Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GT Team 04
Team 04 är glatt och tufft gäng killar som gillar att träna och spela hockey och inte minst ha kul tillsammans. Kommande säsong kommer vi träna 3-4 gånger i veckan, ha 1 lag i SHC samt även samverka med våra framgångsrika GT 03 & 05 lag för att alla skall kunna träna och utvecklas på bästa sätt.

/Spelarna och ledarna i GT04
GT-kollektion 18/19
2018-08-18 21:09
Hej, här kommer säsongens kollektion.
Återkommer med kallelse för gemensam utprovning.
Hälsningar Lagledningen
Kom in i matchen
2018-08-17 13:27
Nu är lottningen klar. Vi möter Örebro, Spånga samt Nyköping
Vi samlas senast 7:30 på Rosvalla i Nyköping. Matchstart 8:30

Hälsningar Lagledningen
Provspel
2018-08-14 18:05
Liam Åhlin, Spånga,  har bestämt sig för att provspela hos oss och är även med på den pågående uppstarts-campen. På Tisdag kommer det en målvakt och provspelar. Han heter Leon Dahlgren och kommer från Kista HC. Ta väl hand om dem!

Hälsningar lagledningen
Ny regelbok
2018-08-09 15:03

BANAN: En ny målgård ska målas på alla isrinkar. Den nya målgården är 3 cm djupare än föregående, samt är smalare.
Information om målgården har sedan tidigare skickats till alla distrikt och alla kommuner.

TANDSKYDD: Att spela utan tandskydd kommer nu att rendera i att spelarens förening rapporteras till tävlingskommittén för utredning. Ingen utvisning kommer utdömas.

MISCONDUCT PENALTY: Spelare som ådöms 10 minuters utvisning med mindre än 10 minuter kvar av perioden måste bege sig till omklädningsrummet istället för utvisningsbåset.

GAME MISCONDUCT PENALTY: Spelare som ådrar sig ett tredje GM i samma serie stängs automatiskt av nästkommande match.

STRAFFSLAG: Domarna kommer inte längre att avvakta straffslag.

DELAYING THE GAME: Alla former av fördröjande av spelet kommer nu att kallas ”delaying the game” istället för t.ex. ”puck out, falling on the puck, freezing the puck” etc.

UNSPORTSMANLIKE CONDUCT: Att använda sig av rasistiska, entiskt kränkande eller sexuellt nedsättande uttrycksformer, oavsett om de riktar sig direkt mot någon person eller ej ska nu rendera i Match penalty (denna regel har Region Öst haft sedan tidigare i ett pilotprojekt).

NEDSLÄPP: Linjedomarna kommer inte byta ut en center som felar vid ett nedsläpp om detta är i anslutning till att laget har spelat pucken till icing. Istället varnas centern och utvisas om det upprepas.

ICING: Automatisk icing och tillåtna spelarbyten efter icing harmoniserar nu och gäller för U15 och yngre. För U16 och äldre gäller vanlig icing (hybrid) och inga spelarbyten.

MUSIK UNDER TIMEOUT: Är nu tillåtet.

Team-04 hjälpte Farsta till seger mot Canada Cowboys
2018-08-01 18:01
Vi blev tillfrågade att skicka 6 spelare till Farsta ishall.
Erik, Alfred, William K, Leon, William H och Viggo letade fram rören och inställde sig. Grabbarna bidrog i allra högsta grad till segern med 4-1 genom 1 mål och 2 assist. Höjdpunkten var när Palo gick runt kassen och satte den köksvägen!
Snart ses vi i ishallen, varje dag!
Hälsingar lagledningen team-04
Ny fystränare för team-04
2018-05-27 17:25
Ludwig Hedman från Götatranebergs J18-lag kommer att köra ett antal fyspass fram till sommaravslutningen.
Om det faller väl ut så fortsätter vi efter sommaren. De pass som Ludwig kör kommer som kallelser på hemsidan. De dagar det inte ligger någon kallelse fortsätter fys med Nicklas som vanligt efter ispasset. Första passet för Ludwig blir på onsdag 17:30 med samling utanför cafet vid skottrampen och fokus blir rörlighetsträning. 

Ät mera gröt!
/Lagledningen
 
Våra Sponsorer