Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld!

Man blir ju lite avundsjuk på landsorten...
2018-07-20 11:19
Vimmerby Tidning följer lokalidrotten noggrant

Det slår aldrig fel! 

Semester – det betyder alltid problem med bilen för min del. När jag i början av juli satte mig vid ratten i en totalt överpackad bil där hela familjen fick trängas med väskor, kuddar och en stor jäkla gasolgrill som prompt skulle med så infann sig samma oro som tidigare över om den här sommarsemestern skulle bli problemfri eller inte vad gäller bilen. Det spelar liksom ingen roll om jag har en ny eller begagnad bil, de går alltid sönder när vi ska ut på vägarna i sommarsverige. Som om gud vill jävlas med mig bara för att han eller hon vet att det knappt går att få tag på en verkstadstid under semestertider och att det hela blir än besvärligare när man befinner sig på någon obsolet plats någonstans där ute i grönsakslandet.


J20
Knappt en månad kvar till GT J20:s första match säsong 2018/2019!
2018-07-10 22:24, J20
Träningsmatcherna för GT J20 innan seriestart är i princip klara. Samtliga hemmamatcher spelas i JM-Hallen. Bortamatcherna i motståndarans A- eller B-hallar förutom matchen mot Vallentuna den 26 augusti som spelas i Gimo Ishall.
SHS 2018 fullbokad för utespelare men det finns ett fåtal platser kvar för målvakter!
2018-06-26 18:53
Anmälningarna till årets SHS har fullkomligt strömmat in, och vi är nu fullbelagda vad gäller antalet utespelare. För målvakter finns dock fortfarande ett antal platser kvar. 

Du som är målvakt, anmäl dig här!
A-laget
Jerry Karlsson klar för GötaTraneberg!
2018-06-26 16:45, A-laget
Jerry Karlsson, vårt senaste tillskott till A-laget!
Ytterligare en kvalitetsback är nu klar för GötaTranebergs A-lag!
Jerry Karlsson (95) kommer senast från Bålsta HC, som också är Jerrys moderförening. Han har varit Bålsta HC trogen i hela sin karriär utom vid ett tillfälle då han säsong 12/13 representerade Järfällas J18 Elit och J20 Elit. De senaste fem säsongerna har Jerry spelat för Bålsta HC:s A-lag.

Så här säger vår huvudtränare Erik Tessmar Forsgren om Jerry:..
J18
Klart med assisterande tränare till J18
2018-06-20 13:58, J18
Magnus Eriksson
Det är med glädje vi kan meddela att Magnus Eriksson tar steget från GT 03 till GT J18. Magnus roll blir att assistera den nya huvudtränaren Kristoffer Hellgren.  Vi är övertygade om att Magnus, som är en erkänt duktig ledare, kommer att bidra till att ta vårt J18 lag till nästa nivå.
GT500, vårt Säsongs- och medlemskort, går att beställa nuuu!!
2018-06-15 11:27
Klicka på länken i menyraden ovan och teckna dig för ett Säsongs- och medlemskort redan idag! Betala med Swish eller via bankgiro
Jaaaaa, äntligen har vi fått vårt eget riktiga säsongs- och medlemskort i GötaTraneberg!
Alla mammor, pappor, syskon, far- och morföräldrar, släktingar, vänner, bekanta, arga grannar och till och med katten, se till att teckna er för ett GT500-kort redan idag! Ni kan betlaa med Swish eller bankgiro. Busenkelt!

Vi vill att samtliga föräldrar tecknar ett säsongs- och medlemskort
Javisst vill vi det, ni får ju gratis inträde till A-lagets samtliga hemmamatcher under säsong 2018/2019 och ni får dessutom en kopp kaffe i Saras kafé. Woooow! 
Ni blir dessutom medlemmar i vår förening och har på så vis rösträtt på årsmötet. 

Samtidigt som ni blir en del av familjen GötaTraneberg med allt vad det innebär, så bidrar ni också till föreningens utveckling. Vår målsättning är givetvis att samtliga föräldrar ska bli medlemmar (ni utgör cirka 750 stycken föräldrar) men vi vill ju att ni alla också sprider detta till era släktingar och vänner. Vi ser det som en perfekt present eller julklapp till vem som helst!

Men inte nog med det…
För att sporra er lite extra så kommer vi dela ut 50 000 kr till lagkassan till det lag som tecknat flest Säsongs- och medlemskort!!
…näääääe, det gör vi ju inte, vi skojar bara men 5 000 kr får ni alla fall och det är ju inte illa eller hur!

Vår ambition är också att koppla erbjudanden till kortet, typ rabatter i butiker m.m. Vi kommer löpande lägga ut dessa förmåner under länken "Säsongs- och medlemskort". Håll utkik!

Teckna nuuuuuu!!!!!

OBS! Säsongs- och medlemskortet kan inte tecknas av aktiva spelare, de får ett eget kort i början av september.
SHS har över 100 anmälda deltagare!
2018-06-13 11:35
Anmälningarna till SHS 2018, GötaTranebergs Sommarhockeyskola, ramlar in i strid ström och vi har nu passerat 100 anmälda deltagare!
Vill du försäkra dig om din/ditt barns plats? Skicka in anmälan idag!

Klicka på "SHS Sommarhockeyskolan" i toppmenyn för att hitta information kring hur man anmäler sig.

OBS! Du behöver inte tillhöra GötaTraneberg för att delta, alla spelare är välkomna oavsett förening!
En nybliven världsmästare på isen igår på Mossen!
2018-06-13 08:47
Samling runt Michael Kempe som gav instruktioner till övningar
Igår genomförde J20 en öppen träning där spelare på som lägst J20-nivå fick delta. Vi gästades av A-lagsspelare och Superelit-spelare från hela Sverige och från ligor i övriga Europa och det var kul att se bröderna Mario och Adrian Kempe, senast världsmästare med Tre Kronor, med på isen. Det blev blandade övningar och sedan tvåmål.
Ikväll kl 18 kör vi igen. Några av spelarna som var med igår kommer men även några nya.
A-laget
Ännu ett nyförvärv klart till A-laget!
2018-06-12 22:56, A-laget

Forwarden Adrian Sjöqvist (95) som säsongen 2017/2018 spelade för Bålsta är nu klar för GötaTraneberg. Adrian spelade under sin juniortid i Järfälla J18 Elit och J20 Elit men valde att gå till Bålsta för deras J20 och senare vidare upp i A-laget. Förra säsongen gjorde Adrian imponerande 52 poäng på 35 matcher i div 2!

Så här säger Erik Tessmar Forsgren, vår huvudtränare, om Adrian: 


”Med Adrian i truppen få vi ytterligare ett offensivt vapen av högsta klass. Våra förhoppningar är att han ska trivas här och göra samma fina säsong hos oss. Otroligt kul med Adrian i truppen men också ytterligare ett bevis på att vi menar allvar.”

 

Varmt välkommen till GötaTraneberg Adrian!


Fler ishallar till GötaTraneberg!
2018-06-09 11:17
Emilia Bjuggren (S) till vänster i bild och Bo Sundin (M) i vit piké efter idrottshalldebatten arrangerad av Stockholmsidrotten

I torsdags bjöd Stockholmsidrotten, som består av de olika lokala idrottsförbunden och SISU, in till ett möte om den akuta anläggningsbrist som råder i Stockholm.

Det var en stor uppslutning av deltagare från de allra flesta idrotter i Stockholm. Stockholmsidrottens starka namn representerade föreningarna i hallfrågan och som frontfigur för ishockeyn i Stockholm stod Göran Tidström, vice ordförande i Djurgården Hockey samt ordförande i Stockholms Ishockeyförbund. Övriga stora idrotter som också går i bräschen för hallfrågan var representanter från fotbollen, simningen, gymnastiken, korpen och innebandyn.

 

Från Stockholms kommun medverkade Idrottsborgarådet Emilia Bjuggren (S) och vice oppositionsborgarrådet Bo Sundin (M). 

Open Ice inställd idag fredag 8/6
2018-06-08 11:09
Pga behov av isvård ställs dagens Open Ice in. 
Detta var sista Open Ice-passet för våren, Open Ice återkommer till hösten.
GötaTraneberg genomför nu en samlad marknadsinsats!
2018-06-01 11:53
Nu öppnar vi upp vår förening för full exponering av ditt varumärke!
Det finns inte en förening i landet som klarar av att driva sin verksamhet utan näringslivets medverkan, inte heller en av Sveriges största ishockeyföreningar, nämligen GötaTraneberg!
Prospektet hittar du nedan via länken eller under länken "Dokument" ovan. Innehållet är fyllt av möjligheter för dig att exponera ditt varumärke brett genom vår förening. Vi har också lagt in siffror på hur mycket ditt varumärke sprids genom våra kanaler och det är en mycket intressant läsning för den som vill marknadsföra sig genom GötaTraneberg. Du kommer dessutom bli förvånad över hur billigt det är!

Hjälp oss nu till att sprida detta prospekt så brett ni bara kan och är du intresserad av vad vi har att erbjuda och ta en diskussions med oss, slå då Jan Herrström en signal på 0730-215431. Det går bra att skicka e-post också, jan.herrstrom1@gmail.com. Vi svarar med vändande post!

J20
Avslutning för GT J20!
2018-05-28 13:31, J20
Bra avslutningskväll med GT J20!
I förra veckan var det dags för GT J20:s avslutningsmiddag/bankett, en mycket viktig del av verksamheten!
Hockeycamp för tjejer
Avslutning på Hockey Camp för Tjejer
2018-05-28 09:02, Hockeycamp för tjejer
Hockey Camp för Tjejer avslutades igår sen eftermiddag med en fartig helplansmatch med nivåmixade lag.
För oss arrangörer har det varit en Ära att få träffa alla dessa hockey tjejer som brinner för ishockey.
TACK till alla er föräldrar som gör det möjligt för era döttrar att leva i sin dröm.
Tjejer, det är ni som gjorde Campen!
Vi hoppas att få förmånen att träffas igen och ser redan nu fram emot Hockey Camp för Tjejer 2019.
Mvh/ Camp Gänget:)
PS// Bilder från Campen-2018 läggs på denna sida i bildgalleriet. Här kommer även information om nästa års Camp att finnas, så fortsätt kika in då och då! // ds
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer