Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Av tradition mästare på väg mot en ny tid av framgång!
GT Team 05 är ett bra lag med grym stämning och bra förutsättningar. Vi är 27 killar som gillar att åka skridskor, spela ishockey och ha kul tillsammans. Kommande säsong kommer vi träna 3 gånger i veckan, ha 2 lag i SHC samt även samverka med våra framgångsrika GT 04 & 06 för att alla skall kunna träna och utvecklas på bästa sätt. 

/Spelarna och ledarna i GT Team 05
Göta - Viggbyholm, DM, lörd 29 sept, 17.00
2018-09-30 10:42

GT 05 spelade sin andra match i DM mot Viggbyholm hemma. Förlust med 0-2 (0-1,0-1).


Viggbygholm hade spelet och skridskoåkningen i första perioden och kunde trycka på tack vare två utvisningar på GT spelare. GT skapade dock flera lägen, bland annat ett friläge, men kunde inte totalt sett förvalta chanserna.


I andra perioden kommer GT igång och tar över spelet och skapar flera bra målchanser utan att sätta dit den. GT måste ha bättre skärpa i avsluten.


Det GT tar med sig från matchen är att inställningen var mycket bättre överlag än första DM matchen mot Vallentuna. Matchen hade kunnat slutat med vinst för GT, men då krävs det att GT sätter chanserna och undviker utvisningsbåset.


Det kändes som om GT vaknade till liv efter 1:a perioden. Det kan ha att göra med att spelarna inte själva ger sig tillräcklig tid med förberedelse inför match, som t ex vila, mat, sömn, mental förberedelse och uppvärmning (faktorer som spelar in för en väl genomförd match). Uttrycket "som man tränar spelar man match". Tävlar inte spelarna på träning, tävlar man heller inte på match.


Samtliga spelare MÅSTE ge 100 % på varje träning för att ge sig själva chansen till väl genomförda matcher.


GT tar nya tag inför sista matchen mot Väsby borta och GT väntar på aktuell starttid och ledningen återkommer så snart det går.


Med vänlig hälsning Ledningen

SILVER I TECE CUPEN (Haninge)
2018-09-24 09:10

Hej alla,


Summering av cupen:


TECE cupen genomfördes fr o m i fredags- t o m igår söndag (21-23 SEPT). Matcherna spelades i 2 x 20 min, med två matcher per dag.


Göta erhöll i gruppen värdlaget Haninge, som hade lånat in ett flertal av de bästa spelarna från södersidan, då ena halvan av Haninge laget deltog i DIF cupen, samt Lidingö och Bollnäs. Vinster i samtliga matcher och flertalet poänggörare i laget. I kvarten fick vi Falu IF som även de besegrades.


I semin fick vi Lidingö igen, som vi slog på nytt.


I finalen väntade Spånga, som dock blev ett nr för stort denna gång. Förlust och silver till Göta. Med undantag för finalen tar ledningen med sig följande till framtiden:


- en stark laginsats (laget Göta uppträdde som ett lag)


- bra inställning; alla spelarna gav 100 %.


- spelet; spelet var stundtals bländande, Göta fick även beröm av de övriga lagen som tyckte att Göta spelade den bästa hockeyn (däribland Järna som har tunga namn i ledarstaben).


- poäng; på inledningen av säsongen hade Göta problem med målskyttet, i denna turnering klev alla fram och gjorde poäng vilket är viktigt för självförtroendet.


- ny spelidé; från ett försvarande lag till ett anfallande lag gav utdelning med mersmak. Göta kommer därför framöver att tillämpa en starkare anfallshockey.


- fungerande femmor; samtliga tre femmor skapade tryck i anfallszon, vilket resulterade i flera poängmaskiner i respektive femma med bland andra Daren Patchev som kom två i skytteligan i turneringen med 9 mål, varav 4 mål i en och samma match (hattrick i 1 perioden).


- Jättekul för HELA laget att laget kan prestera på en hög nivå och med poäng fördelade på samtliga tre femmor!


- målvaktssidan ser stark ut där båda Victor och Teo var strålande i matcherna.


- Föräldrar; var stolta över era barn! fortsätt ge dem positiv feedback och stötta dem i med- och motgång. Det är med andra ord a och o att barnen känner glädje till den idrott dem utövar.


- hela laget var missnöjda med silvret och det verkar som om helgen har väckt laget till att gå från en nöjd inställning efter en match/cup till en tävlingsinstinkt, vilket är avsikten med idrott - nämligen att tävla.


Resultaten i matcher och cuper är egentligen helt oviktiga i sammanhanget, det viktigaste är att ha glädje och att tävla i varje moment. Utbildningen av Götas hockeykrigare fortsätter och de ska nå sin formkurva först i 20-25 års- åldern.


MYCKET BRA GENOMFÖRD CUP AV GÖTA 05!


Med vänlig hälsning Ledningen
Göta - Vallentuna, Distriktsmästerskap
2018-09-18 09:47

Första matchen i DM hemma mot Vallentuna slutade tyvärr med förlust med 1-7, (0-5,1-2).


Första perioden hängde GT inte alls med och tog TO tidigt efter 3 snabba baklängesmål. GT lyfte spelet i slutet på första perioden, men GT kom inte riktigt tillbaka efter chockstarten.


Andra perioden bestämde sig GT spelarna att försöka vinna andra perioden för att få med sig något positivt till nästkommande match. Perioden slutade dock 1-2 efter bland annat ett insläppt mål i boxplay.


GT:s reduceringsmål i spel 4-4 var ett mycket snyggt mål som påbörjades i egen zon och avslutades med ett snyggt avslut där hela fyran var inblandad. Snyggt!


Även tredjefemman gjorde bra ifrån i sig och spelade 0-1 i matchen.


Med vänlig hälsning Ledningen

Göta - DIF
2018-09-09 15:06

Träningsmatch hemma mot DIF.


P g a sjukdom och skador kunde GT inte ge DIF en riktig match. DIF var å andra sidan mycket bra och spelade pucken och åkte mer skridskor än GT.


GT bjöd dock på flera mål och laget tog flera 2 minuters utvisningar vilket man inte kan göra mot ett så pass bra lag som DIF.


Siffrorna skrevs till 0-4 (0-2, 0-2). Trots decimerat manskap kämpade GT väl där en storspelande Teo höll nere siffrorna.


Med vänlig hälsning Ledningen

Referat: Huddinge IK - Göta Traneberg Ishockeyklubb
Träningsmatch mot Huddinge
2018-08-27 08:04

Matchen mot Huddinge var jämn till en början. GT skapade en del lägen och hade flera chanser i första perioden att spräcka Huddinges nolla. Huddinge tog dock ledningen och resultatet i paus var 0-2.


I andra perioden reducerade GT men Huddinge drog ifrån och kunde till slut vinna med 7-1, något för stora siffror enligt Ledningen.


Det utmärkande för matchen var att GT verkade trötta efter lördagens matcher, men hela laget måste ha bättre inställning och viljan att tävla i varje moment. GT spelade också för snällt över hela banan och Huddinge fick för stora ytor och kunde i princip göra vad de kände för i andra perioden.


Överlag var insatsen mindre bra, men å andra sidan var det ett tröttkört GT och där Huddinge ställde upp med ett flertal 04:or och ngn 06.


En bra genomkörare som visar att GT måste bättra på sin inställning och tuffhet.


Med vänlig hälsning Ledningen

Referat: NYKÖPING CUP - Göta Traneberg Ishockeyklubb
Nyköping "komma igång" cup
2018-08-27 07:51

Säsongens första matcher.


Bra start med jämna matcher. Matchen mot Flemingsberg slutade 0-3 (0-0) i paus. Orken tröt lite i andra och förlusten var ett faktum. I övrigt en riktigt bra första period, där GT borde ha avgjort matchen på de chanser som laget skapade.


I andra matchen mot Linköping (förlust 1-3), gör GT återigen en gedigen insats, där resultatet i paus var 1-1, men med mersmak till GT. GT vann skotten i matchen, men inkasserade andra förlusten för dagen.


Tredje matchen mot Lidingö (1-0), vanns efter en jämn tillställning men där GT var det tyngre laget. Siffrorna borde ha blivit större.


Matchen mot Trångsund var orken slut och GT lyckades inte komma upp i normal standard och förlorade med 0-2 efter mål i öppen bur vid försöket att spela med 6 utespelare och plockad mv.


I sista matchen (återigen mot Lidingö), kunde GT vinna med 1-0, efter att ha kontrollerat matchen. Även här borde resultatet ha blivit större.


Sammantaget gjorde GT bra matcher med ett starkt försvar. Det som dock måste bli bättre framöver är målskyttet och bättre driv på mål.


Extra plus till båda målvakterna!!!


Med vänlig hälsning LedningenVi tackar Gabriel och Kevin för åren i Göta
2018-08-26 16:00

Gabriel har bestämt sig för ett uppehåll och Kevin har slutat. Göta team 05 tackar grabbarna för tiden i Göta Traneberg team 05 och önskar dem välkomna i framtiden!


Med vänlig hälsning Ledningen

Varmt välkomna till ny säsong!
2018-08-19 10:59

Hej,


Ledningen vill varmt välkomna alla till en ny säsong!


Ledningen vill också passa på att informera om några punkter, se pdf under dokument.


Med vänlig hälsning Ledningen team 05

Guld och silver på två dagar för duktiga GT Team 05!
2018-04-28 21:01
Bilden tagen från Trångsunds Cup.

GT Team 05 slog till rejält och tog hem silvret i Ekerö Cup lördagen den 14 april, slagen av endast Nyköping med 2-0 i finalen, men man revancherade sig rejält dagen efter i Trångsunds Cup, söndagen den 15 april, genom att finalslå Hässelby/Kälvesta genom ett disciplinerat och effektivt spel. Slutresultatet blev 4-0 och guldet var bärgat! GT:s målvakter Teodor Munther (lör) och Victor Klärre (sön) förtjänar att lyftas fram. Båda var grymma denna helg!


Dessa två turneringar fick avsluta en fantastisk säsong för GT Team 05!

 
Våra Sponsorer