Coop Cup i Enköping och spelade mycket bra på få spelare. Vi fick inte riktigt resultaten med oss men spelet var bra över hela banan och vi förlorade sista slutspelsmatchen på sudden death-straffar som var rafflande och kul för spelarna! Trots att vi var lite för få spelare så valde vi ändå att spela vår hockey med mycket press och pucktempo! Det var roligt att få spela mot andra lag än de vi brukar hemma i Stockholm. Vi mötte bland annat Eskilstuna/Linden, Bålsta och Ludvika. Bra lag med andra ord men vi stod oss bra i den konkurrensen och det är viktigt att nämna att våra föräldrar vann läktarmatchen lätt mot de andra gängen! Bra stämning och en kul cup!

Vi deltog också med ett lag i Turex Cup som arrangerades för 44:e året i rad och är en institution bland cuper. Cupen håller mycket hög klass och i år deltog lag från Ryssland (Morozov Moskva) och Finland (Espoo Blues). Almtuna, Djurgården, Huddinge, Nacka, Järfälla och Boo är ett axplock av lag som håller hög nivå. Vi slutade 2:a i denna cup efter att först besegra Espoo från Finland i semifinalen men i finalen blev det förlust mot Morozov, som vi faktiskt spelade oavgjort mot i gruppspelet. Deras enda poängförlust under hela cupen. Detta är oss veterligen föreningens bästa placering hittills i Turex. Bra spel och en härlig inställning från killarna!

Traditionsenligt höll vi vår egen cup, GT-Pucken, på Trettondagen för andra året i rad. Vi slutade 2:a även i denna cup efter bra spel och framförallt fina kämpainsatser. Vi gästades av bland annat Spånga och Saltsjöbaden som vi inte mött tidigare. Föräldragruppen börjar bli riktigt sammansvetsad och under Cup-Generalen Helenas ledning genomfördes ett mycket bra arrangemang. Vi har fått idel lovord från de gästande föreningarna och vi har en fantastisk anläggning som håller för att anordna cuper av bra kvalitet.
 

Nu är vi åter tillbaka till vardagen och vi tränar vidare för utvecklas ännu mer!

 

Vid pennan, Mats Kersten


Nyhetsarkiv
Kontaktuppgifter GT082018-11-11 16:25
Ursäkta tjatet!2018-10-03 11:03
Glöm EJ!2018-10-02 09:52
Oktober2018-09-25 09:04
Säsongsavslutning GT082018-04-25 08:20
Föräldramöte 14 april2018-04-16 10:24
 
Våra Sponsorer