Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Igår fick Team Västerort sitt nya matchställ
2020-01-23 13:11
Team Västerort med Swapnil Chitre och Jenny Henckel från huvudsponsorn HCL Technologies samt tränare från Ekerö IK /Skå IK, Hässelby/Kälvesta och GötaTraneberg. Foto: Joakim De Groot.
Igår var det stor "paketöppning" på Stora Mossen då våra damjuniorer Team Västerort fick sitt nya matchställ som bekostats av IT-företaget HCL Technologies. Team Västerort, som är ett samarbete mellan GötaTraneberg, Ekerö IK/Skå IK och Hässelby/Kälvesta, är ett lag i en unik satsning på flick- och damishockeyn i Sverige. Det är bara i Stockholm i landet vi har en damjuniorserie vilket möjliggör för flickishockeyspelare att ta ett naturligt steg mellan ungdom- och seniorishockeyn, ett steg som tidigare inte fanns.
Damjuniorserien består av sex lag som möter varandra tre gånger i en rak serie. Just nu ligger Team Västerort fyra med 13 poäng. Dock har man spelat två matcher mindre än serieledande Haninge Anchors som har 18 poäng. 


Vi kommer inom kort lägga ut en intervju med HCL Technologies om varför de valt att göra en satsning på Damjuniorishockeyn i Sverige!
 

Nyhetsarkiv
Säsongens sista ispass!2020-04-26 17:13
 
Våra Sponsorer