SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Målvaktsträningen får egen tid på lördagar!
2019-11-05 12:02
Foto: Linus Rosengård
Äntligen! Målvaktsträningen har i flera år fått stå lite i skymundan på Stora Mossen, med målvakter som fått dela is med hela lag. Men under den här hösten har klubben beslutat att viga en timme på lördagar åt våra unga och intresserade målvaktstalanger! Klockan 12.00 varje lördag så kommer målvaktsträningen att ligga fast, vecka efter vecka, och detta kommer att underlätta stort vid planering m.m. för alla lag och spelare. 
Vi tror att denna förändring, investering och satsning på målvakterna i klubben kommer att visa sig vara väldigt lönsam under de kommande åren, och hoppas att alla våra ambitiösa utespelare och målvakter tar tillfället i akt och passar på att nyttja denna extratimme med istid och bra träning.

På varje tillfälle så kommer klubbens målvaktstränare Gustav Claughton (som innehar Förbundstränar-legitimation) att hålla i passet, med hjälp av en målvakt från klubbens junior- eller A-lag. Utespelarna får dessutom feedback och coaching av en utespelartränare som kommer från de olika ungdoms- och juniorlagen. Ypperliga tillfällen att vässa på målskytte!
 
Våra Huvudpartners