Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 SM-silver och 7 SM-brons!

A-laget
Tre spelare till klara för A-laget!
2019-07-15 09:56, A-laget
Från nr 13 till 15 i bild; John Groth, Rasmus Gestlöf och Samuel Eriksson Dahlberg

Trots semestertider så fortsätter vi arbetet med att kontraktera spelare för A-laget och nedan presenterar vi spelare nr 13, 14 och 15 med Gustav Claughtons, assisterande tränare i A-laget tillika föreningens målvaktstränare, samt med huvudtränarens Erik Tessmars egna ord…

Fodi gillar GötaTraneberg!
2019-07-02 09:54
Fodi, Brommas lokala matbutik online, blir en del av GötaTraneberg!

Igår blev det klart att FODI, Brommas lokala matbutik online, blir en del av GötaTraneberg!

Fodi har ju tagit Bromma med storm och har idag över 10 000 kunder i närområdet. Fodi är en del av "Tillsammans-projektet" som bygger på många olika delar, bland annat förståelsen för rätt kosthållning för idrottande barn, vilket är en hjärtefråga för Fodi. Det här ligger exakt i linje med våra hårt idrottande ungdomar och vad kan vara bättre då än att samarbeta med Brommas lokala ishockeyförening GötaTraneberg!

 

Fodi blir bland annat en del av vårt GT500-kort där du som innehavare får personliga förmåner men också en möjlighet att stärka lagkassan på ett väldigt enkelt sätt. Fodi kommer också synas på A-lagets matchtröjor bland annat.

 

Vi kommer i augusti berätta mer om Fodi och hur du som GötaTranebergare får del av deras förmåner.

 

Vi hälsar Fodi hjärtligt välkommen till GötaTraneberg!

På väg mot 100!
2019-07-02 00:26
I helgen som gick tog vi ett rejält kliv framåt med nästan 10 000 kr! Nu har vi nått hela 52 065 kr och varje dag uppmärksammar någon vår insamling. Nu hoppas vi att fler gör det framöver! 

Kämpa!

PS. Vi har sålt över 70 stycken GT500-kort och innan säsongen börjar är målet 150 sålda kort! Idag fick vi dessutom klart med en mycket bra sponsor som ger oss alla ett mycket fint erbjudande till de som innehar GT500-kortet. Information om sponsorn kommer inom kort...
A-laget
Ytterligare fyra spelare att presentera...
2019-06-30 22:05, A-laget
Från nr 9 till nr 12 i bild; Kevin Lindberg, Niclas Thomasson, Marcus Halvarsson och Fredrik Lindqvist.

Vi har redan presenterat de första åtta spelaren i A-laget, nr 1 till nr 8, och här kommer fyra till och vi fortsätter då med nr 9 till nr 12. Vi använder oss av tränaren Erik Tessmars egen beskrivning av spelarna…

Årsmötesprotokoll publicerat!
2019-06-28 18:58
Nu finns protokollet från klubbens årsmöte som hölls 12 juni publicerat i mappen "Årsmöte 2019", under fliken "Dokument". 


Äntligen nådde vi över 40 000 kr!
2019-06-27 21:28
Det går fort i hockey…eller?
Löning och allt men ändå bara några tusenlappar de senaste fem dagarna!
Vi är dock oerhört tacksamma för varje krona vi får in till jakten på en ny avfuktare. Nu fick vi flytta vår lilla röda GT-spelare framåt ett hack och snart svänger han vänster!

Swisha oss vad ni kan till nr: 123 161 6051 skriv "Hallen".

Medan ni hjälper oss med era bidrag så arbetar vi febrilt på alla håll och kanter för att få till en bra lösning på vår avfuktare. Vi nämnde ju tidigare att Andreas Hawerfors, som sitter i Stockholms Ishockeyförbunds styrelse, engagerat sig starkt för att hjälpa oss. Med sina insatser lyckades han göra så att Södertälje SK hörde av sig och gav bort en avfuktare till oss som de ersatt med en ny. Den hade klart större kapacitet än vår nuvarande och ett hopp tändes till att vi var nära en lösning. Tyvärr var den för gammal och behövde en stor översyn, delar som behövdes bytas ut och som också innebar att vi var tvungna att byta till större in och utlopp i hallen. Det skulle innebära stora kostnader för oss. Dock, stort tack Södertälje SK för er generositet och starka känsla för att hjälpa en kollega inom ishockeyn och stort tack Andreas för ditt engagemang! LÄS MER VIKTIG INFORMATION LÄNGRE NER...
Våra tränare kompetensutvecklar sig till allt högre nivåer!
2019-06-26 16:09
Gustav Claughton, vänster i bild, och Michael Ideström klara som Elittränare på högsta nivå!

Gustav Claughton, vår målvaktstränare och fystränare, fick för någon vecka sedan sin ”Förbundstränarlegitimation” vilket innebär att han nu har en elitlicens som målvaktstränare. Högre än så kan du inte komma Gustav! Men inte nog med det, samtidigt som Gustav gick sin utbildning så gick Michael Ideström, tidigare tränare för Team 05 och J20 Elit, Elittränarutbildningen vilket innebär att nu kan Michael ställa sig i vilket bås i SHL som helst som huvudtränare. Utbildningen är den högst av sitt slag inom svensk ishockey. Det kan vara kul att veta att Michael skrev vår nya ”Röda Tråd” som en av arbetsuppgifterna i utbildningen, den som idag heter ”Vi är GötaTraneberg”, och han fick absolut högsta betyg för den insatsen. Stort tack för hjälpen Michael med det mycket viktiga verktyget för oss i föreningen!

 

Stort grattis till er båda för genomförda och godkända utbildningar och stort grattis GötaTraneberg till två mycket välutbildade tränare på allra högsta nivå! 


Som kuriosa kan det vara kul att veta att även Kjell-Åke Westerlund i föreningen har den högsta tränarutbildningen.

Vi närmar oss 40!
2019-06-23 23:55
På åtta dagar har vi samlat ihop nästan 38 000 kr till en ny avfuktare. Några av er har bidragit med tusenlappar och det kommer vi uppmärksamma lite extra framöver. Många har mailat till mig och sagt att ge de som bidrar med 1000 kr eller mer en plakett på en tavla som vi sätter upp i hallen. En bra idé som vi tänker förverkliga!

Alltså, de personer eller företag som bidrar med 1000 kr eller mer får sitt namn på en tavla i JM-hallen permanent! 

Varje dag ökar summan för insamling med några hundralappar. De allra flesta löser ett GT500-kort för 500 kr. Ett mycket bra sätt att bidra på. Fortsätt på den vägen! Jag har inte haft tillgång till hur mycket folk har swishat in under midsommarhelgen. Med lite tur spräcker vi 40 000-kronorsvallen på måndag när vår kanslist kollat kontot. Vår lille spelare kan då ta sig ytterligare ett steg framåt mot målet. Vore roligt! Förresten, någon kallar honom för Göte, någon för Torrbollen som syftar till att med en avfuktare får vi torrt i hallen medan någon tyckte vi skulle namnge honom till Alvar för det är Allvar nu. Vad tycker ni, ska han få något av dessa namn eller ska vi leta vidare?

Just nu bearbetar vi flera leverantörer av avfuktare och många har hört av sig för att hjälpa till, vilket vi är oerhört glada och tacksamma för. Avfuktaren är en produkt men vi behöver också byta alla rör för in- och utförsel av luft samt göra en del elinstallationer. Det är det som gör att priset drar iväg en del tyvärr. 

Vi får bidrag av personer och organisationer utanför vår förening och det känns extra roligt. Här om dagen bidrog Hammarby Hockey Team 07 med 400 kr. Stort tack för det Hammarby Team 07!

Nu kämpar vi vidare!
A-laget
Nu börjar vi presentera spelare för spelare i A-laget!
2019-06-23 00:51, A-laget
Från nr 1 till nr 8 i bild - Pontus Palmborg, Conrad Herrström, Joar Rosengård, Henrik Resin, William Bengtsberg, Jonathan Bengtsberg, Olle Strömvall och Niklas Lejon.

Det är hög tid att presentera spelarna i A-laget. Några av spelarna känner vi sedan förra säsongen, några inte. Vi börjar med att presentera de första åtta spelarna vår huvudtränare Erik Forsgren valt att gå ut med och vi recenserar rakt av Eriks korta beskrivningar av var och en av dem…

J20 Elit
GötaTraneberg J20 rivstartar hösten mot tufft motstånd!
2019-06-22 15:03, J20 Elit
Björklöven, Almtuna och Huddinge - J20:s tre första motståndare i höst!
GötaTraneberg J20 går ut hårt i de tre första träningsmatcherna i höst. Redan den 17 augusti tar vi emot Björklöven J20 som var med och kvalade upp till Superelit i vintras. Sedan blir det Almtuna borta den 23 augusti, serietvåan efter suveräna Huddinge som vi också möter den 26 augusti borta. Även dessa båda lag kvalade till Superelit och Huddinge var ytterst nära att klara av det. 
Därefter blir det ett dubbelmöte mot Tyresö/Hanviken 2 och 9 september och några dagar innan seriestarten möter vi Almtuna hemma den 14/9. Mats och Kedas grabbar kommer sättas på prov rejält men det är bara att hissa brallorna, äta sin gröt och borra ner skallarna i varje byte och köra stenhårt!

Sassa brassa grabbar! 
GT500, ett säsongs- och medlemskort för alla GötaTranebergare!
2019-06-20 22:43
GT500, det enklaste sättet att visa ditt engagemang och stöd för GötaTraneberg!
Visst är det så, löser du ett GT500-kort så blir du medlem i föreningen och du får fritt inträde på samtliga A-lagets hemmamatcher kommande säsong. Inom kort lägger vi ut förmåner alla innehavare av GT500-kortet får och vårt mål är att du ska få igen hela summan (500 kr) och mer därtill på sådant du vardagligen inhandlar. Dessutom så har vi fattat beslut om att alla pengar går till att lösa vår akuta situation med avfuktaren som måste bytas ut så fort det bara går. 


Sassa brassa!
Vi tuffar vidare men vi har en bra bit kvar innan vi når målet!
2019-06-19 15:03
Hjälp vår lilla spelare att nå målet! Se insamlings-kampanjen till höger...
Ja, så är det. Vi har på några få dagar fått ihop över 26 000 kr och förhoppningsvis är vi över 30 000 kronors-strecket innan dagen är slut. Självklart är vi såååå tacksamma för alla bidrag vi fått in hittills men som ni ser så har vi en bra bit kvar innan vår lille spelare når målet. 

Andreas Hawerfors i Stockholms Ishockeyförbunds styrelse har engagerat sig enormt för vår sak. Han har ringt, messat och mailat oss och många andra för att dels sprida vårt budskap genom alla kanaler som förbundet har och dels utnyttjat sitt nätverk för att se om han genom det kan hjälpa oss på något sätt. I och med det så har det tagit skruv rejält kan jag meddela men det återkommer jag senare om. 
Stort tack Andreas och jag har sällan sett ett sådant föreningsengagemang och du är ju inte ens medlem i GötaTraneberg, du tillhör ju Saltsjöbadens IF! Vi kommer att få all anledning att återkomma till Andreas framöver…

Sassa brassa alla som gillar GötaTraneberg! 
Fortsätt hjälpa oss. Lös ett GT-500-kort! Det är en mycket bra insats från din sida om du vill hjälpa till. Vi vinner båda på det. Dels, blir du medlem och går gratis på alla A-lagets hemmamatcher, det ingår en kopp kaffe dessutom, och du kommer få otroligt bra förmåner på FODI, Cykelkraft och några fler butiker och andra inrättningar som ansluts till kortet inom kort. Om 200 föräldrar köper ett kort var så har vi fått in 100 000 kr! Om alla våra föräldrar köper ett GT 500-kort får föreningen in cirka 500 000 kr! Ibland är det enklare än vad man tror att hjälpa till och dessutom få något gott tillbaka!
Och ja, det går bra att bara Swisha ett bidrag på 123 161 6051!

Kämpa!
Kolla, vår lilla spelare tar sig framåt!
2019-06-17 23:17
Ja, så är det! Idag fick vi in ytterligare några tusenlappar och tog oss över 10 000-kronors-strecket! Vår lilla kämpande GT-spelare flyttade sig ett litet steg närmare målet!

Jag tror vi måste ge vår lilla hjälte ett namn! Skicka in era namnförslag till: jan.herrstrom1@gmail.com

Under tiden jagar vi vidare mot målet!

Kämpa!


Akut uppmaning till alla i GötaTraneberg!
2019-06-16 23:22
Hjälp vår lilla GötaTraneberg-spelare att nå sitt mål!
Just nu har vi 100 procents fukt i vår ishall på grund av att vår avfuktare inte längre fungerar som den ska. Vi behöver byta avfuktaren NU till en kostnad av cirka 350 000 kr! Pengar vi absolut inte har!
Byter vi inte avfuktare bildades det mycket snabbt svartmögel. Svartmögel bildar mykotoxiner, gifter i gasform, som sprids via luften och kan leda till allvarliga hälsobesvär!

Nu måste vi alla göra en insats för att vi inte ska tvingas stänga hallen för en lång tid framöver!

Längst till höger har vi skapat en insamlings-barometer som vi kommer uppdatera varje gång vi får in ett bidrag. Hjälp vår lilla spelare att nå målet! Vi flyttar honom framåt på isen förbi sina stenhårda motståndare så fort vi når varje 10 000-kronors-belopp på barometern. 

Just nu har vi på kort tid lyckats samla in 6 850 kr. Tack för det! 

Det finns två sätt att bidra på. Antingen köper du ett GT500-kort för 500 kr som ger dig ett fullt medlemskap i föreningen, fritt inträde på alla A-lagets hemmamatcher och en mängd förmåner, eller så sätter du in valfritt belopp på föreningens eget Swish-kontonummer!

Swisha på 123 161 6051. Skriv "Hallen".

Alla belopp tas tacksamt emot och allt går oavkortat till en ny avfuktare!
Sprid gärna denna artikel så att ingen missar den!

Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer