Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 silver och 7 brons!

Erik Tessmar, ny sportchef för GötaTraneberg!
2019-01-24 11:37
Erik Tessmar signerar sportchefsavtalet med GötaTraneberg
Nu har vi gjort klart med ny sportchef för GötaTraneberg! 
Erik Tessmar tillträder tjänsten den 1 april men kommer redan nu påbörja planeringen för sitt arbete och kommande säsongs insatser.
Nu inbrottsskyddar vi JM-Hallen!
2019-01-24 09:24

Tyvärr har föreningen drabbats av ett inbrott i ett av våra omklädningsrum för juniorlagen. Flera spelare har blivit av med mängder med utrustning till ett stort värde. JM-Hallen är en öppen hall för allmänheten under dagtid vilket gör det mycket svårt för oss att kontrollera vilka som vistas i hallen. Denna gång skedde dock stölden nattetid och så vitt vi vet så har förövarna gömt sig i hallen och genomfört inbrottet när vaktmästarna låst alla utrymmen. Tyvärr har man haft tillgång till koden till det aktuella omklädningsrummet vilket innebär att vi ser extra allvarligt på det inträffade.


Hallen har ett antal entréer där vi bland annat har en entrédörr med kodlås. Vi har också kodlås till våra fyra omklädningsrum för A-blocket och samtliga koder byts nu ut. 


Vi tvingas nu ta till drastiska åtgärder för att skydda våra spelares tillhörigheter och därför har vi nu beslutat oss för att sätta tidlås på alla dörrar nattetid vilket gör att du inte kommer in i hallen efter stängningstid. Vi kommer också larma våra utrymmen med väktarutryckning vid larm. Dessutom kommer vi montera upp dolda kameror i taket riktat mot varje entrédörr och mot samtliga dörrar till våra omklädningsrum och gym. Vi hoppas nu att med dessa åtgärder säkra upp våra utrymmen mot stölder.


Vi tar detta inbrott på största allvar och det är nu också polisanmält.


GötaTraneberg IK

Team 03
GötaTraneberg levererar sina första landslagsspelare någonsin!
2019-01-23 16:46, Team 03
Marcus Brännman och Johan Persson uttagna till U16-landslaget
Fantastisk, vår målvakt Marcus Brännman och backen Johan Persson har blivit uttagna i U16-landslaget till en 4-nationsturneringen i Finland i februari! 
Det är första gången i klubbens historia vi har fått med spelare till ett svenskt landslag. Anders Lundberg, som är huvudcoach för Sveriges Team 16, har tagit ut truppen till 4-nationersturnering i Pieksämäki och Mikkeli, Finland den 8-10 februari 2019. Deltagande lag är Finland, Ryssland, Sverige, och Tjeckien.

Självklart är det här en mycket rolig nyhet för föreningen och vi önskar Marcus och Johan stort lycka till!

Någonting säger oss att vi kommer få se fler av de spelarna som är bilden i ett landslag framöver...
Sponsorhuset
2019-01-18 10:10
Registrera dig så får du och Götatraneberg bonus på alla dina köp på nätet!
Flickor Az/B
GT hockeyskola för Tjejer!
2019-01-16 10:59, Flickor Az/B
Alla tjejer i GT hockey/ skridskoskola har fått denna fina inbjudan i postlådan: )
GT flickor Az/B bjuder in till hockeyskola för tjejer. Träningen är i en zon på vår ordinarie träningstid onsdagar kl 17-18.
Samling 45 min innan för ombyte. De nya tjejerna får på detta sätt träffa och lära känna våra tjejer i laget. Vi hoppas såklart också på en rekryteringsmöjlighet inför nästa säsong.
 Tränare för hockeyskolan är vår huvudtränare för flickor Az, Kjell Malmqvist, en av dem som startade upp tjejhockeyverksamheten i Göta Traneberg! 
Är du tjej född 2013 och tidigare men inte inskriven i skridsko/ hockeyskolan är du såklart ändå varmt välkommen att prova på ishockey med oss. Yttterligare frågor vg maila: agneta.vitalisson@ gmail.com
Vi ses i Mossen! / Ledare för Flickor Az/B

A-laget
2019-01-10 16:55, A-laget
Serieledarna Wings HC Arlanda kommer på besök imorgon till Mossen.
Kom och visa ditt stöd för GT - vi ger oss aldrig!

Matchen live-sänds också på SolidSport för 39 kr.
Team 08
GT Team 08-spelarna går som tåget och på läktaren vinner man alltid hejarklackskampen!
2019-01-10 10:58, Team 08
Till vänster: Laget som kom 2:a i Turex Cup. Till höger: Laget som kom 2:a i GT Pucken.
Jul- och nyårshelgen var intensiva dagar för Team 08 med spel i tre olika cuper. Vi deltog dels i Stora Coop Cup, dels iTurex Cup som blev en fantastisk framgång och dels i vår egen cup GT-Cupen som blev lika fantastisk den! 
Här får ni en resumé över hur det gick...
Flickor Az/B
Göta Tranebergs IK nominerar stolt Vera Mogensen till Hockeyförbundets utvecklingscamp.
2019-01-07 16:27, Flickor Az/B
2 dagars Camp med fokus på individuell utveckling inom teknik och taktik. Premiär för GT på denna Camp. Heja Vera:)
Vera Mogensen har spelat många år i Göta Traneberg. Bla i Team-06, hon har också varit med från start av tjejhockeyverksamheten i vår förening. I dagsläget spelar Vera i föreningens Flickor AZ lag och i vårt samarbetslag Flickor A med Ekerö/ Skå/.
Vera är en otroligt skicklig spelare som vi hoppas få se mer av, kanske blir det Stålbucklan nästa år?  
Det känns extra kul för oss tränare/ ledare i Flickor AZ/B att kunna nominera Vera- föreningens första deltagare- till denna utvecklingscamp specifik för tjejer. Även som ett bevis på att föreningen växer på tjejsidan vilket såklart känns fantastiskt efter år av arbete med just växandet av tjejhockeyn.
"Visa upp sig tillfälle" Födda 2004 Nordföreningar
2019-01-03 15:00

Sedan några år tillbaka bjuder Stockholms Ishockeyförbund in till ”Visa upp sig tillfällen” som är öppen för samtliga spelare i aktuell ålder att delta i.

Aktuell målgrupp i år är pojkar U15 spelare (Födda 2004) i Stockholm distriktets föreningar.


ANMÄLAN

2018-12-31 15:24
GötaTraneberg IK önskar alla spelare, ledare och föräldrar i föreningen samt hela HockeyStockholm ett riktigt gott nytt år!
Vi är en anrik förening med hela 20 SM-tecken historiskt sett. Självklart glömmer vi aldrig vårt ursprung och ur det hämtar vi kraft och styrka!

GötaTraneberg - av tradition mästare!
Jag kan inte låta bli att ge mig in i debatten…
2018-12-21 13:58
Först, kan någon förklara för mig varför man tog bort trillingnöten i Aladdinasken? Var inte trillingnöten själva varumärket i den där asken som gjorde att man hade överseende med de där äckliga mörka chokladbitarna med likör eller marsipan i? Ni vet, de där bitarna man åt i brist på annat. Ibland förstår man inte vissa beslut och visst är det väl märkligt att vi inte har gått man ur huse för att protestera mer och högljutt! Vi finner oss i det mesta och vi vill ju inte bråka. Det är så vi svenskar fungerar och det är därför vi också låter finna oss i dumheter. På tal om just dumheter. Det har väl inte gått någon förbi att det råder anläggningsbrist i Stockholm. Om jag inte minns fel så är ishockeyn värst drabbad med på tok för få hallar och med befintliga hallar i riktigt risigt skick med snuskiga omklädningsrum och en skötsel som är under alla kritik... 
Flickor Az/B
Flickor B, dubbelvinst i helgens poolspel på hemma-is i Stora Mossen
2018-12-12 10:21, Flickor Az/B
Med hårt kämpa och bra inställning kniper de seger 3-2 i match mot både Brinken IF och Vallentuna IK. Heja GT flickor B!!
 
A-laget
2018-12-11 16:47, A-laget
 
A-laget
Bra intervju av East Coast Hockey med en matchsponsor!
2018-12-11 16:46, A-laget
By the way, handla ert julgodis och julkorgar på företaget på Kandyz. Här hittar du butikerna:
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer