Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 SM-silver och 7 SM-brons!

Vi tuffar vidare men vi har en bra bit kvar innan vi når målet!
2019-06-19 15:03
Hjälp vår lilla spelare att nå målet! Se insamlings-kampanjen till höger...
Ja, så är det. Vi har på några få dagar fått ihop över 26 000 kr och förhoppningsvis är vi över 30 000 kronors-strecket innan dagen är slut. Självklart är vi såååå tacksamma för alla bidrag vi fått in hittills men som ni ser så har vi en bra bit kvar innan vår lille spelare når målet. 

Andreas Hawerfors i Stockholms Ishockeyförbunds styrelse har engagerat sig enormt för vår sak. Han har ringt, messat och mailat oss och många andra för att dels sprida vårt budskap genom alla kanaler som förbundet har och dels utnyttjat sitt nätverk för att se om han genom det kan hjälpa oss på något sätt. I och med det så har det tagit skruv rejält kan jag meddela men det återkommer jag senare om. 
Stort tack Andreas och jag har sällan sett ett sådant föreningsengagemang och du är ju inte ens medlem i GötaTraneberg, du tillhör ju Saltsjöbadens IF! Vi kommer att få all anledning att återkomma till Andreas framöver…

Sassa brassa alla som gillar GötaTraneberg! 
Fortsätt hjälpa oss. Lös ett GT-500-kort! Det är en mycket bra insats från din sida om du vill hjälpa till. Vi vinner båda på det. Dels, blir du medlem och går gratis på alla A-lagets hemmamatcher, det ingår en kopp kaffe dessutom, och du kommer få otroligt bra förmåner på FODI, Cykelkraft och några fler butiker och andra inrättningar som ansluts till kortet inom kort. Om 200 föräldrar köper ett kort var så har vi fått in 100 000 kr! Om alla våra föräldrar köper ett GT 500-kort får föreningen in cirka 500 000 kr! Ibland är det enklare än vad man tror att hjälpa till och dessutom få något gott tillbaka!
Och ja, det går bra att bara Swisha ett bidrag på 123 161 6051!

Kämpa!
Kolla, vår lilla spelare tar sig framåt!
2019-06-17 23:17
Ja, så är det! Idag fick vi in ytterligare några tusenlappar och tog oss över 10 000-kronors-strecket! Vår lilla kämpande GT-spelare flyttade sig ett litet steg närmare målet!

Jag tror vi måste ge vår lilla hjälte ett namn! Skicka in era namnförslag till: jan.herrstrom1@gmail.com

Under tiden jagar vi vidare mot målet!

Kämpa!


Akut uppmaning till alla i GötaTraneberg!
2019-06-16 23:22
Hjälp vår lilla GötaTraneberg-spelare att nå sitt mål!
Just nu har vi 100 procents fukt i vår ishall på grund av att vår avfuktare inte längre fungerar som den ska. Vi behöver byta avfuktaren NU till en kostnad av cirka 350 000 kr! Pengar vi absolut inte har!
Byter vi inte avfuktare bildades det mycket snabbt svartmögel. Svartmögel bildar mykotoxiner, gifter i gasform, som sprids via luften och kan leda till allvarliga hälsobesvär!

Nu måste vi alla göra en insats för att vi inte ska tvingas stänga hallen för en lång tid framöver!

Längst till höger har vi skapat en insamlings-barometer som vi kommer uppdatera varje gång vi får in ett bidrag. Hjälp vår lilla spelare att nå målet! Vi flyttar honom framåt på isen förbi sina stenhårda motståndare så fort vi når varje 10 000-kronors-belopp på barometern. 

Just nu har vi på kort tid lyckats samla in 6 850 kr. Tack för det! 

Det finns två sätt att bidra på. Antingen köper du ett GT500-kort för 500 kr som ger dig ett fullt medlemskap i föreningen, fritt inträde på alla A-lagets hemmamatcher och en mängd förmåner, eller så sätter du in valfritt belopp på föreningens eget Swish-kontonummer!

Swisha på 123 161 6051. Skriv "Hallen".

Alla belopp tas tacksamt emot och allt går oavkortat till en ny avfuktare!
Sprid gärna denna artikel så att ingen missar den!

Idag fick vi våra medaljer!
2019-06-13 22:23
Idag på Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte fick vi ta emot medaljerna för seriesegern i J18 Allettan div 1, vilket gav oss en plats i J18 Elit, samt medaljerna för segern i Distriktsmästerskapet för U16. Stort grattis alla spelare i J18 och U16, ni är dem väl förtjänta!
Två nya ledamöter invalda i GötaTranebergs styrelse på årsmötet!
2019-06-12 22:41
Magnus Balk och Damir Tisljarec invalda ledamöter i GötaTranebergs styrelse
Ikväll genomfördes GötaTranebergs årsmötet. Sittande styrelse med ordförande omvaldes, vilket innebär att Jan Herrström omvaldes som ordförande för ett år och Annika Javestad, Richard Långström, Jörgen Sigvardsson och Göran Hedman omvaldes som ledamöter för ett år. Dessutom invaldes Magnus Balk, tränare i Team 10 och Damir Tisljarec, tränare i Team 07, in som nya ledamöter för ett år. Hanna Wistrand invaldes som suppleant för ett år! Stort grattis till sittande styrelse som får förlängt förtroende, stort grattis Hanna att du är tillbaka som suppleant och stort grattis Magnus och Damir till era platser i Sveriges största och finaste ishockeyförening!

Lena Fondelius omvaldes som föreningens revisor för ett år. Stort grattis Lena!

Mattias Knutsson, Peter Ideström och Björn Sandberg omvaldes till föreningens valberedning. Stort grattis till uppdraget grabbar!

Vi återkommer senare med övrig information från kvällens årsmötet...
J20 Elit
Mats Nordin och Keda Nilsson tar över J20 Elit-laget!
2019-06-04 19:09, J20 Elit
Mats Nordin och Keda Nilsson

Nu är det klart vilka som kommer leda J20 Elit kommande säsong. Mats Nordin och Keda Nilsson är två mycket bekanta tränare i föreningen. Mats var huvudcoach för vårt J18 säsong 17/18 och Keda var förra säsongen huvudtränare för vårt U16-lag och under vårkanten även hjälptränare för J20 Elit. Båda två är riktiga ishockeynördar och har varit med länge som tränare och ledare. 

Sven Tumba provspelade för i IK Götas A-lag!
2019-06-03 18:42
Sven Tumba, kanske den störste inom svensk ishockey genom alla tider...
Hittade en kul artikel om Sven Tumba på Hockey.se där Tumba i en intervju nämner att han en gång i tiden provspelade för IK Göta men att det blev Djurgården istället. IK Göta var ett storlag enligt Tumba. Det som en stoppade IK Götas fortsatta framgångar inom svensk ishockey var just att Djurgården i princip köpte över samtliga spelare från IK Göta bakom ryggen på föreningen på 50-talet och i och med det sänkte Göta i ett enda slag. Djurgården har allt att tacka IK Göta för sin framgång idag och det tror jag inte många känner till. 

GötaTranebergs dokument för riktlinjer och policys är nu uppdaterad!
2019-06-03 08:00
Föreningens "Röda Tråd" är nu reviderad och har dessutom bytt namn till "Vi är GötaTraneberg!". Dokumentet är obligatoriskt att läsa för alla spelare, ledare, föräldrar och styrelse i GötaTraneberg och innehåller föreningens riktlinjers och policys.

Ni hittar skriften under länken "Dokument" ovan (klicka på mappen "styrande dokument").

Hockeycamp för tjejer
Avslutning Hockeycamp för Tjejer 2019
2019-05-29 15:18, Hockeycamp för tjejer
Avslutning på Hockey Camp för Tjejer 2019
HockeyCamp för Tjejer avslutades söndag 19/5 med helplansmatch- vilken match vi närvarande fick ta del av! Puckhunger och full fart!
För andra året i rad arrangerar tjejverksamheten i Göta Traneberg Hockey Camp för Tjejer i Stora Mossens ishallar. 17-19 Maj.
35 tjejer ( ifrån 14 föreningar i Stockholm med omnejd) har haft totalt 10 timmar is, 1 off-icepass, 1 yogapass, en workshop i "träning för prestation" med Linda Dupree och en inspirationsföreläsning med Danijela Rundqvist.
Huvudtränare på is var Joakim Westberg  ( BHS academy) tillsammans med Magnus Eriksson. Inspiratörer/ ledare på is; Julia Åberg, Annie Åsell, Hanna Westerlund och Nora Lindborg
Stort TACK till alla suveräna ledare/ tränare som varit med oss på ett eller annat sätt denna helg. TACK till er fantastiska tjejer, utan er ingen camp:)
Det har varit en ära och superskoj att hänga med er.
Sist men inte minst, Tack till er föräldrar som supportar era döttrar så de kan leva i sin dröm att spela och träna en av världens snabbaste och roligaste sporter- ishockey!
För fler bilder se i vårt bildgalleri för HockeyCamp för Tjejer.

Kallelse till Årsmöte i GötaTraneberg IK
2019-05-21 16:15

Kallelse till Årsmötet i GötaTraneberg IK


Datum: 2019-06-12

Tid: 18:30-21.00

Plats: Stora Mossen, Samlingslokalen

Förening: GötaTraneberg IK

Hockeycamp för tjejer
Vi presenterar Linda Dupree, föreläsare under Hockey Campen för Tjejer - "Träning för prestation"
2019-05-07 15:12, Hockeycamp för tjejer
Linda Dupree
Hej!
Linda Dupree heter jag och är en före detta hockeyspelare som spelade i ca 16 år. Klubbar jag spelat för är Tranebergs IF (Göta/Traneberg), där jag började min karriär ca 8-9 år gammal. I Tranan/GT spelade jag främst med pojklaget i ett antal år innan jag valde att börja spela flickhockey i AIK:s damjuniorer. 
Hockeycamp för tjejer
Inspirationsföreläsare under vårens Hockeycamp för tjejer
2019-04-21 17:51, Hockeycamp för tjejer
Danijela Rundqvist
Vi är extra stolta över att även detta år få förmånen att kunna presentera campens inspirationsföreläsare Danijela Rundqvist, som kommer att berätta om sin hockeyresa. Danijela behöver kanske ingen närmare presentation då hon är en av våra absolut mest framgångsrika ishockeyspelare. Här är ett axplock ur karriären är; trefaldig olympier (med silver från Turin-OS 2006), utlandsspel i både Kanada och Ryssland, över 200 landskamper för Damkronorna och mycket mycket mera. Vilken förmån för oss att få ta del av hennes erfarenheter!
Till denna inspirationsföreläsning är även alla föräldrar varmt välkomna att lyssna!
Flickor Az/B
GT:s Guld- och Silvertjejer
2019-04-14 20:50, Flickor Az/B
Göta tranebergs Flickor AZ och Flickor B
Flickor AZ och Flickor B har säsongens sista cup 30/4 i Fontanahallen.
 GT tjejer har en heldag med matcher och kul umgänge. De varvar matchspel med att vara bästa hejarklacken till varandra. 
Båda lagen spelar helt fantastiskt bra vilket ger resultat!
Flickor B kammar hem GULD och Flickor AZ SILVER.
Stolta är bara förnamnet på oss ledare och tränare denna dag :)

Välkommen till säsong 2019/2020!
2019-04-01 12:00
Framåt, uppåt, GötaTraneberg!
Nu börjar vi om igen! Säsong 2018/2019 ligger bakom oss och en ny spännande säsong ligger framför oss. Ja, idag är det för första gången vi officiellt startar en säsong den 1 april, vilket vi för varje säsong alltid kommer att göra. Förutom en ny säsong har vi också vår nya sportchef på plats. Gå upp till kansliet redan idag och hälsa honom varmt välkommen! Nu fortsätter egentligen den resa vi redan påbörjat även om den ser lite olika ut för var och en av oss. Jag menar, många av er ledare är involverade i våra yngre barn som kanske i detta nu planerar för fullt för att bilda ett nytt lag i GötaTranberg eller som är inne på sitt andra eller tredje år med sina lag. Andra är i slutet av ungdomsåren och förbereder sina spelare för att om någon säsong eller två lämna över dem till vårt J18 medan några ser sina spelare avsluta sina hockeykarriärer, gå vidare till andra föreningar eller se dem ta plats i vårt A-lag. Våra resor kommer se olika ut beroende på vilken åldersnivå vi arbetar med men vi har alla något gemensamt…
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer