Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Grundläggande regler och riktlinjer
2019-09-22 20:04


Ledargruppen består av föräldrar med barn i Team 11 och de jobbar ideellt för att era barn skall få spela hockey. De lägger ned mycket tid på att planera och genomföra träningar, matcher och andra aktiviteter. Fundera gärna på vad du kan ställa upp med för att stötta barnen och laget. Utöver ledare behöver vi lagsponsorer, mer om det inom kort.

 

Ledargruppen vill kommunicera ut några enkla regler och riktlinjer. Vi ber er respektera dessa. Utöver dem följer vi såklart GTs styrdokument ”Vi är Göta Traneberg”. Läs gärna den! 

 

  • Vi är alltid bra kompisar – lagkamrater och motståndare gör ingen skillnad.
  • Mobilförbud i omklädningsrum och i anslutning till träningar och matcher.
  • Godis- och läskförbud i omklädningsrum och i anslutning till träningar och matcher.
  • Vårdat språk bland ledare, föräldrar och barn. Låt oss alla fundera på hur vi utrycker oss.
  • Alla ledare i GT Team 11 skall inlämna utdrag ur belastningsregister till kansliet.

 

Utöver det vill vi att barnen under säsongen skall öva på att byta om helt själva utan föräldrar. Det kommer finnas ledare tillhands som kan hjälpa till om det behövs, samt knyta skridskorna. Är ert barn nybörjare och behöver en förälder för att känna sig trygg i omklädningsrummet är det självklart ok. Under träning/match ber vi föräldrarna att inte stå i avbytarbåset.

 

Vi vill understryka vikten av att era barn äter och sover ordentligt. Hockey är en fysiskt och mentalt krävande sport. Vid tidig start måste ni få barnen i säng i tid. Tänk på vad barnen stoppar i sig. Det blir inte kul för nån om vi har barn på isen som sovit för lite eller inte ätit ordentligt.


Nyhetsarkiv
Dagläger i Rimbo2020-01-08 18:38
Team 11 Lagsponsring2019-09-26 07:44
Utrustningstips2019-09-18 18:30
 
Våra Sponsorer