Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Välkommen till 2 högintensiva dagar med duktiga instruktörer och coacher på en härlig vårcamp för hockeytjejer födda 2004-2009 som vill utvecklas och bli bättre spelare


Innehåll:

  • Skridskoteknik
  • Klubbteknik, passningar och avslut
  • Teori 
  • Inspirationsföreläsning 
  • Off-iceträning
  • Workshop i Hälsa och Träning

CAMPDATUM

Den 17-19 maj 2019

Inskrivning & skatingpass fredag e.m./kväll.

Campdagar lördag & söndag.


PLATS

Stora Mossens IP i Bromma, JM-hallen - Länka till karta


ÅLDERSGRUPP

Spelare födda 2004 - 2009


AVGIFT

2150 kronor för utespelare, 1600 kronor för MV. I avgiften ingår träning på och utanför is, camp-t-shirt, luncher och mellanmål.


TRÄNING

Vi strävar efter att ha nivåindelade grupper under campen, ej åldersindelade. Detta så att varje deltagare utifrån sina förutsättningar ges bästa möjlighet till att utvecklas som spelare.


ANMÄLAN

Anmäl dig via formuläret här

Tänk på att anmälan inte registreras förrän full avgift är erlagd. Först till kvarn gäller.


BETALNING

Avgiften betalas in på BG 779-4985. Ange spelarens namn och födelseår som referens.


BOENDE

Vill ni ha hjälp att boka ett boende i närheten under campen? Maila vårt kansli kansli@gotatraneberg.se för hjälp.


PRYLAR ATT TA MED

Komplett hockeyutrustning med nyslipade skridskor. Möjlighet att få slipat på plats finns till ett pris av 40 kr/paret.  

Minst en klubba för isträning.

En klubba för off-ice träning, gäller även MV.

Träningströja lånar Du av oss.

Kläder för utomhusträning och gympaskor.

Handduk, duschsaker och ombyte.


OMKLÄDNINGSRUM

Omklädningsrummen är till för spelare och tränare. Vi ber er respektera detta då det är en viktig del i spelarnas utbildning att de lär sig klara sig själva.


Det finns möjlighet att lämna kvar sin hockeyutrustning över natten under eget ansvar, men blöta underställ, handdukar m.m. måste man ta hem.


REGLER

Vi förväntar oss att spelarna håller tider, lyssnar och att de visar respekt mot tränare och kamrater. Under Camptiden är det förbud mot godis, läsk och snacks.


AVBOKNING

Vid avbokning fram till 1 Maj återbetalas anmälningsavgiften. Dock behåller föreningen 650 kronor i administrationsavgift. Vid senare avbokning återbetalas avgiften (-650kr) endast mot uppvisande av läkarintyg.


NYHETER OM CAMPEN &  SCHEMA
Nyheter om campen och ett mera detaljerat program samt schema för deltagarna kommer att publiceras löpande här på vår hemsida. Gå in på Hockeycamp för tjejer och kika i fliken "Nyheter".
Avslutning på Hockey Camp för Tjejer
2018-05-28 09:02
Hockey Camp för Tjejer avslutades igår sen eftermiddag med en fartig helplansmatch med nivåmixade lag.
För oss arrangörer har det varit en Ära att få träffa alla dessa hockey tjejer som brinner för ishockey.
TACK till alla er föräldrar som gör det möjligt för era döttrar att leva i sin dröm.
Tjejer, det är ni som gjorde Campen!
Vi hoppas att få förmånen att träffas igen och ser redan nu fram emot Hockey Camp för Tjejer 2019.
Mvh/ Camp Gänget:)
PS// Bilder från Campen-2018 läggs på denna sida i bildgalleriet. Här kommer även information om nästa års Camp att finnas, så fortsätt kika in då och då! // ds
Tjejernas Hockeycamp på Stora Mossen - en succé!
2018-05-27 17:59
Rakt igenom hög kvalitet på utbildningen på tjejernas Hockeycamp på Stora Mossen
Besökte Stora Mossen igår på grund av min nyfikenhet kring Hockeycampen för tjejer, GötaTranebergs första lägerarrangemang för tjejer. Jag möttes bara av glada spelare och ledare som lyste ikapp med vårsolen! Träffade på en av huvudtränarna, Magnus Ericsson, i fiket och han sa "- Janne, den här campen är en succé! Den är så jäkla proffsig!!". Man kan inte annat än att bli stolt över att höra sådana fina ord! Strax under 30 tjejer får all form av utbildning i ishockey under två härliga dagar på Stora Mossen. Danijela Rundqvist, vår kanske bästa damishockeyspelare genom alla tider, höll föredrag, fyspassen innehöll allt från yoga till olika typer av fysmoment och hur man bäst stretchar ner efter avslutat pass, mer föreläsningar i kostrådgivning och självklart massor med bra utbildning på is av tränare på hög nivå kantade av damishockeyspelare från SDHL som agerade ledare och utbildare. Den här campen är föreningens viktigaste någonsin. GötaTranberg vill nämligen etablera sig som en ishockeyklubb för dam- och tjejishockeyn men det krävs oerhört mycket jobb för att upprätthålla verksamheten i nuvarande form av de ledare och tränare som håller i den sektionen. Dessutom behöver verksamheten stöd från hela föreningen, inte minst från oss i styrelsen som har till uppgift att underlätta tjejverksamhetens utveckling. Hittills är hela verksamheten en succé och nu har de toppat detta med ett eget Hockeycamp för tjejer i världsklass! Stort grattis till gänget som arrangerade Hockeycampen för tjejer!
Kämpa GötaTranebergs tjejer!!

/Jan Herrström
Premiär för Hockey Camp för Tjejer.
2018-05-25 21:36
Startskottet för första ispasset, ett öppet skatepass, gick av kl 17.00 25/5. Inspiratörer på is från AIK hockeygymnasium var på plats och "vår" Mange såklart:) Fler bilder under bildgalleri.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer