Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nu kan du anmäla dig till Skridsko- och Hockeyskolan 2020/2021!
2020-08-28 16:59
Nu kör vi igång!

Hej!

Nu tar vi upp anmälan till vår fantastiska Skridsko- och Hockeyskola!

Om du vill lära dig åka skridskor under lekfulla och roliga former, träffa fler och nya vänner, då är du hjärtligt välkommen till Stora Mossen varje lördag med start den 3 oktober! Vill du dessutom lära dig spela ishockey så har du även möjlighet till det! 


Det spelar ingen roll om du aldrig åkt skridskor tidigare, vi är här för att lära dig! Våra instruktörer är föreningens tränare och spelare och du får en fin hockeytröja att åka i. För mamma och pappa har vi ett mycket fint och mysigt kafé där det serveras kaffe, bullar, mat och dryck.


Hjärtligt välkomna!


Läs vidare för mer information och anmälan...

START

Lördag den 3 oktober fram till lördag den 13 mars med ett uppehåll den 31 oktober under höstlovet samt under jul och nyår.


TIDER

Hockeyskolan: 09.00-09.50. Skridskoskolan: 10.00-10.50. 


PLATS

B-hallen på Stora Mossens IP i Bromma.

 

FÖR VEM

Hockeyskolan riktar sig främst till flickor och pojkar födda 2013 och/eller som har gått på Skridskoskolan tidigare, medan Skridskoskolan främst riktar sig till flickor och pojkar födda 2014 eller senare. ALLA är välkomna att delta i vår skridskoskola och du behöver inte ha åkt skridskor tidigare. Det är ju det du ska lära dig hos oss! När du passerat genom Skridskoskolan går du vidare till Hockeyskolan och senare får du var med och bilda ett nytt lag i GötaTraneberg IK. 


ANMÄLAN

Det finns inget krav på föranmälan, det går bra att komma till Stora Mossen och anmäla dig på plats, alternativt klicka här för ANMÄLAN


Skriv om ni önskar delta på Skridskoskolan eller Hockeyskolan, Hockeyskolan kräver att man genomgått Skridskoskolan eller har så pass bra kunskaper att man kan delta i den verksamheten.


Det är viktigt att komma i god tid till vår B-hall på Stora Mossen första gången du vill delta. Vi registrerar dig på plats oavsett om du anmält dig innan eller inte.


KOSTNAD

Först får du prova på tre gånger gratis, därefter kostar det 1200 kr för hela säsongen.


UTRUSTNING

Du måste ta med dina egna skridskor och hjälm. Du får låna en hockeytröja att åka i. Vi erbjuder slipning av skridskor för 50 kr paret. Behöver du ishockeyutrustning så säljer vi ett begränsat antal start-kit för endast 500 kr (Värde 1200 kr). Start-kitet innehåller axelskydd, armbågsskydd, benskydd, handskar och hockeybyxa. Start-kiten har vi på plats när du väl är här.

 
Våra Huvudpartners