SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

GötaTraneberg J18

Säsongens lagfoto äntligen här!
2020-11-22 14:45
Götatraneberg J18 Säsong 2020-2021
Vi passar på att presentera säsongens lagfoto och individuella bilder i avvaktan på att få gå på is igen. Som vi längtar! Under tiden håller vi oss i form med fysträningar och teori. Vi hoppas att lagen i vår serie mår bra och håller ut. Snart ses vi igen! Stay safe!
Huvudtränare J18 Alexander Patchev
2020-09-19 13:48
Vi presenterar vår huvudtränare Alexander Patchev!

J18:s huvudtränare Alexander Patchev. Eller Alexandre, som han fick heta i sitt pass, då de franska myndigheterna som under en period ansvarade för att ställa ut de ryska passen, stavade hans namn på franska.

 

Alexander har en lång och bred hockeykarriär. Han har bland annat själv varit aktiv hockeyspelare med meriter från den allra högsta ligan i Ryssland, som senare bytte namn till KHL. 1994 flyttade han från Ryssland till Sverige för att spela två år i Borlänge. Därefter blev det ett år i Skellefteå SAIK. 1997 begav han sig till Danmark för spel i ett år med Gentofte som då spelade i den högsta danska ligan.

1998 var Alexander tillbaka i Sverige igen för spel i Motala i två år. 34 år gammal avslutade han sin karriär som aktiv spelare i Hästen hockey i Norrköping (numera Vita hästen), där han spelade under åren 2000-2003.

 

2003 fick han sin första tränarroll i Norrköping. 2005 flyttade han till Stockholm och Alexander har sedan dess tränat en rad olika lag på olika nivåer i Stockholms området. Bland annat både A-laget i Skå och Spånga, Hammarby IF U15-16, pojkar 92-93 mm. Parallellt med sina tränarroller har han också varit ansvarig projektledare för ett ryskt utbytesprojekt samt varit hockeykonsult i egen firma. Sedan 2015 har tränaruppdragen huvudsakligen varit inom ungdoms- och juniorhockeyn i Stockholms västerort, där han tidigare haft flera uppdrag för just GötaTraneberg. Säsongen 2020-2021 bär han alltså nu huvudansvaret för vårt J18 lag.

 

 

Vi ställde tre snabba frågor till Alexander om hur tankarna går inför årets säsong.

 

Vilka mål har du satt upp inför kommande säsongen?

-        Grabbarnas hockey ”verktygslåda” ska vi fortsätta fylla på med kompletteringar/repetitioner av utifrån de tekniska grunder som de har. Gruppen ska förstå de olika utbildningsstegen gällande speldisciplin, taktik och strategi. De ska också förstå att det är nu som övergången från pojkhockey till juniorhockey sker.

 

Vad vill du ska känneteckna lagets utveckling och spel denna säsong?

-        Att laget genomför sina matcher enligt game plan i 60 minuter.

 

Vad är det roligaste med att vara huvudtränare för GötaTranebergs J18 lag?

-        Det finns potential som man ser både individuellt i spelarna och i hela gruppen. Det kommer att bli jätteintressant att få se dem ta klivet till nästa steg i deras hockeyutveckling. Gruppen har både karaktär och intelligens som gör hela processen ännu mer spännande.

 

Referat: Göta Traneberg IK - Tyresö Hanviken Hockey
Ikväll blev GötaTranberg J18 klara för J18 Elit!
2019-02-24 23:55
Herregud vilken galen kvalserie Allettan i J18 div 1 varit! I varje omgång har lagen bytt plats med varandra från plats 1 till plats 7 och inget var klart på någon position enda fram till sista matchomgången som spelades idag!
När vi vaknade morse var det nog ingen som trodde att vårt J18 skulle ta sig till J18 Elit. Förutsättningarna för det var ganska små...
Serieseger
2018-12-17 10:08
GötaTraneberg J18 vinner J18 Div 1 Östra B
Då var J18 Div. 1 Östra B färdigspelad.
Efter ett väldigt ojämnt seriespel landade GötaTraneberg högst upp i tabellen.
Vi blev utmanade om förstaplatsen ända in i det sista av Ekerö/Skå. För övrigt det enda lag vi tappade poäng mot i denna serie. 
Nu blir det matchledigt i tre veckor innan nästa serie drar igång. Då i form av Allettan. I Allettan möts de två bästa lagen från de 4 J18 Div. 1 serierna.
I denna serie tävlar man om möjligheten att få spela J18 Elit nästa säsong.
Vi ska göra vårt bästa för att komma så väl förberedda som möjligt för att sedan ge alla motståndare en rejäl fight om topplaceringarna.
Go GT Stars!  
GT J18 vinner första matchen för säsongen!
2018-08-24 22:27
Vi har genom åren haft jämna och hårda kamper mot Lidingö Vikings som förra säsongen var det något bättre laget och som också rättmätigt tog sig hela vägen till J18 Elit. Dock inget vi funderade på när vi igår kväll åter igen möttes i en ny het uppgörelse, träningsmatch till trots!
Referat: SK Iron Hockey - Göta Traneberg IK
GT J18 vinner igen!
2018-02-09 11:25
Slutsignal! Vinst för GT J18 borta mot SK Iron igår med 4-1. Just nu ligger vi på play off-platsen för kval till J18-elit. Det är fem omgångar kvar i J18 Allettan-serien och det är en tät serie vi spelar i där många lag slåss om de fyra första platserna som ger en möjlighet till kval till J18 Elit. Seriesegraren i Allettan går direkt till elit. Just nu är det suveräna Lidingö som innehar den platsen. I kvalserien spelare tvåan, trean och fyran som först måste möta seriesegrarna i fortsättningsserien om den sista platsen. Dessutom fylls kvalet på med det tredje sista laget från J18 Elit. Tillsammans bildar dessa fyra lag en kvalserie där alla möter alla två gånger. Ettan och tvåan går till elit. Snårig och kämpig väg för att nå J18 Elit med andra ord!

Kämpa GT J18!!!
 
Våra Huvudpartners