SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till GT06
 
Presentation tränarstaben GT06
2020-08-25 12:47
Niklas, Gustaf och Mattias utgör tränartrion säsongen 2020/21

Niklas Jernström är 39 år gammal och började spela hockey i Västerås IK vid 7 års ålder. Han är till stor del hockeyutbildad av Pär Mårts, som han hade som tränare på dåtidens rikstäckande hockeygymnasium i Västerås, där Niklas också spelade J18 Elit och J20 Superelit. 


Niklas spelade TV-Pucken med Västmanland och detta ledde först vidare till pojklandslaget och därefter även till USA för spel i Bostons organisation. Efter den sejouren gick resan till Umeå och Björklöven. Karriären avslutades med Division 1-spel i Skåne. De senaste 3 åren har Niklas haft hand om GTs Hockeyskola och han har tränat GT06 sedan april i år.


” Att utbilda unga hockeyspelare, både på och utanför isen, är något jag brinner för. Med en god kommunikation och tydlig plan är mitt mål att alla spelare tar stora kliv varje säsong. Att ha roligt är väldigt viktigt, men jag har också en tydlig kravställning på varje individ.”


Gustaf Persson är 19 år gammal och har som spelare varit trogen Göta Traneberg från hockeyskolan till spel i J20. När han la skridskorna på hyllan fanns suget efter hockeyn kvar varför han utbildade sig till domare samt var hjälptränare på olika hockeycamper. Den gångna säsongen var han assisterande tränare i GT J18 Elit och sedan april i år har han varit assisterande i GT06 och vid sidan av det agerar han även tränarresurs i klubbens A-block.


"Trots sina unga år visar Gustaf en stor mognad, god hockeykunskap, ett lugnt och pedagogiskt ledarskap som går hem hos våra spelare. Det märks verkligen att han som Niklas brinner för att utveckla killarna både på och utanför isen!" Lena Fondelius, Lagledare


Mattias Egmar är fystränare och rådgivande när det gäller kost och återhämtning. Mattias är förutom utbildad idrottskonsulent på Bosön, även utbildad i samtliga steg i simförbundets utbildningsplan till elittränare, samt certifierad personlig tränare (S.A.F.E). 


Yrkesmässigt har Mattias under många år arbetat professionellt inom simningen som elittränare för landslagssimmare och som ungdomsansvarig. De senaste åren har han arbetat med försäljning av en medarbetar-app parallellt med PT- och fyscoach-uppdrag bl a för GT och BP.


"Jag tror på att bygga funktionella atleter som efter hand är anpassade efter deras specifika idrott. Jag strävar efter att fatta beslut baserat på fakta, data och aktuell forskning. Mitt mål är att fysträning ska vara kul, lära för livet och ge förutsättningar för att bli bäst."


"Det känns oerhört positivt att ha en sådan kompetent och motiverad tränartrio på plats. Mattias känner jag (vi) sedan tidigare och vet hur stort engagemang han har för att utveckla våra unga hockeyspelares fysik. Niklas och Gustaf har imponerat på mig under eftersäsongen i våras och nu i uppstarten av den nya säsongen. Förutom deras stora hockeykunnande uppskattar jag deras moderna ledarskap på och utanför isen och strävan efter att utveckla GT06 med laganda, omtanke och kommunikation som viktiga ledord.” Johan Bunner, Föräldrarepresentant GT06


Uppstartsläger i Valdemarsvik
2019-08-25 14:50
Trötta men nöjda killar efter lägrets sista ispass
Vi inledde säsongen 2019/20 med ett fyra dagar långt uppstartsläger i Valdemarsvik. Efter 10 ispass, 1 träningsmatch (seger 9-2 mot Vita Hästen), 4 fyspass, bad i havet, goda måltider och ett gäng mellanmål är vi nu redo för säsongen 2019/20!
GT06 Fotboll
2019-05-11 20:09
Inför dagens derbymatch mot BP09
GT06 följer GT02 i spåren och kör ett fotbollslag inom klubben. Allt för att underlätta för spelarna att kombinera båda sporterna samt att få till en mer allsidig träning på ett mycket glädjefullt sätt.

Idag ställdes vi inför seriens mentalt tuffaste match. Vi mötte BP vars laguppställning innehöll både nuvarande och f d lagkompisar samt en och annan klasskompis. Matchresultatet visade att oavsett hur det går för oss i ishockeyn så kan vi alltid falla tillbaka på fotbollen. :-)

Vi vill rikta ett STORT tack till Anders Näslund som via sitt företag Negotes har sponsrat oss med vårt fina matchställ! 
Tillsammans står vi upp för varandra
2018-10-12 23:32
GT06 inleder seriespelet med en 8-3 seger mot Vallentuna Rangers. Om det är en effekt av vårt nya mantra låter vi vara osagt men vi hoppas på det!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Ispass, B-hallen, 22/04 19:15
Ispass, B-hallen, 24/04 15:45
Ispass, B-hallen, 25/04 11:15
Ispass, B-hallen, 27/04 16:00
Föräldramöte , Teams, 27/04 18:30
Ispass, B-hallen, 29/04 20:00
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvudpartners