Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 silver och 7 brons!

Flickor Az/B
GT flickor B på Danijela Rundqvist cup 16/9
2018-09-19 10:37, Flickor Az/B
Tjejer att vara stolta över, både på och av is. Fler bilder i vårt bildgalleri.
 
GötaTraneberg valde en ny styrelse på årsmötet idag!
2018-09-17 21:54

GötaTranebergs utlysta årsmöte genomfördes idag. Mötet följde gängse protokoll där en verksamhetsberättelse presenterades, en förvaltningsberättelse framlades med revisorns godkännande och styrelsens ansvarsfrihet beviljades av revisorn. Vidare fastställdes medlemsavgiften, nuvarande verksamhetsårs budget presenterades och godkändes samt en motion om byte av verksamhetsår godkändes, vilket kräver ett extrainsatt årsmöte för dess slutgiltiga godkännande. Därefter valdes ordförande och sex ledamöter för verksamhetsåret 2018/2019:

 

Jan Herrström, ordförande

Hanna Wistrand, ledamot

Richard Långström, ledamot

Göran Hedman, ledamot

Andreas Albihn, ledamot

Annika Javestad, ledamot (ny)

Jörgen Sigvardsson, ledamot (ny)


Lena Fondelius, revisor

En avgående ordförandes betraktelser
2018-09-17 19:54
Stefan Fritzdorf, fd ordförande GötaTraneberg IK
Det är nästan 20 år sedan jag kom till stora mossen som hockeyförälder, sedermera också som tränare, målvaktstränare, styrelseledamot och tills sist ordförande. På den tiden fanns bara A-hallen som vi delade med konståkningen och Traneberg IF. Det fanns också en uterink som gick att använda ibland och då kunde det vara plus 10 grader och motvind eller minus 20 så grabbarna fick anpassa kläder efter väder. Tyvärr var det så dåligt väder ibland så isen gick inte att använda.
Team 03
Magnus Eriksson, tränaren bakom våra duktiga 03:or!
2018-09-17 15:04, Team 03
Magnus Eriksson, assisterande tränaren i J18.

Det här är Magnus Ericsson, tidigare tränare i GötaTraneberg Team 03, laget som haft en fantastisk utveckling genom åren. Idag har vi hela åtta spelare som blivit antagna i TV-pucken, sju spelare i Stockholm Lag Nord och en i Svenska Ishockeyförbundets TV-Pucklag med namnet SIF. Magnus är tränaren och personen som ligger bakom spelarnas utveckling i Team 03 och som av många anses vara en tränare med stora ledaregenskaper och ett stort ishockeykunnande. Detta sammantaget gör ju oss nyfikna på vem mannen bakom namnet är.


A-laget
A-laget vinner mot Nacka igen!
2018-09-12 13:46, A-laget
En glad Felix Johansson efter segern mot Nacka på straffar där han bidrog till ett av målen!
Igår kväll spelade vårt A-lag hemma i en träningsmatch mot Nacka. GT är det bättre laget matchen igenom och man får också god hjälp i att Nacka tar väldigt många utvisningar de första två perioderna, vilket delvis hjälpte till att GT går till en 3-0-ledning tidigt in i andra perioden. Detta fick man surt i baken i slutet av period två och hela period tre där istället GT var laget som tog många utvisningar, vilket bjöd in Nacka i matchen till ett 3-3-läge. Matchen togs till en mållös förlängning men GT vinner straffläggningen och resultatet skrivs till en 4-3-seger!
Målskyttar är Gustav Ekstrand, Pontus Palmborg och Kevin Lindberg. I straffläggningen avgjorde Pontus Palmborg och Felix Johansson och vår målvakt, Filip Schlyter, räddar samtliga Nackas straffar.
Stort grattis till segern GT!

Team 03
Ytterligare en spelare från GT klar för TV-pucken! Nu är de 8!
2018-09-07 16:32, Team 03
Emil Melander, klar för TV-pucken!

Fantastiska GT Team 03! Nu har de och hela vår förening fått med ytterligare en spelar i TV-pucken, nämligen Emil Melander! 

Emil har blivit uttagen till Svenska Ishockeysförbundets eget TV-Puckslag - SIF-laget. Laget består av utvalda spelare i hela landet av de spelare som tagit sig hela vägen till sista uttagningen av respektive distrikts TV-Pucklag. Konkurrensen var mördande men Emil är alltså en av dessa spelare! 


I skrivande stund spelar SIF-laget kvalmatcher i Östersund för att ta sig till finalspelet och SIF-laget förlorade första matchen i gruppspelet mot Jämtland/Härjedalen med 3-2. Emil noterades för en assist. Övriga lag i gruppen är Hälsingland, Medelpad, Dalarna och Norrbotten.

 

Nu har vi hela åtta spelare från GötaTraneberg med i TV-Pucken, det är så man baxnar!

 

Stort grattis Emil och lycka till! Gör hela GötaTraneberg stolta!!!

GötaTraneberg utvecklas tack vare dig!
2018-09-05 16:27
GötaTraneberg, en av Sveriges största ishockeyklubbar!

Den 17 september är det årsmöte. Nu har du chansen att bli en del av styrelsen i GötaTraneberg!

 

För cirka 17 år sedan byggde ideella krafter ur ishockeyklubbarna Göta och Traneberg den hall som idag kallas för JM-hallen. Vi fick hjälp av byggföretaget JM men projektet drevs helt och hållet av ideella krafter där föräldrar och ledare med stor entusiasm satte ett avstamp för den förening vi har idag. Utan dem hade vi nog levt var och en av föreningarna i en tynande tillvaro. Idag blomstrar vår idrott tack vare hallbygget och en sammanslagning av ishockeyklubbarna Göta och Tranberg som genomfördes några år senare av samma grupp av personer som byggde hallen. Av naturliga skäl slog man samman föreningarna eftersom båda hade Stora Mossen som hem för sin verksamhet och att vi hade samma intressen för det vi ville åstadkomma, nämligen att bygga en stark verksamhet för att ge barn och ungdomar möjligheten att utöva världens roligaste idrott, nämligen ishockey!  

A-laget
Seger i returen mot Trångsund för A-laget!
2018-09-05 13:03, A-laget
GT mot segern i matchen mot Trångsund hemma på Mossen!
Igår spelade A-laget sin tredje träningsmatch inför säsongstarten. I första matchen mötte vi Trångsund, som spelar i div 1, med ett decimerat lag och vi fick stryk klart och tydligt med 6-1.  Andra matchen spelades borta mot Nacka och den lämnade vi med seger med 3-2. Igår spelades returen mot Trångsund hemma på Stora Mossen och då kunde vi ställa ett ordinarie lag på isen. 
A-laget
Hur mår GötaTranebergs A-lag Erik Tessmar Forsgren?
2018-08-31 18:07, A-laget
Erik Tessmar Forsgren, A-lagets huvudtränare.
A-laget tränar för fullt och vi har ju läst i tidigare intervju med Erik Tessmar Forsgren, lagets huvudtränare, att målsättningen för kommande säsong är att ta sig till HockeyEttan-kval. Vi är ju lite nyfikna på hur arbetet fortskrider så vi satte Erik i rampljuset för att få svar på våra frågor...
Hanna Wistrand, GötaTranebergs röst i politiken!
2018-08-31 17:50
Hanna ute och valaffischerar nattetid!

Det är inte många som känner till det men vi råkar har förmånen att i GötaTranebergs styrelse ha Hanna Wistrand som i dessa valtider kandiderar till Kommunlafullmäktige. Bland annat fö att göra GötaTranebergs röst hörd men också idrotten i Stockholm i stort.


Klart vi är nyfikna på Hanna så vi ställde några frågor...

Många frågar efter ett sponsorprospekt för GötaTraneberg...
2018-08-30 13:13
Ladda ner, läs och bli förvånad över hur kan det vara så billigt att exponeras via GötaTraneberg!
Det finns ett mycket bra prospekt som presenterar hela vårt exponeringsutbud och det är låga priser på allt!

Låt oss ge dig ett exempel:
En sargskylt kostar 6 000 kr, den dyraste 8 000 kr.
En logo stort exponerad på A-lagets matchtröja bröst kostar 7 000 kr och vill du synas på A-laget, J20 och J18 tillsammans så lägger du till 5 000 kr.

Om du vill synas mer kan du välja våra tre olika paket. Ett av dem kostar 15 000 kr. Då syns du överallt!

Som ni ser så pratar vi småbelopp för att exponeras ganska kraftigt. Hur mycket du exponerar ditt varumärke finns det siffror på i prospektet. Ta del av hela vårt erbjudande genom att ladda ner vårt prospekt här: Bli sponsor till Götatraneberg! 

Har du frågor tar du kontakt med Jan Herrström på 0730-215431 eller jan.herrstrom1@gmail.com.
Hej alla föräldrar till spelare i GT! Det betyder mycket för föreningen att ni alla blir medlemmar!
2018-08-29 20:21
Målet är att alla föräldrar är medlemmar i GötaTraneberg!
Självklart vill vi att alla föräldrar som har barn i vår förening ska bli medlemmar i GötaTraneberg. Det är ett sätt att visa tillhörighet och stöd för GötaTranebergs verksamhet men också att ni supportar era hockeyspelande barn.

Förutom att det ger ett välbehövligt tillskott i vår klubbkassa, vi brottas varje år med att få siffrorna att gå ihop nämligen, så har du också en stark röst på årsmötet där du kan välja vem som ska sitta i föreningens styrelse.

Dessutom gäller GT500-medlemsskapet dig fritt inträde på samtliga A-lagets hemmamatcher denna säsong och du får en kopp kaffe varje gång du kommer!
Team 03
Sju GT-spelare klara för Stockholm Nord TV-pucken!!
2018-08-26 14:42, Team 03
Nu står det klart efter sista uttagninsglägret för TV-puckslaget "Stockholm Lag Nord" att hela sju spelare från GötaTarneberg tar plats i laget!
De har aldrig hänt tidigare i GötaTranebergs historia att sju spelare tar plats i ett TV-pucklag. Man ska veta det att vi hade över 10 spelare som var med på vårlägret och ungefär lika många i sista uttagningen. Samtliga dessa spelare och även de som inte kom med i sista gallringen spelar i GT J18 utom en som valt att nu lämna oss för AIK Ishockey. Dock är det genom GötaTraneberg som den spelaren kvalificerat sig till Stockholm Lag Nord.

Hela GötaTraneberg vill rikta ett stort grattis till Adam Hofbauer, Marcus Molin, Lucas Runqvist, Johan Persson, Olle Bergström, Oliver Moberg (saknas på bilden då han valt att lämna för AIK Ishockey) och målvakten Marcus Brännman! Vi är mycket stolta över framgången och önskar er ett stort lycka till! 
På bilden syns även Magnus Ericsson (trea från vänster), tränaren som ligger bakom GT 03-spelarnas enorma utveckling!
J18
GT J18 vinner första matchen för säsongen!
2018-08-24 22:27, J18
Vi har genom åren haft jämna och hårda kamper mot Lidingö Vikings som förra säsongen var det något bättre laget och som också rättmätigt tog sig hela vägen till J18 Elit. Dock inget vi funderade på när vi igår kväll åter igen möttes i en ny het uppgörelse, träningsmatch till trots!
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer