Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 silver och 7 brons!

A-laget
Vi sänder matchen mot Rimbo ikväll!
2018-11-13 17:39, A-laget
Sändningen starta kl 19:25.
Om du vill se matchen ikväll så live-sänder vi "högupplöst" från och med kl 19:25!

Klicka på matchen nedan så kommer du till SolidSport och vår match:

A-laget
A-lagspelarna uppmanar hela förening att bege sig till Mossen ikväll!
2018-11-13 09:46, A-laget
Rimbo innehar fjärdeplatsen som ger spel i Alltvåan. Göta ligger två poäng efter på femte plats. Ikväll gör lagen upp om vem som fortsatt ska ha chansen till en plats i Alltvåan. A-lagsspelarna har bett oss att uppmana alla spelare, tränare, ledare och föräldrar i föreningen att komma till Mossen för att stötta sitt Göta!
GT kämpaaaaaa!
Tack Låspunkten för hjälpen!
2018-11-12 12:37
Låspunkten hjälper GötaTraneberg!
Låspunkten har genom åren varit en viktigt sponsor och samarbetspartner till GötaTraneberg. Förutom pengar har de nu sponsrat oss med två kodlås till våra förrådsdörrar. 

Stort tack för all hjälp genom åren Låspunkten! 

PS. Tack Kjell-Åke Westerlund för arbetet!
A-laget
Nu jäklar gäller det!
2018-11-11 22:37, A-laget

Här om dagen åkte vårt A-lag på en riktig sur förlust hemma mot FOC Farsta som kämpade vilt för segern matchen igenom. I och med det hamnade vi utanför toppfyra-placeringen som ger oss en plats i Alltvåan. Nu är det vi som slår ur underläge med bara några få matcher kvar. 

Ikväll tog vi en blytung seger med 4-1 borta mot Haninge Anchors som ligger trea i tabellen. Matchen var GT:s från första till sista minut och de som följt vårt A-lag genom åren säger att det var den bästa matchen ett A-lag i GötaTraneberg spelat. Nu har vi häng på fjärdeplatsen med endast tre matcher kvar att spela. Redan nu på tisdag möter vi Rimbo hemma som just nu innehar fjärdeplatsen. Sedan blir det match borta mot Järfälla och sista matchen spelas hemma mot Viggbyholm. Tre matcher vi nog måste vinna för att med egen kraft ta oss till Alltvåan. Vi behöver verkligen allt stöd vi kan få och hoppas på att alla spelare i föreningen med ledare och föräldrar tar sig till Stora Mossen nu på tisdag kl 19.30! 

Flickor Az/B
Hockey- Skridskoskolan idag 10/11 i Stora Mossen
2018-11-10 13:38, Flickor Az/B
Cornelia och Claudia ifrån GT Flickor AZ hjälper de yngre till rätta på isen, mycket uppskattat! Särskilt ibland de tjejer som var med idag. Tack alla inblandade, Rikard räknade till 105 barn på isen!
 
Team 03
Fyra GT-spelare klara för U16-landslagsläger!
2018-11-06 15:38, Team 03
Från vänster stående: Olle Bergström, Marcus Brännman, Lucas Runqvist, Johan Persson. Knästående från vänster: Marcus Molin och Adam Hofbauer.

Marcus Brännman (mv), Johan Persson, Olle Bergström och Adam Hofbauer är samtliga uttagna till U16 Regionscampen i Gnesta 16-18 november. Även Oliver Moberg, som tillhörde GötaTraneberg men som nyss lämnat oss för AIK, blev också uttagen till detta läger. Det är det första så kallade Russinlägret inför den stora uttagningen till U16-landslaget. Det här är en fantastisk framgång för vår förening och vi önskar våra spelare ett stort lycka till! 

Gör oss stolta grabbar!

A-laget
Vi sänder matchen ikväll via SolidSport!
2018-11-06 13:18, A-laget
Du som vill se matchen, klicka nedan, sändningen börjar kl 19.25:

Team 03
Marcus Brännman vald till bästa målvakt i TV-Pucken! Nu är han bäst i Sverige!
2018-11-04 17:34, Team 03
Marcus Brännman i GT J18, Sveriges bästa 03-målvakt!
Stockholm Nord vann bronset och GötaTranebergs stolthet, Marcus Brännman i GT J18, blev vald till TV-Puckens bästa målvakt med en räddningsprocent på 95,24!

Stort grattis till utmärkelsen Marcus och stort grattis till en enormt stolt klubb, nämligen GötaTraneberg!
Team 03
Stockholm Nord kniper bronset i TV-pucken, fyllt med spelare från GötaTraneberg!
2018-11-04 13:15, Team 03
Marcus Brännman från GötaTraneberg J18, kanske Sveriges bästa 03-målvakt, firas rejält efter bronset!

I slutspelet i TV-pucken spelade Stockholm Nord hela 6 matcher och tog sig till den moraliska finalen mot Göteborg igår som egentligen var en semifinal. Stockholm Nord är det klart dominerande laget på isen men Göteborg snor åt sig segern med 2-1. I match om tredjepris så var det aldrig något snack, Stockholm Nord vinner mycket övertygande med hela 6-0 mot Örebro, som fram till denna match gjort sin bästa TV-puck någonsin. Skotten slutar med 40-12 till Stockholm Nord och det ger ju en bra bild av hur den matchen såg ut. 

Stort grattis Stockholm Nord och stort grattis till våra GT-spelare Marcus Brännman, Adam Hofbauer, Marcus Molin, Lucas Runqvist, Johan Persson, Olle Bergström och Oliver Moberg till bronset!

J20 Elit
GötaTraneberg, just nu på kvalplats till J20 SuperElit!
2018-11-04 12:29, J20 Elit
Hugo Östlin, Götas lagkapten.
12 omgångar av 36 är nu färdigspelade i serien för J20 Elit. Alltså exakt en tredjedel av serien är avklarad. Även om tabellen är upp och nedvänd från förra säsongen så är den inte värd att ens titta på för än vi närmar oss runt 30 omgångar. Här kommer en rapport från de senaste sex spelade matcherna...
A-laget
En kortfattad rapport från de fyra senaste matcherna för A-laget...
2018-11-03 12:31, A-laget
Bild från vinsten mot Bålsta igår...
Sist vi rapporterade vad som hänt i serien för A-laget var vinsten mot Järfälla och förlusten mot Viggbyholm. Nu har A-laget spelat ytterligare fyra matcher, mot Iron, Viggbyholm, Wings och Bålsta. Här har ni ett kort referat...
A-laget
Vi sänder matchen ikväll mot Wings via SolidSport!
2018-10-30 17:11, A-laget
Sändningen startar kl 19.25.
Vi gör ett nytt försök att sända matchen ikväll via SolidSport. Vi lyckades efter lite strul i början sända matchen i fredags mot SK Iron. Nu har vi bättre kontroll över tekniken. Räkna med att bilden blir lite lågupplöst den här gången men till nästa hemmamatch kommer vi koppla upp oss mot nätverket och då kör vi högsta upplösningen.

Sändningen startar kl 19.25.

Vill du se matchen så kostar den 49 kr. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till sändningen:

A-laget
Mossen ikväll!
2018-10-30 12:09, A-laget
Ikväll blir det åka av! Wings kommer på besök till Stora Mossen, laget som förra säsongen spelade i div 1. Vi vann mot dem senast och räkna med ett revanschsuget Wings som kommer få möta ett lika revanschsuget GT som suktar efter en seger!
Släng i dig middagen snabbt ikväll, rasta hunden får någon annan göra och ring en barnvakt om det behövs, ni ska nämligen hissa brallorna, kamma håret och beger er till Mossen för att skrika er hesa för vårt GT!!
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer