Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vi presenterar Linda Dupree, föreläsare under Hockey Campen för Tjejer - "Träning för prestation"
2019-05-07 15:12
Linda Dupree
Hej!
Linda Dupree heter jag och är en före detta hockeyspelare som spelade i ca 16 år. Klubbar jag spelat för är Tranebergs IF (Göta/Traneberg), där jag började min karriär ca 8-9 år gammal. I Tranan/GT spelade jag främst med pojklaget i ett antal år innan jag valde att börja spela flickhockey i AIK:s damjuniorer. 
I gymnasiet flyttade jag upp till Örnsköldsvik där jag gick hockeygymnasium samt spelade i Modo Hockey. Efter gymnasiet flyttade jag tillbaka till Stockholm där jag spelade 4 säsonger i AIK:s damlag och sedan en säsong i SDE:s damlag. 

Jag har utbildat mig till tränare på Gymnastik- och idrottshögskolan och läser nu masterprogram i idrottsvetenskap på samma skola.
Jag är utbildad personlig tränare från Sports Club Education och jobbar som coach på Meckbach Träning i Solna. 

Som tränare har jag jobbat både med idrottare och motionärer och jag älskar allt som har med träning, prestation och hälsa att göra. 
Jag ser fram emot att komma tillbaka till Stora Mossen och få träffa alla deltagare och prata lite om träning med er!

På Lindas workshop/ föräeläsning är även föräldrar till Campens deltagare varmt välkomna!

Meckbach arrangerar också utbildning i träning. EX Träning för idrottande tjejer som går av stapeln i Solna 24-25/8, Information kommer under dokument på vår hemsida. Mer om Meckbach på www.meckbach.se

Nyhetsarkiv
Schema för årets camp!2019-05-07 13:50
 
Våra Sponsorer