Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GT03 på Instagram
Sex stycken GötaTraneberg 03-spelare klara för turneringen "1891"!
2018-04-03 15:43

1891 är en turnering som anordnas av Djurgårdens IF och som är sanktionerad av förbundet som en så kallad försäsongsturnering för bland annat Stockholms båda TV-pucklag. Från början hette turneringen 1891 World Hockey Cup men numera heter den kort och gott Cup 1891. TV-pucklag som alltid är med och spelar i turneringen är Stockholm Nord, Stockholm Syd och Södermanland. Även Uppland, Ångermanland och Västerbotten har tidigare deltagit. Förutom dessa lag ingår alltid Djurgården med ett lag och man bjuder dessutom in ett och annat klubblag som håller hög nationell nivå. Tidigare har Luleå och Frölunda deltagit och något år bjöd man även in Rysslands bästa U16-lag.

GötaTraneberg Team 03 fick med 10 spelare till TV-puckens vårläger!
2018-03-15 11:19
Fantastiskt, GötaTranberg Team 03 fick med hela tio spelare till TV-puckens vårläger! Det här är den största framgången i GötaTranebergs historia vad beträffar TV-pucken. Aldrig tidigare har så många spelare varit aktuella från klubben!
2018-01-08 10:30
Sista cupen för 2017 slutade med en 1:a plats efter seger över Leksand i finalen med 6-1.

På annandagen åkte vi genom en halv snöstorm mot Leksand för en 3-dagars cup arrangerad av Sweden Hockey Trophy.

Det blev 3 roliga dagar med bra hockey och en härlig atmosfär i ett snöigt Leksand. Vi gick obesegrade genom gruppspelet efter vinster mot Smedjebacken, Leksand x 2, SKA Gazprombank, Sollentuna.
Semifinalen på söndagen mot Smedjebacken blev en väldigt ”fysisk” tillställning men vi vann tillslut med 5-3 och fick möta Leksand Blue i finalen.

Vi gjorde vår bästa match i turneringen i finalen mot Leksand. Vände underläge 0-1 till vinst med 6-1 efter riktigt fint spel. Mycket bra och ett elegant hat-trick av Marcus Molin.

Lucas Runqvist blev turneringens skyttekung och Olle Bergström blev turneringens bästa back.

Tack för en bra turnering av både killarna på isen och fansen på läktaren.

 
Våra Sponsorer