Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 SM-silver och 7 SM-brons!

A-laget
Boende sökes till A-lagsspelare!
2020-07-12 10:59, A-laget
A-laget har rekryterat ett antal framstående spelare under våren. En av dessa är en ung, lovande forward från en landsortsförening i div 1. Vi ska presentera honom mer framöver men vi kan redan nu säga att vi är oerhört glada över att han valt GötaTraneberg som sin nästa klubb. Nu söker vi boende till denne spelare för kommande säsong och vi är tacksamma för alla tips vi kan få. Vi söker även efter ett arbete åt honom men boendet kommer i första hand.

Har ni ett boende att erbjuda eller ett tips på boende så hör av er till vår sportchef, Erik Tessmar, 070-249 59 04.

Fysträning
Snabbhet och explosivitet är ishockeyns viktigaste (fysiska) kvalitet
2020-06-17 12:07, Fysträning
Detta är en krönika av klubbens huvudfystränare, Gustav Claughton. Gustav sköter fysen i klubbens J18, J20 och A-lag sedan sex år tillbaka och han brinner för att utveckla spelarnas hälsa och hållbarhet i deras elitidrottande.
Fysträning
Vikten av multi-idrottande för att bygga en hållbar ishockeyspelare
2020-06-10 09:20, Fysträning
GötaTranebergs juniorer och seniorer minskar mängden isträning drastiskt under våren och sommaren för att utveckla kvaliteter utanför isen.
Detta är en krönika av klubbens huvudfystränare ,Gustav Claughton. Gustav sköter fysen i klubbens J18, J20 och A-lag sedan sex år tillbaka och han brinner för att utveckla spelarnas hälsa och hållbarhet i deras elitidrottande.
Kampanjen med Miljonlotteriet fortsätter!
2020-06-01 19:32
Ta chansen och stötta klubben - köp lotterna!
Nu har det börjat hända grejer, och fler och fler har sett till att gå in och köpa lotter och därmed stötta vår klubb - kul, och stort tack till alla er som inser hur viktigt det är att se till att klubben hittar alternativa intäktskällor, framförallt år som detta!

En del av er har hört av er till mig och sagt att det varit tekniska svårigheter att köpa lotterna, vilket såklart är fruktansvärt tråkigt att höra. Det har jag lyft med Sponsorhuset/Miljonlotteriet, och de har därför gått med på att förlänga vår kampanj - så vi har kampanjen även i juni! 

Är det något som inte funkar för dig när du vill beställa lotterna? Prova då att byta från dator till telefon eller tvärtom, eller byta webbläsare i datorn - det brukar ofta kunna hjälpa!

Vi fortsätter alltså vår kampanj, så har du missat att köpa dina lotter - se till att göra det! Pengarna går rakt in till att finansiera hela föreningens verksamhet!

Kampanjens sista vecka - ta chansen och stötta klubben! Pengarna går till ungdomssektionen!
2020-05-25 16:36
Kampanjen går in i sista veckan!

Stort tack till alla er som har stöttat GötaTraneberg IK via Miljonlotteriet! 

Det är otroligt viktiga intäkter som ni bidrar med och vi hoppas att vi nu under kampanjens sista vecka kan öka takten så mycket det bara går!

Du som ännu inte har testat på detta fantastiska erbjudande får nu en ny chans. Idag har också lönen kommit för dem flesta av oss.

Allt som behövs från din sida är att du testar på en 6 st lotters-prenumeration från Miljonlotteriet för endast 170 kr (Ord.pris 300 kr) så får Göta Traneberg IK Hockey HELA 500 kr.

Om du inte vill fortsätta prenumerationen kan du när som helst säga upp den. Sådana här erbjudanden kommer inte varje dag så ta nu chansen att bli miljonär och stöd oss via denna länk:

https://clk.tradedoubler.com/click?p=296406&a=1212080&g=24776524

Hockeycamp för tjejer
Stora Mossens ishall fylls med ishockeytjejer under vårens Hockey camp för tjejer 2020
2020-05-21 15:58, Hockeycamp för tjejer
Hockey camp för tjejer 15-17 Maj
Helgen 15-17 maj fylldes vår ishall med ishockeytjejer. 
För tredje året i rad arrangerar vi hockey camp för tjejer i Stora Mossen. 
I år ( Corona till trots) var intresset större än någonsin och 52 tjejer ifrån 14 föreningar i åldrar 10-15 år kom för att träna och bli bättre hockeyspelare:)
Campen genomfördes givetvis inom ramarna vi satt upp för att minska smittspridning av corona.
Helgen bjöd på ett intensivt schema med 10 timmar is, 2 off-icepass (fys & yoga,) Kost föreläsning med Tove Levin och ett  inspirationsmöte med Katarina Timglas. God mat ifrån Saras cafe och mättande mellis som Petra, Per och Rickard fixat bjöds det också på. 
Tobbe och Per förevigade allt på bilder och film. Följ oss på instagram och låt dig inspireras av härliga hockeybilder :) # Tjejhockeycamp 
Att få vara med och se tjejernas hockeyglädje och träningsglöd är en ära.
Stort TACK till alla Campens fantastiska tränare/ ledare, hockeytjejer och föräldrar som peppar, fixar & trixar så era tjejer kan leva sin dröm att spela ishockey.
Självklart har vi redan nu bokat datum för Hockey camp för Tjejer 2021. 21-23 Maj 2021 är det dags att åter fylla Mossens ishall med Ishockeytjejer ifrån hela Sverige.
Vi ses i Mossen // Campgänget gm Agneta
Stöd klubben med hjälp av Miljonlotteriet!
2020-05-18 17:02

Ta chansen och kamma hem storvinsten och stötta samtidigt Göta Traneberg IK Hockey med viktiga intäkter! Genom att köpa 6 lotter hos Miljonlotteriet (utan bindningstid!) för 150 kr (170 kr inkl betalningsavgift) får vi hela 500(!!) kronor. 


Erbjudandet gäller enbart dig som är ny kund och du måste ha fyllt 18 år. 


Med anledning av corona så kommer jobbet med sponsorer kommande säsong att bli svårare än väntat. Därmed kan den här kampanjen bli extra viktig! 


Kampanjen pågår till 31 maj, så skynda er att gå in och köpa era lotter - och tipsa gärna alla i er bekantskapskrets om denna supermöjlighet att både få stötta vår förening och samtidigt få rabatt på lite lotter! 


https://clk.tradedoubler.com/click?p=296406&a=1212080&g=24776524

A-laget
Vi tog en pratstund med Jörgen Hägg, A-lagets nya tränare...
2020-05-14 22:59, A-laget
Jörgen Hägg

- Hej Jörgen!

Vill ju börja med att hälsa dig hjärtligt välkommen som huvudtränare för GötaTranebergs A-lag, som under kommande säsong spelar i de klassiska IK Göta-stället. Varför valde du GötaTraneberg?


- Stort tack för ett fantastiskt bemötande, känns superroligt!

Av de alternativ som låg framför mig så ville jag se och tro på att den klubb jag arbetar för har för avsikt att utvecklas på riktigt, både sportsligt men också organisatoriskt. Helt enkelt ha viljan att bli bättre på alla plan, uppnå ett mål bortom möjligheten men samtidigt att man har förståelsen för hur man ska ta sig dit. Här var GötaTraneberg det mest spännande alternativt och att dessutom få ta hand om ett lag som kommer spela i de klassiska IK Göta-tröjorna är ju bara det en ära i sig och det gör ju inte saken sämre. Det liksom finns så mycket att försvara då ha ha!

A-laget
Jörgen Hägg, ny huvudtränare för A-laget!
2020-05-13 23:41, A-laget
Jörgen Hägg och vår sportchef, Erik Tessmar.
Idag blev klart! 
A-lagets nya huvudtränare heter Jörgen Hägg. Jörgens CV är lång, både som ishockeyspelare, ledare och tränare och den ska vi berätta mer om senare. Vår sportchef, Erik Tessmar, presenterade Jörgen för alla spelare idag och Jörgen berättade lite kort om målbilden och vad spelarna kan förvänta sig från och med nu. Det ska bli mycket spännande att följa Jörgens arbete och utveckling av A-laget framöver! 

Varmt välkommen till GötaTraneberg Jörgen och lycka till med uppdraget som huvudtränare för A-laget! 
Här är filmen som förklarar hur vi förhåller oss till våra nya riktlinjer mot smittspridningen!
2020-05-12 12:01
I denna film, som Beata Feijer har producerat (Stort tack Beata!), sammanfattar vi de viktigaste punkterna kring de riktlinjer som nu gäller för samtliga ledare spelare, ledare, förälder och övriga som berörs av GötaTranebergs verksamhet (klicka på bilden ovan så startar filmen).
I dokumentet, som du hittar genom att klicka på härkan du läsa om riktlinjerna mer utförligt. 
Tillsammans tar vi ansvar för att stoppa smittspridningen så att vi kan fortsätta göra det vi älskar - att spela ishockey!
Kämpa GötaTraneberg!!
Ibland syns vi i media...
2020-05-11 13:49
Läs artikeln här: Mitti Bromma
Gustav Claughton klar som ansvarig fystränare för GötaTraneberg säsong 20/21!
2020-05-09 22:18
Gustav Claughton
Gustav Claughton kom till GötaTraneberg för sju år sedan som ambitiös assisterande tränare till Bobo Siemensen för Team 99. Gustav är målvakt i grunden och har Hammarby som moderklubb. Han har tidigare spelat för GötaTraneberg, Hammarby, KramforsAlliansen, Kalix och i USA i Central Wisconsin Saints. Gustav började tidigt som scout för en rad amerikanska lag och bestämde sig även tidigt för att göra en tränarkarriär. Rikard Nilsson, som då var lagledare för Team 99, letade upp Gustav för sju år sedan och resten är historia. Förutom att han har ett stort ishockeykunnande så är Gustav en mycket välutbildad fystränare på yttersta elitnivå och det är en förmån för GötaTraneberg att få ha en så passionerad och intelligent fystränare som vi har i Gustav. 
Över tiden har Gustav infört en stark fysträningskultur i föreningen där samtliga spelare i föreningen lägger ner lika mycket tid på fysträningen som träningen på is.

Nu är alltså Gustav klar för ytterligare en säsong och det är vi givetvis oerhört tacksamma för!
Hockeycamp för tjejer
Ledare/instruktör under Hockeycamp för tjejer.
2020-05-09 18:10, Hockeycamp för tjejer
Sabina Eriksson
Vi presenterar här Sabina Eriksson som tränare/ledare till Hockeycampen.
Sabina kommer tillsammans med Julia ha Fokus på MV-tjejerna under ispassen.
Sabinas moderklubb är Guldsmedshytte SK. Hon har också spelat i Lindlövens IF, LHC och HV71, nuvarande klubb är AIK i SDHL. 
Under sin Hockeykarriär har Sabina varit med och tagit SM-silver, SM-brons, spelat i Juniorlandslaget och Damkronorna.
Varmt välkommen till Hockeycampen Sabina!
Hockeycamp för tjejer
Presentation av Hockeycamp för tjejers fystränare, Linda Dupree!
2020-05-08 12:36, Hockeycamp för tjejer
Linda Dupree
Under förra årets HockeyCamp hade vi förmånen att ta del av Lindas Workshop "Träning för prestation". I år är vi glada att kunna presentera henne som tränare för lördagens fyspass.
Linda Dupree är utbildad tränare vid GIH. Hon har jobbat som fystränare och gruppinstruktör för olika idrotter samt arbetat som personlig tränare. Linda har även spelat ishockey i SDHL under flera år och påbörjade sin hockeykarriär i GötaTranebergs IK. 
Campens fyspass riktar sig främst mot unga ishockeyspelare och kommer betona de delar som anses vara viktiga för att som ishockeyspelare kunna bygga en god fysik som gynnar prestationsförmågan på isen samt för att hålla sig skadefri. Träningen kommer vara åldersanpassad och på så sätt utformad för att passa de olika grupperna på bästa möjliga sätt, utifrån de fysiska förutsättningarna för dess ålder. 
Varmt välkommen Linda!
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer