Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg - av tradition mästare!
GötaTraneberg - Ishockeyklubben med 13 SM-finaler och 9 SM-guld, 4 SM-silver och 7 SM-brons!

A-laget
Nu presenterar vi ytterligare tre spelare som är klarar för A-laget!
2019-08-21 19:05, A-laget
Från nr 16 till 18 i bild: Jesper Berg, Alexander Göransson och Tobias Andersson.

A-lagstruppen börjar verkligen ta form och på fredag så spelar laget sin första träningsmatch borta mot Trångsund. Låt oss innan dess presentera några spelare till ur truppen. Spelare nr 16, 17 och 18 beskrivs nedan med några väl valda ord från vår huvudtränare Erik Tessmar:

SHS 2019
2019-08-20 10:31
Yngsta gruppen kl 08:10 i fredags. Alla var laddade och redo!
Vilken fantastisk vecka!!

Nu är det tisdag och alla mina intryck från förra veckan börjar sätta sig. Vilken fantastisk förening jag får jobba i! 140 killar och tjejer i fyra grupper med 17 ledare från juniorsidan och nio vuxna ledare gjorde veckan till en otroligt givande upplevelse.

Att vi på egen hand kan driva en hockeyskola på det här sättet, med över 90% egna spelare, visar verkligen vilken fantastisk förening vi är. Jag blir verkligen glad när jag ser detta och känner en enorm stolthet att jobba vidare med vår förening.

GötaTraneberg är idag på väg att växa sig till EN förening, där vi jobbar tillsammans över laggränserna och nyttjar varandras kompetenser. Mitt mål i rollen som sportchef är att vi under varje säsong som kommer driver en ännu bättre förening och utvecklar hockeyspelare till alla nivåer. För att det ska lyckas behöver vi verkligen fokusera från hockey- och skridskoskolan hela vägen upp till vårt a-lag. Alla ska med, vi får inte glömma någon på vägen! Att spela i Göta Traneberg ska vara kul och utvecklande för sitt hockeyspelande men även kul och utvecklande utanför hockeyn genom kamratskap och individuell utveckling i grupp.

Tack till alla juniorer, lagledare, tränare och självklart Sara som stod för maten! Men mest tack till alla underbara barn som var här! Jag hoppas verkligen ni vill komma nästa år igen.

Även ett extra stort tack till vår kanslist, Rickard Björkén, som dragit ett enormt lass både innan och under den här veckan.

STORT TACK!

Erik Tessmar
Sportchef
Göta Traneberg IK
Team Flickor A/B/C
Du som är tjej, 7-14 år, och som gillar att åka skridskor, kolla in detta!
2019-08-19 14:01, Team Flickor A/B/C
Prova på-hockey för flickor!

Prova på-hockey! Du får Prova-På helt gratis under september månad!

Javisst, häng med GötaTranebergs tjejlag på isen under några träningspass så får du möjligheten att känna på hur det är att spela ishockey och umgås med ett underbart gäng tjejer! Utrustning finns att låna. Det enda du behöver göra är att ta med skridskor, hjälm och underställ att åka i.

 

Plats: Stora Mossens Ishall (Stora Mossens IP) vid cafét.

Tid: Vi tränar Onsdagar kl 17-18 men var på plats redan 16.30 för ombyte.

 

Vid frågor eller för att garantera låneutrustning maila; agneta.vitalisson@gmail.com.

Info om laget hittar ni på www.gotatraneberg.se. Klicka på ”Våra lag” och välj Flickor A/B/C.


Ladda hem infoblad här!

 

Varmt Välkommen!

Team 04 U16
Wille Glantz och Gustav Ahlbin klara för Stockholm Nord i TV-pucken!
2019-08-18 10:13, Team 04 U16
Gustav Ahlbin (vänster) och Wille Glantz klara för TV-pucken!
Inför helgens TV-Puck-uttagningar hade vi med två spelare från GötaTraneberg, spelarna Wille Glantz och målvakten Gustav Ahlbin. Wille och Gustav kvalificerade sig för Stockholm Lag Nord.
Wille spelar idag i GötaTraneberg J18 Elit medan Gustav valt att lämna denna säsong för spel i Hässelby/Källvesta. Värt att notera är att vi nu tre år på rad har fått med tre målvakter till Stockholm lag Nord, Oliver Håkansson (02), Marcus Brännman (03) och nu alltså Gustav Ahlbin (04)!

Stort grattis till platserna i Stockholm Nord grabbar och lycka till i kommande kvalspel (Stockholmslagen går inte längre direkt till finalspelet längre som man gjort i alla tidigare upplagor. Nej, nu måste båda lagen kvalspela som alla andra lag i TV-pucken).

Kämpa!
Team Flickor A/B/C
Vera Mogensen klar för TV-pucken!
2019-08-18 09:41, Team Flickor A/B/C
Vera Mogensen klar för Stockholm i TV-pucken!
I år arrangeras första upplagen av TV-pucken för tjejer och Vera Mogensen, back i GötaTraneberg blev uttagen till lag Stockholm! Uttagningen skedde i Torvallahallen i Haninge dit 48 spelare blev kallade. 20+3 spelare togs ut och Vera är alltså en av dem! Vera är en envis och stark lagspelare som aldrig ger upp! 
Årets upplaga vänder sig främst till flickor födda 04. Vera är 05:a och kommer därmed få ytterligare en chans att kvalificera sig för lag Stockholm i TV-pucken nästa år. Vera är en i raden av många duktiga flickor från GötaTraneberg som representerat lag Stockholm i olika distriktsmästerskap. Elin Blomqvist, Lisa Nordlöf och Julia Åberg är några av dem. Dessa flickor ingick i föreningens pojklag men Vera är helt och hållet sprungen ur föreningens flicklag vilket gör det hela extra unikt. Vera har också tränat och spelat för GötaTraneberg Team 06 pojkar. Idag har lag Stockholm sitt första träningspass och vi vill från föreningens sida riktat ett stort grattis till Vera och önska henne lycka till i kommande TV-pucken! Vi är mycket stolta över din insats Vera!
SHS Sommarhockeyskolan
SommarHockeySkolan 2019 är igång!
2019-08-12 14:52, SHS Sommarhockeyskolan
Skönt att få åka av sig och prova på sina nya prylar innan lägret drar igång!
Nu är SHS 2019 igång för fullt! Igår var det inskrivning samtidigt som de närmare 150 spelarna köra ut på isen för att vänja sig lite och möjlighet köra in sina nya prylar. Det var fullt med spelare, ledare och föräldrar på Stora Mossen igår och materialarna hade fullt upp i sliprummet! SHS vänder sig till spelare och målvakter i åldrarna 8 till 14 år som delas in i olika grupper beroende på ålder. Lägret pågår under fem dagar och här nöter man teknik och spelövningar. Självklart lirar vi matcher blandat med teori, fys och off-ice-pass. SHS växer år från år och har blivit en institution för föreningen. 
Lycka till nu alla tjejer och killar och kämpa hårt!
A-laget
Alla i GötaTraneberg, välkomna till första träningen med A-laget nu på måndag! Vi bjuder på fika…
2019-08-08 17:32, A-laget

Nu på måndag kl 19 går A-laget på is. Årets A-lag skiljer sig från föregående säsongers trupper. I detta lag har vi just nu nämligen hela 10 st förstaårs-seniorer som förra säsongen spelade i vårt J20. Det är unikt! Flera av dessa spelare har spelat i föreningen i hela sitt liv eller kommit till föreningen som U16-spelare. Vi har dessutom 6 st nyförvärv där samtliga spelare har div 1-status. Sedan har vi 7 st spelare från förra säsongen som valt att fortsätta att spela i GötaTraneberg där flera av spelarna också har erfarenhet från div 1.

 

Det här är den mest spännande trupp GötaTraneberg visat upp i modern tid. Det är en trupp som mer än någonsin innehåller spelare som har sin grund i föreningen, vilket är ett kvitto på att vi har en bra utbildningsstege i föreningen. Den truppen vill ni se på måndag!


Vi vill därför att alla spelare, ledare och föräldrar i GötaTraneberg ska lära känna detta fantastiska A-lag som vi tror mycket på, genom att komma och visa sin uppskattning på första träningspasset. Det skulle betyda oerhört mycket för spelarna att se att de har ett starkt stöd av föreningen! 

 

Träningen börjar kl 19 och vi bjuder på kaffe, saft och bullar på läktaren i JM-hallen.

OBS! Klä dig någorlunda varmt!

 

Välkomna!

J20 Elit
Vill du spela med Göta i J20 Elit säsong 2019/2020?
2019-08-02 09:10, J20 Elit

Du som är född 2000 eller senare och som idag spelar J18 Elit eller J20 Elit, alternativt som har en framträdande roll i J18/J20 division 1 och vill växla upp en nivå. Är du intresserad, så tveka inte att kontakta vår sportchef Erik Tessmar på telefon 070-249 59 04 eller på mail sportchef@gotatraneberg.se.


GT J20 har gjort två bra säsonger i J20 Elit, och målet är högt ställt för 2019/20: att ta plats bland topp-fyra, och få chans till kval mot superelit.

J18 Elit
Vill du spela i J18 Elit säsong 2019/2020?
2019-08-02 08:46, J18 Elit

GötaTraneberg J18 spelar säsong 2019/2020 i J18 Elit. Är du intresserad av att spela i J18 Elit är du välkommen att kontakta vår sportchef Erik Tessmar på telefon 070-249 59 04 eller på mail sportchef@gotatraneberg.se alt. vår huvudtränare Linus Lennerup på telefon 070-949 41 20 eller mail linus.lennerup@gmail.com

A-laget
Tre spelare till klara för A-laget!
2019-07-15 09:56, A-laget
Från nr 13 till 15 i bild; John Groth, Rasmus Gestlöf och Samuel Eriksson Dahlberg

Trots semestertider så fortsätter vi arbetet med att kontraktera spelare för A-laget och nedan presenterar vi spelare nr 13, 14 och 15 med Gustav Claughtons, assisterande tränare i A-laget tillika föreningens målvaktstränare, samt med huvudtränarens Erik Tessmars egna ord…

Fodi gillar GötaTraneberg!
2019-07-02 09:54
Fodi, Brommas lokala matbutik online, blir en del av GötaTraneberg!

Igår blev det klart att FODI, Brommas lokala matbutik online, blir en del av GötaTraneberg!

Fodi har ju tagit Bromma med storm och har idag över 10 000 kunder i närområdet. Fodi är en del av "Tillsammans-projektet" som bygger på många olika delar, bland annat förståelsen för rätt kosthållning för idrottande barn, vilket är en hjärtefråga för Fodi. Det här ligger exakt i linje med våra hårt idrottande ungdomar och vad kan vara bättre då än att samarbeta med Brommas lokala ishockeyförening GötaTraneberg!

 

Fodi blir bland annat en del av vårt GT500-kort där du som innehavare får personliga förmåner men också en möjlighet att stärka lagkassan på ett väldigt enkelt sätt. Fodi kommer också synas på A-lagets matchtröjor bland annat.

 

Vi kommer i augusti berätta mer om Fodi och hur du som GötaTranebergare får del av deras förmåner.

 

Vi hälsar Fodi hjärtligt välkommen till GötaTraneberg!

På väg mot 100!
2019-07-02 00:26
I helgen som gick tog vi ett rejält kliv framåt med nästan 10 000 kr! Nu har vi nått hela 52 065 kr och varje dag uppmärksammar någon vår insamling. Nu hoppas vi att fler gör det framöver! 

Kämpa!

PS. Vi har sålt över 70 stycken GT500-kort och innan säsongen börjar är målet 150 sålda kort! Idag fick vi dessutom klart med en mycket bra sponsor som ger oss alla ett mycket fint erbjudande till de som innehar GT500-kortet. Information om sponsorn kommer inom kort...
A-laget
Ytterligare fyra spelare att presentera...
2019-06-30 22:05, A-laget
Från nr 9 till nr 12 i bild; Kevin Lindberg, Niclas Thomasson, Marcus Halvarsson och Fredrik Lindqvist.

Vi har redan presenterat de första åtta spelaren i A-laget, nr 1 till nr 8, och här kommer fyra till och vi fortsätter då med nr 9 till nr 12. Vi använder oss av tränaren Erik Tessmars egen beskrivning av spelarna…

Årsmötesprotokoll publicerat!
2019-06-28 18:58
Nu finns protokollet från klubbens årsmöte som hölls 12 juni publicerat i mappen "Årsmöte 2019", under fliken "Dokument". 


Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer