Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vi är GötaTraneberg!
Vårt A-lag har hela 119 säsonger bakom sig rent historiskt! Under perioden 1922-1958 spelade A-laget 34 säsonger i den högsta serien och vann totalt 9 guld, 4 silver och 7 brons. Alltså hela 20 SM-tecken! Totalt ligger vi på fjärde plats i antal SM-titlar genom tiderna och på 19:e plats i maratontabellen över spelade säsonger och antal poäng i den högsta serien sedan 1922. Det finns med andra ord en bred historik och tradition i GötaTraneberg!

Idag spelar vi i division 2 med en ambition att nå div 1 så klart. Vi har en bred trupp sammansatt av spelare med lång erfarenhet av spel i högre divisioner blandat med duktiga juniorer ur föreningens egna led. Till denna säsong har vi fått ett sprillans nytt omklädningsrum med mycket bra faciliteter. Vi har en bred tränar- och ledarstab med hög kunskap. Hela GötaTraneberg som förening andas modernt ishockeytänk med hög ambition i sin utbildning av spelare. Samarbetet inom hela A-blocket fungerar sömlöst, vilket är A och O för att utveckla vårt A-lag som är loket i hela föreningen!

Är du intresserad att bli en del av oss, slå oss gärna en signal!
Boende sökes till A-lagsspelare!
2020-07-12 10:59
A-laget har rekryterat ett antal framstående spelare under våren. En av dessa är en ung, lovande forward från en landsortsförening i div 1. Vi ska presentera honom mer framöver men vi kan redan nu säga att vi är oerhört glada över att han valt GötaTraneberg som sin nästa klubb. Nu söker vi boende till denne spelare för kommande säsong och vi är tacksamma för alla tips vi kan få. Vi söker även efter ett arbete åt honom men boendet kommer i första hand.

Har ni ett boende att erbjuda eller ett tips på boende så hör av er till vår sportchef, Erik Tessmar, 070-249 59 04.

Vi tog en pratstund med Jörgen Hägg, A-lagets nya tränare...
2020-05-14 22:59
Jörgen Hägg

- Hej Jörgen!

Vill ju börja med att hälsa dig hjärtligt välkommen som huvudtränare för GötaTranebergs A-lag, som under kommande säsong spelar i de klassiska IK Göta-stället. Varför valde du GötaTraneberg?


- Stort tack för ett fantastiskt bemötande, känns superroligt!

Av de alternativ som låg framför mig så ville jag se och tro på att den klubb jag arbetar för har för avsikt att utvecklas på riktigt, både sportsligt men också organisatoriskt. Helt enkelt ha viljan att bli bättre på alla plan, uppnå ett mål bortom möjligheten men samtidigt att man har förståelsen för hur man ska ta sig dit. Här var GötaTraneberg det mest spännande alternativt och att dessutom få ta hand om ett lag som kommer spela i de klassiska IK Göta-tröjorna är ju bara det en ära i sig och det gör ju inte saken sämre. Det liksom finns så mycket att försvara då ha ha!

Jörgen Hägg, ny huvudtränare för A-laget!
2020-05-13 23:41
Jörgen Hägg och vår sportchef, Erik Tessmar.
Idag blev klart! 
A-lagets nya huvudtränare heter Jörgen Hägg. Jörgens CV är lång, både som ishockeyspelare, ledare och tränare och den ska vi berätta mer om senare. Vår sportchef, Erik Tessmar, presenterade Jörgen för alla spelare idag och Jörgen berättade lite kort om målbilden och vad spelarna kan förvänta sig från och med nu. Det ska bli mycket spännande att följa Jörgens arbete och utveckling av A-laget framöver! 

Varmt välkommen till GötaTraneberg Jörgen och lycka till med uppdraget som huvudtränare för A-laget! 
Referat: Göta Traneberg IK - Trångsunds IF
Se sista matchen för säsongen ikväll kl 19 på Stora Mossen... Eller i TV soffan...
2020-02-25 16:58
Ikväll spelar A-laget sin sista matchen för säsongen. Nu gör vi ett snyggt avslut på denna säsong och tar nya tag inför 2020/2021! Kom och visa din uppskattning!
MEN (!!) om ni inte kan komma ner till hallen så finns möjligheten att se matchen ändå, de nya fina kamerorna som numera sitter i båda våra hallar ska ha premiärvisning. Svenskhockey.tv har installerat sina kameror hos oss och ger oss möjlighet att se matcherna som spelas i våra hallar live eller i efterhand. Idag går det att se matchen gratis. 
Följ länken för att se matchen https://www.svenskhockey.tv/Live/7f47ccbd795a4e3f8797dc2a1c7b4f1d

OBS! Matchen börjar kl 19.00.

Välkomna!
Match ikväll för A-laget hemma på Mossen kl 19.40!
2020-02-11 10:21
Ikväll möter vårt A-lag Tumba för tredje och sista gången denna säsong. De två senaste matcherna mot dem har slutat i förlust trots att vi vunnit skotten. Kul matcher i högt tempo och det lär bli åka av ikväll också kan vi meddela. 

Vår insats i Alltvåan har ju så här långt inte blivit som vi hoppats. Vi vet inte hur många matcher vi dominerat i spelet men ändå förlorat och vi vet heller inte hur många matcher som varit helt jämna men där vi ändå i slutänden dragit det kortaste strået. Märkligt och svårt att förklara...
Referat: Göta Traneberg IK - Trångsunds IF
Vi vann en stenhård match mot Nacka senast. Ikväll är det dags igen!!!
2020-01-28 16:25
Ja, vi har kämpat hårt i motvinden i Alltvåan, inget snack om den saken, men vårt A-lag viker aldrig ner sig och det kommer vi inte göra ikväll heller! Vi vann en riktigt krigarseger mot Nacka senast med 1-0 och vi tror inte att matchen mot Trångsund ikväll kommer utgöra någon skillnad. Vi kommer fortsätta kriga i varje match och för varje poäng - vi är GötaTraneberg!

Nu hoppas vi på allas stöd ikväll på Stora Mossen kl 19.40!

Välkomna!
På rom ba!
2020-01-17 16:45
Det är fredag och det är match! Bättre underhållning än så här får du inte!
Alla till Mossen ikväll!
2020-01-14 16:30
 
Ta med hela familjen och kom till Stora Mossen för Luciamatchen!
2019-12-12 22:58
Bullar, julmust och saft på Mossen! Kom bara!
 
Första hemmamatchen i Alltvåan ikväll kl 19.40!
2019-11-26 16:51
INTE B-HALLEN UTAN A-HALLEN!!!
Ikväll spelar vi första hemmamatchen i Alltvåan. På andra sidan röd står Nacka och de väntar inte längre än till kl 19.40 för då släpps pucken!
Varje match i Alltvåan är som en final. Alla lagen har nämligen samma mål, att ta sig till HockeyEttan-kvalet. Det är dit vi ska men då behöver vi din hjälp!

Kämpaaaaa!!!!
Inför A-lagets första hemmamatch i Alltvåan ikväll!
2019-11-26 09:29
Vi växlade några ord med våra tränare Erik Tessmar och Gustav Claughton inför första hemmamatchen i Alltvåan ikväll mot Nacka!
Vi ställde några frågor till Erik Tessmar...
2019-11-12 14:45
- Hej Erik! Nu har A-laget en match kvar i grundserien och den spelas ikväll mot Värmdö. Matchen saknar ju egentligen betydelse eftersom vi är klara för Alltvåan men…
 
Våra Sponsorer