Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Gustaf Albihn och Joakim Cyrus Stålheim nästa GT-målvakter att spela TV-Pucken
2019-09-10 11:52
Gustaf Albihn samt Joakim Cyrus Stålheim. Två duktiga -04or som fick möjligheten att spela TV-Puckskval på Gotland nyligen!
För tredje året i rad så representeras GötaTraneberg av en målvakt i TV-Puckslaget Stockholm Nord. Marcus Brännman blev utsedd till turneringens bästa målvakt samt gjorde en U16-landskamp under vintern, och året innan så var Oliver Håkansson med i -02-laget som kom på en sjätteplats i turneringen. Nu har klubben alltså fått in en målvakt till Stockholm Nord för tredje gången på lika många år, då Gustaf Albihn (född -04) ska åka till Dalarna och spela slutspel i slutet av oktober. Gustaf gjorde fem säsonger i klubben, men spelar nu i Hässelby/Kälvesta. 

Extra kul är det även att målvakten Joakim Cyrus Stålheim, som har flyttat till Visby/Roma, var med och bidrog enormt i Gotlands TV-Puckslag under kvalhelgen på hemmaplan nyligen. 

Det är väldigt kul att så många duktiga målvakter kommer från GötaTraneberg. Det ska bli spännande att se utvecklingen på nästa generations GT-killar som kommer framöver!
 
Våra Sponsorer