GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld!

Hockeycamp för tjejer
Premiär för Hockey Camp för Tjejer.
2018-05-25 21:36, Hockeycamp för tjejer
Startskottet för första ispasset, ett öppet skatepass, gick av kl 17.00 25/5. Inspiratörer på is från AIK hockeygymnasium var på plats och "vår" Mange såklart:) Fler bilder under bildgalleri.
 
Med anledning av GDPR
2018-05-25 14:05

Idag den 25 maj får EU en ny Dataskyddsförordning (GDPR) som beskriver hur företag och föreningar får hantera dina personuppgifter.

Vi i GötaTraneberg IK värnar om din personliga integritet och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.

I vår nya integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. I den beskriver vi också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Integritetspolicyn hittar du här på föreningens hemsida under fliken "dokument".

Vi har något gemensamt med den här mannen och VM-guldet!
2018-05-21 13:50
Adrian Kempe, ny världsmästare i Tre Kronor och hans pappa till vänster och bror Mario till höger i de infällda bilderna! Bild: Sportbladet

Det här är Adrian Kempe. Han har just blivit världsmästare med Tre Kronor!

Vad har GötaTraneberg gemensamt med Adrian? Ja, det är inte vi som förening som utvecklat Adrian, den äran får Kramfors-Alliansen ta åt sig av och kanske de mer namnkunniga klubbar som sedan skördat framgångarna från det hårda grundarbete som moderföreningen lagt ner på honom göra. Nej, vi har hans pappa gemensamt med Adrian, nämligen vår sportchef Michael Kempe! 


Flickor Az/B
Starka tjejer!
2018-05-09 22:04, Flickor Az/B
Dagens barmarksträning på Stora Mossen :)
 
A-laget
A-laget förstärker tränarstaben genom Anders Axberg!
2018-05-08 22:24, A-laget
Anders Axberg i mitten mellan vår sportchef Michael Kempe till höger och A-lagets huvudtränare Erik Tessmar Forsgren till vänster.
Anders Axberg, 35, blev idag kontrakterad som assisterande tränare för vårt A-lag. Anders kommer senast från Spånga IS som assisterande tränare. Nu väljer han att ställa sig sida vid sida i båset tillsamman med vår huvudtränare Erik Tessmar Forsgren och vår andre assisterande tränare, Gustav Claughton. 
Ingen Open Ice nu på torsdag och fredag 10-11 maj
2018-05-08 10:17
Hej, nu på torsdag och fredag är det ingen Open Ice i JM-hallen. Open Ice är åter som vanligt på måndag kl 13-16.

Sista tillfället för Open Ice är fredag 8 juni. Till dess är det måndag-fredag kl 13-16 om inte annat anges.  
J18
Kristoffer Hellgren, ny tränare för J18!
2018-05-07 22:00, J18
Michael Kempe, vår sportchef (höger i bild) hälsar Kristoffer Hellgren välkommen till GötaTraneberg!

Idag blev det klart att Kristoffer Hellgren blir J18:s nya huvudtränare. Kristoffer kommer senast från AIK Ishockey som tränare för Team 05. Innan AIK var Kristoffer huvudtränare för Bålstas oerhört skickliga J18-lag som gick rakt upp i J18 Elit med ett helt underårigt lag.

Varför är det viktigt att du ansluter dig till GötaTranebergs nyinrättade säsongs- och medlemskort?
2018-05-05 14:18
GT500 - vårt säsongs- och medlemskort!
Till kommande säsong inrättar vi ett säsongs- och medlemskort till alla som älskar GötaTraneberg!
Vi kallar kortet GT500 vilket enkelt uttryckt innebär att kortet kostar 500 kr. Kortet gäller som fullt medlemskap i vår förening vilket innebär att du har rösträtt vid varje årsmöte men inte nog med det, kortet gäller även som ett säsongskort för samtliga A-lagets hemmamatcher! Alltså, du har fritt inträde!

Nu jobbar vi också på att fylla kortet med rabatter och förmåner hos våra sponsorer och andra intressenter som du kan ha nytta av. Kortet vill vi givetvis att samtliga föräldrar ska ansluta sig till men även släktingar och vänner. Kan det bli årets julklapp!? 

Det här är GötaTranebergs viktigaste insats någonsin och vi vill att ni sprider buskapet om kortets existens till alla ni känner. I augusti släpper vi försäljningen men du kommer inom kort kunna teckna dig i förväg för ett kort.

Du som företagare och som är intresserad av att komma åt närmare 1000 köpstarka föräldrar och övriga intressenter, hör av dig om du vill vara med och bidra med ett erbjudande som kan ingå i kortet som en förmån. Vi kommer exponera ditt varumärke i våra kommunikationskanaler under hela säsongen som tack!

PS. Till dig som är företagare och som på ett enkelt och billigt sätt vill exponera ditt varumärke och budskap, så har vi utarbetat ett sponsorsprospekt. Du når en större målgrupp än du tror! 
Kontakta Jan Herrström via mail eller telefon om du är intresserad av vad vi kan erbjuda!
jan.herrstrom1@gmail.com, 0730-215431.

Westerlunds Gym ommålat av Delèr Måleri!
2018-05-04 11:05
Westerlunds Gym!
Vi vårdar vårt nya gym ömt och därför valde vi att måla om väggarna ännu en gång för trivselns skull. 
- Vi vill hålla vårt gym lika fräscht som det var när det stod färdigt för ett år sedan, säger Kjell-Åke Westerlund som är pappan bakom verket. 
GötaTraneberg riktar ett stort tack till Delèr Måleri ställde upp direkt för ommålningsarbetet! Delèr Måleri ligger också bakom ommålningen av vår ishall nyligen också. 
A-laget
Ludwig Guwe-Törling skriver på för ytterligare en säsong!
2018-05-04 10:20, A-laget
Bild: Idrottsfoto

Forwarden Ludwig Guve-Törling kom till GötaTraneberg inför säsong 17/18 direkt från Haninge. Han fick en rejäl rivstart i Göta genom att leverera 10 poäng på de fem första matcherna i serien och så rullade det på ända fram till sista matchen i mars. Totalt skrapade Ludwig ihop 44 poäng varav 18 av dessa satt i krysset!

GötaTraneberg är äntligen omnämnda i NHL!
2018-05-01 17:55
LA Kings Insider
För er som inte känner till det så har vi en sportchef, Michael Kempe, som har två oerhört duktiga och fina söner som båda två spelar i NHL. Det är dels den äldre sonen Mario Kempe som spelar i Arizona Coyotes och den något yngre sonen Adrian Kempe som spelar i LA Kings. Adrian är förövrigt aktuell för VM inom kort. Där har Mario också spelat tidigare. I en artikel skriven av Jon Rosen för LA Kings officiella nyhetssida "LA Kings Insider" som handlar om Adrian, så nämns hans pappa, alltså vår sportchef, och vilken förening han representerar. Det tog sin tid att få det i skrift men nu är GötaTraneberg förevigad i NHL!
Tack Michael, tack Adrian och tack Mario!

PS. Både Mario och Adrian är flitiga besökare på Stora Mossen under mellansäsongen. De tränar med både vårt A-lag och vårt J20. Våra spelare tycker att det mest känns som att jaga två hala tvålar! Det gååååår inte att stoppa dem och du kommer aldrig ifatt dem!

Här hittar ni artikeln: https://lakingsinsider.com/2018/04/10/another-test-kempe-passed-quite-season/
Äntligen är staketet klart!
2018-04-29 20:33
Stort tack Ekesiöö för materialet till vårt nya staket!
Idag, efter ett antal "hörrni, vi måste ju bygga staketet utanför J18 och J20s omklädningsrum någon gång!", så fick vi till slut upp eländet!
Stolparna, överliggarna och det som stagar upp allt byggde Kjell-Åke Westerlund, det var för komplicerat för oss lekmän nämligen, men resten, dvs tvärslåna och staketbrädorna det byggde vi. "Vi" är då Björn Sandberg, Henrik Schlyter, Peter Mölleborn, Robert Warvsten och Janne Herrström. Nu kommer inte våra spelare ramla ner mellan bryggan och sargen och slå halvt ihjäl sig. Tryggt och säkert ska det vara!
Stort tack till vår evige husguru och tränare Kjell-Åke Westerlund (hur kan man vara 73 år gammal och åka skridskor lika bra som en sjuttonåring? Magiskt!). Kjell-Åke ordnade med ritningen, byggde delar av staketet och fick även Ekesiöö att sponsra med materialet. Stort tack Kjell-Åke och stort tack Ekesiöö!
Ingen Open Ice tisdag första maj
2018-04-28 23:38
Nu på tisdag, 1 maj, är det ingen Open Ice.

Dock är det Open Ice som vanligt kl 13-16 under måndagen (Valborg) samt onsdag-fredag kommande vecka.
Nyheter från våra lag
Hockeycamp för tjejer, 25/05 21:36 
Hockeycamp för tjejer, 21/05 13:04 
Hockeycamp för tjejer, 17/05 16:40 
Hockeycamp för tjejer, 16/05 14:21 
 
Våra Sponsorer