SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Marcus Brännman uttagen till U17-landslaget!
2020-01-23 12:41
Marcus Brännman, i Örebro-tröjan
Marcus Brännman spelade i GötaTranebergs Team-03 upp till U16, och var även en stark faktor till J18-lagets avancemang upp till J18 Elit förra året. Inför den här säsongen så flyttade Marcus till Örebro där han nu går på ishockeygymnasiet och har hittills i år stått för många väldigt bra insatser, vilket han nu belönas för med en plats till Sveriges U17-landslag som ska spela en 5-nationsturneringen i Ufa (Ryssland) i början av februari. I turneringen så deltar förutom Sverige även Finland, Ryssland, Tjeckien samt USA, och med i truppen finns även en annan GT-bekant: Oliver Moberg, som för närvarande spelar i AIKs verksamhet.

- Marcus var tidigt väldigt professionell, och älskade att tävla. Han lämnade ingenting åt slumpen, och kom alltid till ishallen med god inställning. Uttagningen till landslaget är väldigt välförtjänt, och Marcus är en perfekt förebild för våra målvakter som vi har kvar i GötaTraneberg. Vi är väldigt stolta över honom, säger Gustav Claughton, målvaktstränare i klubben.

Lycka till i Ryssland, Marcus!
 
Våra Huvudpartners