Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Snart är det dags igen! Skridsko- och Hockeyskolan 19/20!
2019-08-30 17:57
Lördag 5 oktober drar vår härliga Skridsko- och Hockeyskola igång igen!

Hockeyskolan ligger på lördagar klockan 9-950 och Skridskoskolan klockan 10-1050 i vår hall (B-hallen) på Stora Mossens IP.
 
Vi håller på från och med 5 oktober till och med lördag 14 mars, med uppehåll andra helgen på höstlovet samt över jul och nyår.

Hockeyskolan riktar sig främst till killar och tjejer födda 2012, och/eller som har gått på Skridskoskolan tidigare, medan Skridskoskolan främst riktar sig till killar och tjejer födda 2013 eller senare, och/eller är nybörjare till skridskoåkning. Nybörjare i alla åldrar är välkomna att gå med i vår skridskoskola, för att sen eventuellt slussas uppåt genom hockeyskolan och in i lag.

Det finns inget krav på föranmälan, utan ALLA är välkomna, man kommer på plats inför sin första träning få fylla i en blankett med personuppgifter. Kom gärna i tid!

Kostnad: prova på tre gånger gratis! Därefter 1200 kr för hela säsongen, oavsett Skridsko- eller Hockeyskola. 

TIPS: Vi kommer på plats sälja startkit från Bauer som innehåller axelskydd, armbågsskydd, benskydd, handskar och hockeybyxa för endast 500 kr (ordinarie pris i butik ca 1000-1500 kr). Det går även att komma förbi kansliet och köpa dessa under veckorna, behöver inte göras på lördag morgon.

VÄLKOMNA!
 
Våra Sponsorer