Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GT TEAM FLICKOR A/B/C Säsong 19/20
Lagbild 19/20
Vi är ett härligt gäng med 30 tjejer i åldrarna 7-14 år som älskar ishockey.  Tillsammans tränar vi, kämpar i matchspel och har självklart superkul!!! 
Laget tränar ihop en gång per vecka gemensamt. sedan beroende på ålder ytterligare 2-4 gånger per vecka. 
 Det finns också möjlighet att träna och matcha med övriga U-lag i respektive årskull /nivå och för de yngsta ( eller nybörjare på skridskor) att delta i GT Hockey och Skridskoskola. 
 Har ni några frågor eller vill komma och provträna med oss? Varmt välkomna att kontakta någon av ledarna. Kontaktuppgifter hittar ni i menyn ovan.
Det är aldrig för sent att prova en av världens roligaste och snabbaste sporter!

Under säsongen 2019/20  är vi i följande seriespel: 
Flickor B, 10-14 år, zonspel, tre mot tre +mv
Flickor C 7-10 år, zonspel, fyra mot fyra +mv
Vi har gemensamt med EIK/SKÅ ett snedsträckslag- SEGT- för Flickor A, ålder 11-15 år. Flickor A spelar helplansmatcher (2 x 20 min). Se även FA egen lagsida för mer information.
Premiär för denna säsong är vårt DJ lag, ålder 14-19 år) helplanspel ( 3x20min). Team Väst är resultatet av ett nära samarbete med föreningarna EIK/SKÅ och Hässelby Kälvesta. GT har 2 tjejer med denna säsong vilket är superkul och ett bevis för att fler tjejer är ishockeyspelare:)Premiär! Hockeyskoj för tjejer i Älta 25/1
2020-01-28 08:36
GTs starka trupp på Ältas Hockeyskoj, fler bilder i vårt galleri på hemsidan.
Göta Tranebergs yngsta ishockeytjejer deltog i lördags 25/1 på Hockeyskoj i Älta. 5 tjejer från GT spelade sina första 3 matcher någonsin!  
Snyggt jobbat! Vi är så stolta:)
Matchspelen avslutades med medaljutdelning. En mycket nöjd ( dock trött:)) trupp fotades efter matchslut: Franka, Agnes, Linn, Lycke (ej i bild) och Elsa MV. Även Göta#30 är i bild. Göta är vår fantastiska maskot en gåva ifrån familjen Ideström.
// Coach Patrik & Lagledare Martina

Matcherna är enligt poolspelsmodellen, zonspel 3+1 med tut byten. Hockeyskoj är matchspel och annat kul på isen för de som än inte har åldern att spelar match i seriespel. Åldrar 2012-2014. Allt är på kul och inga poäng räknas.
8/3 kommer Göta Traneberg arrangera ett Hockeyskoj för tjejer, det kommer bli matchspel och annat kul på isen:)
!SAFFRANSFÖRSÄLJNINGEN!
2020-01-17 14:31
Tjoho! Klirr i vår lagkassa:)
Förtjänsten av vår saffransförsäljning blev 15000 kr!!!
Bra jobbat alla inblandade. Det blir istider och Kick-off inför säsong 20/21 för pengarna.
Extra stort TACK till Lina Idermark som hållit i allt kring försäljningen.

Onsdagens "prova på-träning" med Team A/B/C!
2020-01-09 09:14
Taggat gäng på isen
Till årets första "prova på-träning" med tjejlaget kom det sex nya tjejer! Så kul!
Prova-på tjejerna är i varierande åldrar, 2015-2011, och de tränade i en egen zon parallellt med lagets tjejer. Patrik S och Niklas upplägg med skridskotekniska övningar, klubba och puck övningar samt lite bus var mycket uppskattat.

-Vi ses nästa vecka!, vinkade glatt samtliga tjejer efter ispasset!

En lyckad första onsdag tycker vi!
Dessa yngre tjejer kommer delta i olika event så som Hockeyskoj och annat under våren. Vi kommer även samträna ett pass med Tyresö/Hanvikens hockeyskoletjejer. GötaTraneberg kommer också att arrangera ett "Hockeyskoj-event" där andra föreningar bjuds in för kul istid med matchspel och bus för de yngsta spelarna.

Det är Patrik Svensson (tränare) och Martina Ahlqvist (ledare) som speciellt tar hand om den här gruppen tjejer.

Vi ser nu redan fram emot nästa onsdag! :)
Nu bjuder vi in GT:s Skridsko- och Hockeyskole-tjejer för Prova-På-Ishockey med tjejlaget :)
2019-12-29 19:13
Inbjudan per post.
För andra året i rad får alla tjejer födda 2014 och tidigare som är inskrivna i GT Skridsko- och Hockeyskola en personlig inbjudan om prova-på-ishockey med vårt tjejlag, Team A/B/C. 
(vårdnadshavare får ett mer informativt mail).
I skrivandets stund räknar vi till 37 spelare i vårt lag. Att fylla på underifrån med unga spelare är såklart en stor del i vårt rekryteringsarbete. Förra årets inbjudan gav resultat och även de som inte planerat att bli ishockeyspelare kom för att prova på:). Vi hoppas på bra gensvar även denna gång! 
Sprid gärna detta vidare till vänner och bekanta med tjejer födda 2014 och äldre. Kan de åka lite skridskor är de varmt välkomna!

PS. Inför Prova-På-Dagarna tar vi tacksamt emot donationer av små armbågsskydd, halsskydd och damasker som inte används av era barn längre. Lämna detta på kansliet så hämtar vi 8/1.
TACK till våra A-lags-Faddrar!
2019-12-04 20:25
4/12 träning med faddrar på besök.
Idag fick vi finbesök av våra faddrar från A-laget!
Jonatan, Simon och Simon var på plats och peppade gänget under vårt ispass.
Det var mycket uppskattat:) och ispasset blev lite extra för alla.
TACK killar för att ni är så bra!

Vi ses på Mossen:) // Team a/b/c tjejgänget
PS! Fler bilder från träningen i vårt bildgalleri /ds
ALLMIS 30/11
2019-11-29 15:23
För er som vill åka mera skridskor:)
ALLMIS 13-14.50 i B- hallen imorgon innan vår träning. 😊🏒🏒
GTs yngsta Tjej-knattar på is med DIF!
2019-11-25 20:59
SDHL match DIF- Luleå i Stora Mossen lördag 23/11
Föreningens yngsta kvinnliga ishockeyspelare (de flesta i hockeyskoleålder) fick inbjudan att vara knattar och spela en kort match när DIF:s damer tog emot Luleå på Stora Mossen i lördags. 
Coach på isen var Patrik och Martina.
Efter matchen fick de hänga med DIF:s spelare i omklädningsrummet och snacka ishockey och annat... 
Att som ishockeyspelande tjej få kvinnliga förebilder är så viktigt och det är så roligt att vi alltid välkomnas varmt av SDHL-lagen. De ger alltid det där lilla extra som betyder så mycket för var och en av spelarna. TACK alla inblandade!

 

Träning när isen flyter....
2019-11-17 17:09
Jumpyard och bandy!
Veckans träning blev en svettig onsdag på Jumpyard och en Söndagsbandymatch med fullt ös:)
Fler bilder i bildgalleriet.
GT Hockeyskola 9/11
2019-11-10 11:38
7 tjejer på isen denna lördagmorgon!
Otroligt kul! 7 taggade hockeytjejer på GT hockeyskola denna lördag morgon. Enligt säker källa ( Elin Ida Granheds mamma) toppat antal på flera år!
Vi vill också uppmuntra de äldre att delta som unga ledare och förebilder, eller de äldre som just börjat för mer isträning! Bara kom:)
/ Tack Elin för bild/
Säsongens lagbild här!
2019-10-31 20:21
Lagbild 19/20
Nu har hockey/ lag bilderna kommit:) 31 spelande tjejer på bild- WOW!
Rickard har även satt upp dessa i Mossens "foaje".
Beställda bilder hämtas/ ges ut under kommande veckas Tis+ Ons träningar, de som inte hämtas personligen läggs i förrådet på hyllan till vänster, man ansvarar själv för dessa. 
// Agneta
Lördags Hockey i Mossen!
2019-10-27 08:27
Ida G, Sofia M och Payton
Efter en tidig morgonträning med laget stannade dessa 3 energiska tjejer kvar för att hänga på GT hockeyskola mellan kl 9-10. Hockeyskolan bjöd på bra skridskoövningar och matchspel! 
Till hockeyskolan kan man komma oanmäld för att träna extra om man är nybörjare på ishockey. Nästa tillfälle är Lördag 9 November:)
Wow, vi har ett damjuniorlag i föreningen, men vi måste samla ihop till ett matchställ!
2019-10-15 11:28
Var med och bidra till vårt gemensamma damjuniorlag!
GötaTraneberg är med och driver flick- och damishockeyn i Stockholm framåt och som ni kanske vet så har vi idag 35 stycken flickor som ingår i Team Flickor A/B/C. Verksamheten växer år från år och sammanhållningen är enorm. Till denna säsong fick vi dessutom med en spelare till Stockholms TV-pucklag för flickor, Vera Mogensen. Det är första året man kör TV-pucken för flickor så det är ju extra roligt att vi fick med en spelare i det laget.

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen och bildar ett damjuniorlag. Vi har inte själva tillräckligt med flickor i rätt ålder så vi gör detta tillsammans med Ekerö IK och Hässelby/Kälvesta. Tillsammans har vi bildat Team Västerort och vi har hunnit med att spela en match redan mot Haninge Anchors. Den matchen vann vi med 3-0! 

Tyvärr har vi ännu så länge inget eget matchställ utan vi spelar i ett av de tre föreningarnas matchtröjor, dvs Ekerö IK:s, Hässelby/Kälvesta HC:s eller vårt eget matchställ. Vi cirkulerar matchtröjorna helt enkelt. Nu har tjejerna själva arbetat ut ett emblem och en matchdräkt de gärna vill få producerat men tyvärr saknas pengarna. Fortsätt läsa genom att klicka på länken "Läs mer" nedan.
OPEN ICE
2019-10-11 12:47
Alla medlemmars istid!
Måndagar kl 14.45- 15.50 i B-hallen
Varmt Välkomna:)
 
Våra Sponsorer