Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GötaTraneberg J20 Elit
GötaTraneberg J20 spelar säsong 2018/2019 i Regionselit Östra.
Vi har idag en stor trupp med välutbildade ishockeyspelare ledda av vår tränare Christian Landberg och Victor Liman. Staben runt laget är stor och väloljad och ambitionen är hög i föreningen för våra juniorer, inte minst hos spelarna själva. Det här är andra året vi spelare på elitnivå och vägen hit har varit lång men målmedvetet planerad. Det råder en mycket hög och god stämning i föreningen och hela A-blocket (A-laget, J20, J18 och U16) samarbetar intensivt varje dag för att lyfta kompetensen hos våra ishockeyspelare seniorer och ungdomar. GötaTraneberg eller Göta som föreningen egentligen har sin grund i med sina 20 SM-tecken, har mycket goda förutsättningar på Stora Mossen med sina två ishallar, nytt gym och nya omklädningsrum för A-lag och juniorer. Ambitionen är givetvis att alltid nå högre upp i seriesystemen men vi är ödmjukt medvetna om att sådant tar tid. 
Vill du bli en dela av GötaTraneberg så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!
Foto: Hans Östlin
GötaTraneberg, just nu på kvalplats till J20 SuperElit!
2018-11-04 12:29
Hugo Östlin, Götas lagkapten.
12 omgångar av 36 är nu färdigspelade i serien för J20 Elit. Alltså exakt en tredjedel av serien är avklarad. Även om tabellen är upp och nedvänd från förra säsongen så är den inte värd att ens titta på för än vi närmar oss runt 30 omgångar. Här kommer en rapport från de senaste sex spelade matcherna...
Referat: Huddinge IK - Göta Traneberg Ishockeyklubb
Förlust för J20 Elit mot Huddinge...
2018-10-15 15:38
Tjenare Johan, tänkte vi kunde ta en kopp kaffe och snacka lite...

Match i lördags borta mot Huddinge. En svår match mot serieledarna skulle det visa sig…

J20 Elit so far…
2018-10-08 12:36

Vi har inte rapporterat för er här på hemsidan hur det gått för J20 Elit i serien. Det mesta av informationen går via vårt Instagram-konto men självklart ska vi uppdatera er även här, så var så god...

Referat: Göta Traneberg IK - Wings HC Arlanda
GT J20 viner första seriematchen mot Wings J20 i J20 Elit Östra!!
2018-09-24 15:40
Skön seger mot Wings J20 Elit i seriepremiären!
GT J20 tar en viktig seger hemma mot Wings J20 i seriepremiären av J20 Elit Östra!
Vi visste på förhand att matchen skulle bli jämn, vilket matcherna mellan GT och Wings alltid varit. 
Vinst mot Vallentuna J20 Elit!
2018-08-22 23:30
Nära där!
Ikväll vinner GT J20 träningsmatchen mot Vallentuna J20 med 3-2 i en match där båda lagen bitvis ägde delar av matchen. Matchens fyra första mål kommer redan i första perioden som slutar 2-2. En ganska jämn period. I andra spelar båda lagen rätt risig hockey och perioden slutar mållös. Efter lite snack i periodpausen kommer GT ut som ett nytt lag i tredje perioden och tar över matchen direkt. Vi får ganska tidigt in 3-2-målet och vinner till slut matchen. Skotten slutar 43-31 till GT och skottskillnaden ger en bra bild av hur matchen egentligen såg ut över 60 minuter. Målen görs av nr 41 Linus Romilsson, nr 71 Kieran Buddenbaum Pereira och av nr 21 Axel Knutsson. Två J18-spelare fick chansen idag att spela i GT J20 och båda gjorde mycket bra ifrån sig. Det var Pontus Övermark (02) och Victor Lindros (01). Tack för att ni var med!
Stort grattis till segern GT J20!!

PS. Det här var tredje träningsmatchen för säsongen. Den första vann vi mot Tyresö/Hanviken, den andra förlorade vi lite snöpligt mot Värmdö, vilket inte var helt rättvist kanske men de gjorde det bra och ikväll vinner vi tredje matchen mot Vallentuna. Returmatcher är att vänta inom kort mot samtliga dessa tre lag och vi har ytterligare en match borta i Nacka ishall mot Mölndal J20 också innan serien drar igång. 

Kämpaaaa!!
GT J20 vinner första träningsmatchen!
2018-08-14 00:04
Med endast fyra ispass i benen spelade GT J20 sin första träningsmatch för säsongen borta mot Tyresö/Hanviken J20 som är nykomlingar i J20 Elit. Matchen är ganska jämn rakt igenom men det märktes att GT var det stabilare laget. Det blir till slut en 6-1-seger och det är ju altid kul med en vinst! 
Vi rullade runt på fyra femmor matchen igenom och vi hade en hel del nya spelare som visade upp sig. Målen ikväll görs av Niclas Arknell (2), Hugo Östlin, Hannes Axell, Jacob Lindell och Victor Möller!
Stort grattis till segern GT J20!
Lång väntan över, GT J20 på is igen!
2018-08-07 16:14
Liten andhämtningspaus under första ispasset för säsongen för GT J20.
GT J20 gick direkt av isen efter avslutad säsong, vilket innebär att de flesta inte har haft is under fötterna sedan slutet av mars. Klart det blev lite si och så igår med skridskoåkningen och passningarna men det syntes klart och tydligt att vår hårda och långa fysträning givit resultat. Det här är ett mycket vältränat och förberett lag. Nu blir det is och fys hela veckan och sedan väntar två dagar av fystester och direkt på det en träningmatch mot Tyresö/Hanviken. Våra nya tränare, Christian Landberg och Victor Liman, var på plats och hade i och med gårdagens ispass också sitt första med GT J20. 
Kul också att se att Petter Sonesson (99) var tillbaka efter tre år på Hockeygymnasium i BIK Karlskoga! Petter har inte bestämt sig ännu för hur kommande säsong kommer att se ut för honom men vi är glada över att Petter är tillbaka och hoppas givetvis att han väljer att spela för GötaTraneberg denna säsong! Vi hade ytterligare två try out-spelare på plats samt spelare som förra säsongen spelat i vårt J18. Ikväll kommer några fler ansikten att dyka upp på träningen för att visa upp sig och det ska bli spännande att se hur vårt J20 kommer formas för säsongen som väntar runt hörnet.

Kämpa GT J20!
Knappt en månad kvar till GT J20:s första match säsong 2018/2019!
2018-07-10 22:24
Träningsmatcherna för GT J20 innan seriestart är i princip klara. Samtliga hemmamatcher spelas i JM-Hallen. Bortamatcherna i motståndarans A- eller B-hallar förutom matchen mot Vallentuna den 26 augusti som spelas i Gimo Ishall.
En nybliven världsmästare på isen igår på Mossen!
2018-06-13 08:54
Samling runt Michael Kempe som gav instruktioner till övningar
Igår genomförde J20 en öppen träning där spelare på som lägst J20-nivå fick delta. Vi gästades av A-lagsspelare och Superelit-spelare från hela Sverige och från ligor i övriga Europa och det var kul att se bröderna Mario och Adrian Kempe, senast världsmästare med Tre Kronor, med på isen. Det blev blandade övningar och sedan tvåmål.
Ikväll kl 18 kör vi igen. Några av spelarna som var med igår kommer men även några nya.
Avslutning för GT J20!
2018-05-28 13:31
Bra avslutningskväll med GT J20!
I förra veckan var det dags för GT J20:s avslutningsmiddag/bankett, en mycket viktig del av verksamheten!
Fyra öppna tider för J20-spelare och Seniorspelare på Stora Mossen!
2018-05-04 15:55
- öh! Ska ru me till Mossen å köra lite?
Efterfrågan på istider är stor i Stockholm och de flesta J20- och A-lag har ju sommaruppehåll nu men det finns ju spelare som är sugna på att köra lite ändå.

Därför har vi ett upplägg där vi har hyrt istider i JM-Hallen på Stora Mossen under två vardagkvällar i juni. 

Arrangemanget är öppet för A-lagsspelare och J20-spelare. Du behöver alltså inte tillhöra vår förening för att delta med andra ord!

Vi kommer endast att ta ut en självkostnadsavgift för istidshyran och maten. Man kan välja att delta under en av nedanstående dagar eller båda. Det är upp till var och en och vi kommer köra lite övningar som uppvärmning men sedan delar vi upp i två lag och kör match.

Med på isen kommer vi ha tränare och andra ledare och vi räknar med cirka 25 spelare per dag. 

Gästande spelare byter om i J20:s omklädningsrum och ni kan lämna utrustningen på plats om ni deltar på alla passen.

Läs mer här om tider och vad det kostar...
Markus Nilsson i GT J20 lägger skridskorna på hyllan för gott!
2018-04-16 10:48
Foto: Idrottsfoto
Markus Nilsson (99) väljer att lägga skridskorna på hyllan för gott!

- jag börjar plugga i höst och känner att jag inte kommer kunna lägga ner den tid som krävs för att spela elitishockey. Har blandade känslor kring mitt beslut och egentligen är det rätt trist att behöva fatta ett sådant beslut men jag hoppas att jag gör rätt. Jag har älskat min tid i GötaTraneberg och kommer sakna laget och hockeyn men jag kommer hänga på Stora Mossen då och då vid hemmamatcher. Vill önska J20 och hela GötaTraneberg stort lycka till!

Markus värvades från SDE till GötaTraneberg inför säsong 2017/2018. I SDE spelade Markus med J18 Elit innan han kom till oss. Han var en välskolad back som klev in i laget direkt och gjorde skillnad. Markus hann göra några A-lagsmatcher också. 
Självklart är det sorgligt att vi tappar en bra ishockeyspelare men vi förstår Markus beslut och önskar honom all lycka till md sina studier och sin framtid!
J20:s nya tränare, Christian Landberg och Viktor Liman, är på plats!
2018-04-08 21:01
Christian Landberg och Viktor Liman
GötaTraneberg J20 byter nu tränare efter fyra säsonger med Erik Tessmar Forsgren och Gustav Claughton. Båda dessa herrar kliver nu upp ett steg för att ta över vårt A-lag. Vi har sedan en tid tillbaka fört en mängd samtal med olika tränare och för några dagar sedan gjorde föreningen klart med Christian Landberg och Viktor Liman. Självklart vill vi ju veta mer om dessa två herrar som båda kommer ha huvudansvaret för J20 så vi ställde några snabba korta frågor...
Måndag den 9 april kör J20 igång säsong 2018/2019!
2018-04-08 13:24
Då var det dags att öppna säsong 2018/2019 för GT J20!
Som vanligt går vi in i en fysperiod där öppnar upp med "komma-igång-träning" där vi tillåter kropparna att anpassa sig till hårt arbete igen. Efter cirka två veckor genomför vi den första är fystesten sedan öser vi på med tung fysträning 5x2 timmar/vecka fram till slutet av juni!
Sassa brassa!!!!
 
Våra Sponsorer