Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 SM-silver och 7 SM-brons!

Team Flickor B/C
TACK till våra A-lags-Faddrar!
2019-12-04 20:25, Team Flickor B/C
4/12 träning med faddrar på besök.
Idag fick vi finbesök av våra faddrar från A-laget!
Jonatan, Simon och Simon var på plats och peppade gänget under vårt ispass.
Det var mycket uppskattat:) och ispasset blev lite extra för alla.
TACK killar för att ni är så bra!

Vi ses på Mossen:) // Team a/b/c tjejgänget
PS! Fler bilder från träningen i vårt bildgalleri /ds
Länna Sport - Det är här vi handlar all vår utrustning!
2019-12-04 11:50
3900 kvadratmeter med allt för sport och fritid!

GötaTraneberg har idag avtal med Bauer Hockey och Länna Sport. Det innebär att vi först och främst ska se till att A-laget och juniorerna spelar i Bauerutrustning och sedan ska vi så långt det är möjligt rekommendera Bauer som utrustning till samtliga ungdomsspelare i föreningen. 

När ni handlar er utrustning rekommenderar vi starkt att ni handlar den på Länna Sport söder om Globen och då givetvis av märket Bauer. 

När ni betalar i kassan uppger ni GötaTraneberg så avsätter Länna Sport 3 till 5% av köpeskillingen till GötaTraneberg och du får en personlig bonus själv. Dessutom är det Länna Sport som hanterar vår klubbutik, sköter alla beställningar av lagkläderoch ser till att vi får våra matchtröjor. Både Bauer och Länna Sport är oerhört viktiga som leverantör till föreningen. Länna Sport är dessutom en av Sveriges största inköpare av ishockeyutrustning. De har det mesta på lagret hemma och det är värt de 20 minuterna det tar att ta sig från Stora Mossen till butiken. De har en stor avdelning enbart för ishockey såklart! Dessutom levererar Länna Sport flera gånger i veckan direkt till kansliet på Stora Mossen om du beställer på nätet.


Butiken är öppen vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17.

 

Länk till Länna sports hemsida: Länna Sport

Vi håller B-hallen ren och fin!
2019-11-27 14:28
Kjell Hesselius och Hugo Holmström i Team 07 städar B-hallen!
Som ni alla säkert känner till så äger föreningen B-hallen som byggnad. Vi äger inte ispisten, spelarbåsen och sekretariatet. Det gör Stockholms Stad. I vårt avtal med Idrottsförvaltningen så ska vår hall städas. Det går väl så där kan vi meddela... 
För att ändå se till att hålla hallen ren och fin så sköter våra lag om städningen. Kjell-Åke Westerlund, ni vet han som är mr GötaTraneberg, ser till att alla lagen städar hallen via ett schema och han tillhandahåller också all städutrustning. Kjell-Åke har även sett till att vi fått nya rejäla soptunnor (ni ser and va dem i bilden) som är råttsäkra. På tal om råttsäkra förresten, ni vet Jörgen Sigvardsson, han som legat på alla fyra runt hela vår hall i somras för att täppa igen alla hål och skrymslen där råttorn kan ta sig in, han har även ordnat med den container som står utanför sliprummet. Där lägger vi allt skräp som ska till återvinningen. Containern är självklart råttsäker!
På bilden ser vi Team 07:s tränare Kjell Hesselius som tillsammans med nr 41 Hugo Holmström städar noggrant utanför ingången mot entrén till B-hallen. Hela Team 07 med ledarstab städade hallen och har det som uppdrag under en vecka. Bra kämpat Team 07!
A-laget
Första hemmamatchen i Alltvåan ikväll kl 19.40!
2019-11-26 16:51, A-laget
INTE B-HALLEN UTAN A-HALLEN!!!
Ikväll spelar vi första hemmamatchen i Alltvåan. På andra sidan röd står Nacka och de väntar inte längre än till kl 19.40 för då släpps pucken!
Varje match i Alltvåan är som en final. Alla lagen har nämligen samma mål, att ta sig till HockeyEttan-kvalet. Det är dit vi ska men då behöver vi din hjälp!

Kämpaaaaa!!!!
Team Flickor A
FZ-matchspel på Stora Mossen, söndag 24/11
2019-11-26 16:12, Team Flickor A
Söndagens spelare i FZ matcher:)
I Söndags var Göta Traneberg värdförening för FZ-spel. Spelare från Värmdö, Tyresö/Hanviken och Lidingö var på plats. Spelarna är födda 2008-2004 och de flesta spelar i serien flickor A, dvs helplanspel.
Matcherna spelas i Zon, 3+1 spelare med rullande klocka. Varje lag spelar 3 matcher (2x10 min). 
Stämningen på Stora Mossen denna eftermiddag var på topp! Fullt ös på isen, fantastisk publik på läktaren och grymt bra jobb från vårt sekretariat. Dessutom tog tjejerna i  GT-laget hem 2 vinster! :)
Särskilt kul också att se vårt lag spela i vårt snygga matchställ. Vanligtvis ingår dessa tjejer i vårt snedstreckslag med EIK och spelar då i deras matchställ.
Vi ledare och tränare är stolta över att få förmånen att vara en del av dessa tjejers ishockeyresa.
TACK alla inblandade som var med oss denna dag! :)

/ fler bilder i bildgalleriet FA /

Nya borrningsmarkeringar i B-hallen!
2019-11-26 11:38
Vaktmästarna har ordnat tydligare markeringar för var man ska borra
Efter debaclet som skedde tidigare under hösten så har vaktmästarna jobbat stenhårt med att få ordning på isen igen, vilket de gjorde riktigt bra!

Nu har de vid det målområde där man borrade igenom isen ordnat fram tydligare markeringar kring var man faktiskt ska borra. Dessa markeringar ska även ordnas fram till andra målområdet så snart som möjligt. Kanonbra!
A-laget
Inför A-lagets första hemmamatch i Alltvåan ikväll!
2019-11-26 09:29, A-laget
Vi växlade några ord med våra tränare Erik Tessmar och Gustav Claughton inför första hemmamatchen i Alltvåan ikväll mot Nacka!
Team Flickor B/C
GTs yngsta Tjej-knattar på is med DIF!
2019-11-25 20:59, Team Flickor B/C
SDHL match DIF- Luleå i Stora Mossen lördag 23/11
Föreningens yngsta kvinnliga ishockeyspelare (de flesta i hockeyskoleålder) fick inbjudan att vara knattar och spela en kort match när DIF:s damer tog emot Luleå på Stora Mossen i lördags. 
Coach på isen var Patrik och Martina.
Efter matchen fick de hänga med DIF:s spelare i omklädningsrummet och snacka ishockey och annat... 
Att som ishockeyspelande tjej få kvinnliga förebilder är så viktigt och det är så roligt att vi alltid välkomnas varmt av SDHL-lagen. De ger alltid det där lilla extra som betyder så mycket för var och en av spelarna. TACK alla inblandade!

 

J20 och J18 kämpar på!
2019-11-18 15:05
J20 till vänster i bild och följdaktligen J18 till höger...

J18, som leds av tränarna Linus Lennerup och Gustaf Persson, har nu spelat 16 matcher med 8 intjänade poäng. J18 Elit Östra är en mycket svår serie där motståndet är på absolut högsta elitnivå i Sverige. Det tar tid som nykomling att vänja sig vid J18 Elitnivå och ingen nykomling förutom Lidingö Vikings, har de senaste åtta säsongerna lyckats undvika negativt kval. I J18 Elit åker inget lag ut direkt utan man kvalar mot de lag i div 1 som tar sig till ett J18 Elitkval. Redan nu förbereder sig vårt J18 för fortsättningsserien även om det är sex matcher kvar i grundserien. De fem första lagen i grundserien kvalificerar sig för J18 Allsvenskan. En serie vi inte längre kan nå poängmässigt.

Mycket info kring isen i B-hallen men nu är den klar!
2019-11-18 12:43
Vaktmästarna Yachar, Robin och Farman lägger sista skvätten vatten i detta nu!
Äntligen! Nu är isen klar och man släpper på den första gruppen redan kl 16 idag!
Idrottsförvaltningen gav oss beskedet att det skulle ta tre veckor. En uppgift vi inte ens vågade förmedla till våra aktiva, ledare och föräldrar. Det tog en vecka och det tack vare våra vaktmästares idoga arbete för att få ordning på isen. Vaktmästarna svetsade ihop fyra egna borrhållsdon som är kraftfulla och står emot en borr som sliter på godset. De förra hålen var av alldeles för svagt gods och röret som utgör borrhållet var inte fastsvetsad i den plåtskiva som skyddar mot risken att borra in i kylrören. Nu är alla hålen ordentligt gjorda med kraftfullt material. Stort tack alla vaktisar för er insats, det ska ni ha en rejäl tårta som tack för!
Imorgon, måndag, siktar vi mot att vi återigen har is i B-hallen!
2019-11-17 21:24
Under helgen har man i B-hallen byggt upp ny is runt målgårdarna och på de ställen isen smält undan. Man har också målat första lagren av is med vitfärg och sedan lagt på de sista lagret av is. Den information vi fått är att man siktar mot att vi har is imorgon kväll så att vi kan återgå till vårt vanliga schema. 
Håll tummars för att det blir så!

Vi vill passa på att tacka alla våra grannföreningar i Västerort som flyttat på sina egna träningar och matcher för att vi ska kunna få träna och spela våra matcher. Stort tack Spånga, Hässelby och Järfälla för all vänlighet ni visat oss den gångna veckan!
Våra vaktisar kör hårt nu i B-hallen för vår skull!
2019-11-13 11:11
Vaktmästarna har nu bilat bort isen runt målområdet och svetsat fast borrhålsröret i skyddsplåten. Man byter nu ut borrhållsrören även vid det andra målområdet. Det är lika bra för att inte riskera att en ny skada ska uppstå. De nya rören och skyddsplåten har betydligt tjockare gods än de gamla vilket ska omöjliggöra att vi borrar sönder kanterna och att vi riskerar genomborrning. Den is som ligger kvar men som är porös på grund av saltlösningen som runnit ut, kommer man idag ta bort. När detta är klart så sätter man på kylaggregatet igen och börjar bygga is. Förhoppningsvis påbörjas det arbetet idag men den beräkningen är högst preliminär.

Det ska nämnas att vaktmästarna jobbar stenhårt med detta och dessutom långt in på kvällarna. Visa er uppskattning gott folk, det är viktigt!

Kämpa!
A-laget
Vi ställde några frågor till Erik Tessmar...
2019-11-12 14:45, A-laget
- Hej Erik! Nu har A-laget en match kvar i grundserien och den spelas ikväll mot Värmdö. Matchen saknar ju egentligen betydelse eftersom vi är klara för Alltvåan men…
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer