Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GT08
Välkomna till vår lagsida för team GT08. Här delar vi information, bilder, hanterar kontaktuppifter till truppen samt skickar kallelser.

Gå även in på vår Facebook sida för att dela mer upplevelser på träning & match

MÅLVAKTER VÄLKOMNA
Hej,
Göta Traneberg söker med ljus och lykta efter målvakter. Vi är en stor trupp på 37 spelare och vi har 3 lag anmälda i seriespelet till hösten, detta gör att man får spela mycket och utvecklas. Vi har Målvaktsträning 1 gång i veckan med Björn Bjurling från BB Goalie Academy men även i egen regi med vår A-lags målvaktstränare ca: 1 gång i veckan. Vi har idag 2 målvakter, men behöver minst en till, gärna två!

Om ni är intresserade, hör av er till mig Jens Djerf sharpdjerf@gmail.com eller Mats Kersten mats.kersten@forsen.com


Kaos i förrådet och en skada på spelare.
2018-11-15 08:57
Hej alla föräldrar!
Igår efter Starzone så blev det kaos i förrådet efter träning, det stod backar på hela golvet och det hade kommit beställda profilkläder, där kläderna av någon anledning rivits upp ur kartongen och tydligen hade hamnat på golvet, vet inte om det var några av profilprodukterna som blev förstörda. Barnen och ni föräldrar måste hjälpa till att ställa upp era barns backar på hyllorna. Vi förstår att det är svårt för barnen att få upp dem på hyllorna, vi vore därför tacksamma om ni kan hjälpa till med detta, och hjälp gärna andras barn som inte får upp dem.

Det skedde även en olycka på en av våra spelare på Starzone träningen igår. Vill klargöra att det var ett olycksfall, inget medvetet. Kalle Almqvist bröt sitt nyckelben i en fullfarts övning, han åkte in i en spelare som ramlat och föll olyckligt själv. Vi håller tummarna för att "speedkula" Kalle läker ihop snabbt.

MVH,
Ledarna
Kontaktuppgifter GT08
2018-11-11 16:25
Hej
har lagt upp kontaktuppgifter för laget under "Dokument/Kontaktuppgifter" så att ni lättare kan få tag på varandra för att samordna skjuts till match mm.

Om någon ej vil ha sina uppgifter på hemsidan vänligen kontakta mig. Kolla gärna att ni har rätt uppgifter och uppdatera via Sportsadmin om så inte är fallet. Kontakta mig om ni har problem att själva uppdatera.

Hälsningar Jenny
Det är Starzone imorgon onsdag 7 november
2018-11-06 21:45
Hej
Onsdagens Starzoneträning hade halkat ur kalendern. Ber om ursäkt för det. Det är träning som vanligt!
Hälsningar Jenny
Sekretariattjänst hemmamatch
2018-11-06 08:23
Hej
Jag har uppdaterat aktivitetsinfo för hemmamatch med vilken grupp som har sekretariattjänst för nästa omgång och kommer att göra det för hela serien.
Nästa hemmamatch är det dags för Grupp 1 för respektive lag.
Man behöver öppna aktiviteten för att se detta det syns inte direkt i kalendern.
All dokument med uppdelning och kontaktinfo hittar ni under Dokument/Hemmamatch

Hälsningar Jenny
Uppdaterade intruktioner hemmamatch
2018-10-22 20:06
Har uppdaterat dokumentet instruktioner med nedanstående:
Lagledare tar efter match in domarkvitto och fotar och mailar till rikard@brattberger.com


 Vad gäller vid hemmamatch?
2018-10-10 16:14
Hej
Under "Dokument/Hemmamatch" finns det instruktioner för vad som gäller vid våra hemmamatcher och vad som gäller för sekretariatet.
Jag kommer skriva ut ett exemplar av instruktionerna, hockeyreglerna samt bilder på domartecken och sätta i en pärm i förrådet som finns tillgänglig inför matcherna nu på lördag den 13 oktober.

Hör gärna av er om ni har några frågor eller om något är otydligt!

/Jenny

Beställning matchdamasker!
2018-10-03 22:19
Hej på er, i år måste vi köpa egna matchdamasker och om vi sambeställer får vi ett bättre pris än om vi köper själva (från Länna sport). Priset är 299 kr/par och storlekar Boy & Junior finns för oss. De damasker vi fick förra året var storlek Boy, så ni vet referenser. Maila mig om ni vill handla och vad ni vill handla (storlek, färger, antal) vi bör ju ha ett par vita och ett par röda inför säsongen.

Maila senast söndag 7/10 så får jag iväg en beställning på måndag, så kan vi ha dem till nästkommande helgs matcher.

Vi behöver få ihop 10 par för det priset, så känner ni ingen brådska kan ni vänta så gör vi en beställning till innan Jul.

Maila på magnus.busk@me.com

/Magnus
Ursäkta tjatet!
2018-10-03 11:03
Men glöm ej den ifyllda blanketten, fyll även i VAD ni vill ha!! 


Hockeyregler & Domartecken
2018-10-03 07:55
Hej
För er som känner att ni behöver få lite bättre koll på vad som gäller på plan så har vi lagt upp Hockeyregler och Domartecken under "Dokuemnt/Hockeyregler".
Jag kommer skriva ut dessa inför matcherna den 13 så att de finns på plats i sekretariatet.

Jenny

Glöm EJ!
2018-10-02 09:52
Att fylla i den bifogade fil ni fick i kallelsen till fotograferingen och SKRIV UT denna och ta med imorgon till fotograferingen.

Mvh,
Lagledarna
Starzone gruppindelning samt veckans träningar
2018-10-02 07:47
Den här veckan är det full fart med start av Starzone på fredag den 5 oktober, lagfotografering och träningar.
Vi ha fått uppdaterat istidsschema så kolla kalendern igen. Denna vecka är det träning tisdag, fredag och lördag. Jag har även lagt in de hemmamatcher vi har i vårt schema dock är lagen ej klara men alla föräldrar kan räkna med att behöva hjälpa till den 13 oktober då vi har premiär i sekretariatet:) Vi försöker lägga in "generalrep" vid någon av träningarna och kommer att uppdatera en instruktion för vad som gäller.
Glöm inte att ta med ifyllda lappar för fotograferingen.
Starzone slutlig gruppindelning under "Dokument/Starzone".

/Jenny
 
Våra Sponsorer