Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 SM-silver och 7 SM-brons!

Våra vaktisar kör hårt nu i B-hallen för vår skull!
2019-11-13 11:11
Vaktmästarna har nu bilat bort isen runt målområdet och svetsat fast borrhålsröret i skyddsplåten. Man byter nu ut borrhållsrören även vid det andra målområdet. Det är lika bra för att inte riskera att en ny skada ska uppstå. De nya rören och skyddsplåten har betydligt tjockare gods än de gamla vilket ska omöjliggöra att vi borrar sönder kanterna och att vi riskerar genomborrning. Den is som ligger kvar men som är porös på grund av saltlösningen som runnit ut, kommer man idag ta bort. När detta är klart så sätter man på kylaggregatet igen och börjar bygga is. Förhoppningsvis påbörjas det arbetet idag men den beräkningen är högst preliminär.

Det ska nämnas att vaktmästarna jobbar stenhårt med detta och dessutom långt in på kvällarna. Visa er uppskattning gott folk, det är viktigt!

Kämpa!
A-laget
Vi ställde några frågor till Erik Tessmar...
2019-11-12 14:45, A-laget
- Hej Erik! Nu har A-laget en match kvar i grundserien och den spelas ikväll mot Värmdö. Matchen saknar ju egentligen betydelse eftersom vi är klara för Alltvåan men…
Läget just nu angående skadan i isen i B-hallen...
2019-11-12 09:46
Kylröret laget till vänster. Till höger har vi resterna av hålet vi borrar i för att fästa peggen för målburen.
Som de flesta av er vet så gick ett kylrör sönder för ett par dagar sedan i B-hallen under ett av hållen vi borrar i för att fästa peggar i för målburarna. Kylröret är nu lagat men det var den enklaste delen i återställande av ispisten. Det som är det stora problemet är den mängd kylvätska som spridit ut sig över stora delar av isen. En vätska som innehåller en saltlösning som gjort att delar av isen helt smält undan. Dessutom så har saltlösningen krupit in i delar av isen som finns kvar vilket gör att mer is måste tas bort för att säkerställa att vi är helt fria från salt. Saltet gör isen mjuk och då går det inte att bygga ny is ovanpå den redan befintliga.
GTIHA
Tidningen "Mitt i" har uppmärksammat våra morgonträningar!
2019-11-11 16:07, GTIHA
Tidningen "Mitt i Bromma" besökte ett av våra morgonpass på Stora Mossen. Våra morgonträningar är populära och upplägget är exakt samma ett ishockeygymnasiums träningsupplägg. Alltså med inriktning på individuell träning. Är du intresserad av att delta, läs då vad som gäller på vår sida som du hittar i menyn "Våra lag". Klicka på länken "GTIHA".

Information angående läckage i kylrören i B-hallen på Stora Mossen.
2019-11-10 20:24
På grund av ett läckage i kylrören i B-hallen på Stora Mossen kommer ishallen var stängd för träning och match under veckan som kommer. Enligt Idrottsförvaltningen kan reparationen ta en längre tid men vi avvaktar ett mer exakt besked i veckan som kommer. Skadan påverkar även isen i A-hallen eftersom kylaggregatet servar båda hallarna från ett och samma system. Vi får besked under måndagen om huruvida vi kan få tider för träning och match i A-hallen som ersättningshall under tiden skadan i B-hallen repareras. Enligt ett förhandsbesked ska A-hallen öppnas under måndagen.
A-laget
Game on!
2019-11-08 16:41, A-laget
 
A-laget
2019-11-05 16:50, A-laget
 
Målvakter
Målvaktsträningen får egen tid på lördagar!
2019-11-05 12:02, Målvakter
Foto: Linus Rosengård
Äntligen! Målvaktsträningen har i flera år fått stå lite i skymundan på Stora Mossen, med målvakter som fått dela is med hela lag. Men under den här hösten har klubben beslutat att viga en timme på lördagar åt våra unga och intresserade målvaktstalanger! Klockan 12.00 varje lördag så kommer målvaktsträningen att ligga fast, vecka efter vecka, och detta kommer att underlätta stort vid planering m.m. för alla lag och spelare. 
A-laget
Referat: Järfälla HC - Götatraneberg IK
Det börjar så smått dra ihop sig för A-laget!
2019-11-01 15:21, A-laget
Match ikväll igen bort mot Järfälla HC!

Ikväll spelar A-laget sin 10:e match i grundserien och det börjar dra ihop sig mot Alltvåan. Åtta lag spelar om de fyra första platserna som ger en plats i Alltvåan där man spelar om platser i kvalserien till HockeyEttan. Just nu ligger GötaTraneberg på tredje plats med 18 inspelade poäng. I topp ligger Nacka med 27 poäng och Viggbyholm ligger på andra plats med 18 poäng men med en match mer spelad än oss. De har en klart bättre målskillnad än GötaTraneberg... 

Team 08 U12
Best In West U12 (AAA) i full gång på Mossen nu!
2019-11-01 14:47, Team 08 U12
Best In West - kanske Sveriges mest uppskattade turnering med de största och mest riktiga pokalerna!
Just nu pågår Best In West U12. Ja, det var ett par säsonger sedan vi genomförde arrangemanget men nu är vi igång igen. Årets turnering har lockat många namnkunniga lag - Linköping, Djurgården, Täby, Svealand, Almtuna, Nacka för att nämna några av de 14 lag som ingår i turneringen. Vill ni se fartfylld ishockey med hög kvalitet på U12-nivå, då ska ni bege er till Stora Mossen redan nu. Å du, hamburgarna ligger redan på grillen och det bjuds på fika med bullar och ett ovanligt lotteri med grymt fina priser!

Här kan du följa cupen - Best In West Cuponline

Välkomna! 
Team 07 U13
Team 07 samarbetar med Svenska Ishockeyförbundet!
2019-10-29 18:08, Team 07 U13
Markus Korpinen, Ishockeykonsulent på Svenska Ishockeyförbundet, i samarbete med Team 07.
Igår hade Team 07 och Team 08 förmånen att ha Markus Korpinen från Svenska Ishockeyförbundet som tränare under ett ispass. 

Detta är starten på ett samarbete mellan Team 07 och Svenska Ishockeyförbundet där Markus kommer att stötta oss tränare med att först bryta ned vår spelmodell kring hur vi vill spela ishockey och sedan bygga vår träning uppdelat i olika teman, vilka sedan reflekteras i övningar anpassade efter var och en av samtliga spelares utvecklingskurva. Dagens tema var mottagning, passning samt spelförståelse.  

Markus kommer även supporta oss tränare i Team 07 med tips kring hur man ger konkret feedback till spelare samt hur vi förstärker det positiva snacket under matcher, bland annat baserat på hans erfarenheter med Stockholms Nord TV-pucklag.

Tack Markus, det var både inspirerande och mycket lärorikt! 
Team 08 U12
Oj, Team 08 har något stort på gång!
2019-10-27 04:38, Team 08 U12
Gasen i botten från början till slut i duktiga Team 08!
Igår spelade ett av GötaTranberg Team 08:s lag match i A-hallen mot Solna SK. Det spelar liksom ingen roll vilka av de 34 spelare i truppen som man tar ut till match, de har bara ett läge och det är gasen i botten från början till slut!
A-laget
Derby!
2019-10-25 10:15, A-laget
 
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer