SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gustaf Albihn och Joakim Cyrus Stålheim nästa GT-målvakter att spela TV-Pucken
2019-09-10 11:52
Gustaf Albihn samt Joakim Cyrus Stålheim. Två duktiga -04or som fick möjligheten att spela TV-Puckskval på Gotland nyligen!
För tredje året i rad så representeras GötaTraneberg av en målvakt i TV-Puckslaget Stockholm Nord. Marcus Brännman blev utsedd till turneringens bästa målvakt samt gjorde en U16-landskamp under vintern, och året innan så var Oliver Håkansson med i -02-laget som kom på en sjätteplats i turneringen. Nu har klubben alltså fått in en målvakt till Stockholm Nord för tredje gången på lika många år, då Gustaf Albihn (född -04) ska åka till Dalarna och spela slutspel i slutet av oktober. Gustaf gjorde fem säsonger i klubben, men spelar nu i Hässelby/Kälvesta. 

Extra kul är det även att målvakten Joakim Cyrus Stålheim, som har flyttat till Visby/Roma, var med och bidrog enormt i Gotlands TV-Puckslag under kvalhelgen på hemmaplan nyligen. 

Det är väldigt kul att så många duktiga målvakter kommer från GötaTraneberg. Det ska bli spännande att se utvecklingen på nästa generations GT-killar som kommer framöver!
 
Våra Huvudpartners