Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Välkommen till  den efterlängtade högintensiva vårcampen, ledd av  instruktörer och coacher i absolut toppklass!

Campen är öppen för hockeytjejer födda 2005-2010.

Detta är för Dig som vill utmana Dig själv, utvecklas och bli bättre hockeyspelare.


Innehåll:

  • Skridskoteknik
  • Klubbteknik, passningar och avslut
  • Teori 
  • Inspirationsföreläsning 
  • Off-iceträning
  • Workshop i Hälsa och Träning

CAMPDATUM

Den 15-17 Maj 2020

Inskrivning & skatingpass fredag e.m./kväll.

Campdagar lördag & söndag.


PLATS

Stora Mossens IP i Bromma, Ishallen vid cafet. - Länka till karta


ÅLDERSGRUPP

Spelare födda 2005 - 2010


AVGIFT

2150 kronor för utespelare, 1600 kronor för MV. I avgiften ingår träning på och utanför is, camp-t-shirt, luncher och mellanmål.


TRÄNING

Vi strävar efter att ha nivåindelade grupper under campen, ej åldersindelade. Detta så att varje deltagare utifrån sina förutsättningar ges bästa möjlighet till att utvecklas som spelare.


ANMÄLAN

Anmäl dig via formuläret här

Tänk på att anmälan inte registreras förrän full avgift är erlagd. Först till kvarn gäller.


BETALNING

Avgiften betalas in på BG 779-4985. Ange spelarens namn och födelseår som referens.


BOENDE

Vill ni ha hjälp att boka ett boende i närheten under campen? Maila vårt kansli kansli@gotatraneberg.se för hjälp.


PRYLAR ATT TA MED

Komplett hockeyutrustning med nyslipade skridskor. Möjlighet att få slipat på plats finns till ett pris av 40 kr/paret.  

Minst en klubba för isträning.

En klubba för off-ice träning, gäller även MV.

Träningströja lånar Du av oss.

Kläder för utomhusträning och gympaskor.

Handduk, duschsaker och ombyte.


OMKLÄDNINGSRUM

Omklädningsrummen är till för spelare och tränare. Vi ber er respektera detta då det är en viktig del i spelarnas utbildning att de lär sig klara sig själva.


Det finns möjlighet att lämna kvar sin hockeyutrustning över natten under eget ansvar, men blöta underställ, handdukar m.m. måste man ta hem.


REGLER

Vi förväntar oss att spelarna håller tider, lyssnar och att de visar respekt mot tränare och kamrater. Under Camptiden är det förbud mot godis, läsk och snacks.


AVBOKNING

Vid avbokning fram till 1 Maj återbetalas anmälningsavgiften. Dock behåller föreningen 650 kronor i administrationsavgift. Vid senare avbokning återbetalas avgiften (-650kr) endast mot uppvisande av läkarintyg.


NYHETER OM CAMPEN &  SCHEMA
Nyheter om campen och ett mera detaljerat program samt schema för deltagarna kommer att publiceras löpande här på vår hemsida. Gå in på Hockeycamp för tjejer och kika i fliken "Nyheter".
Stora Mossens ishall fylls med ishockeytjejer under vårens Hockey camp för tjejer 2020
2020-05-21 15:58
Hockey camp för tjejer 15-17 Maj
Helgen 15-17 maj fylldes vår ishall med ishockeytjejer. 
För tredje året i rad arrangerar vi hockey camp för tjejer i Stora Mossen. 
I år ( Corona till trots) var intresset större än någonsin och 52 tjejer ifrån 14 föreningar i åldrar 10-15 år kom för att träna och bli bättre hockeyspelare:)
Campen genomfördes givetvis inom ramarna vi satt upp för att minska smittspridning av corona.
Helgen bjöd på ett intensivt schema med 10 timmar is, 2 off-icepass (fys & yoga,) Kost föreläsning med Tove Levin och ett  inspirationsmöte med Katarina Timglas. God mat ifrån Saras cafe och mättande mellis som Petra, Per och Rickard fixat bjöds det också på. 
Tobbe och Per förevigade allt på bilder och film. Följ oss på instagram och låt dig inspireras av härliga hockeybilder :) # Tjejhockeycamp 
Att få vara med och se tjejernas hockeyglädje och träningsglöd är en ära.
Stort TACK till alla Campens fantastiska tränare/ ledare, hockeytjejer och föräldrar som peppar, fixar & trixar så era tjejer kan leva sin dröm att spela ishockey.
Självklart har vi redan nu bokat datum för Hockey camp för Tjejer 2021. 21-23 Maj 2021 är det dags att åter fylla Mossens ishall med Ishockeytjejer ifrån hela Sverige.
Vi ses i Mossen // Campgänget gm Agneta
Välkomna till Hockeycampens öppna ispass 15/5
2020-05-14 18:33
Imorgon går startskottet till årets Hockey Camp för Tjejer i Stora Mossen.
Efter inskrivningen är du välkommen att testa isen och installera dig i omklädningsrummet inför helgens camp.
Vi välkomnar spelare från Hammarby damlag som inspiratörer på is till detta pass. Vi ledare/ tränare ser fram emot en riktigt kul och svettig helg med mycket ishockey! Vi ses i Mossen:)
Ledare/instruktör under Hockeycamp för tjejer.
2020-05-09 18:10
Sabina Eriksson
Vi presenterar här Sabina Eriksson som tränare/ledare till Hockeycampen.
Sabina kommer tillsammans med Julia ha Fokus på MV-tjejerna under ispassen.
Sabinas moderklubb är Guldsmedshytte SK. Hon har också spelat i Lindlövens IF, LHC och HV71, nuvarande klubb är AIK i SDHL. 
Under sin Hockeykarriär har Sabina varit med och tagit SM-silver, SM-brons, spelat i Juniorlandslaget och Damkronorna.
Varmt välkommen till Hockeycampen Sabina!
Presentation av Hockeycamp för tjejers fystränare, Linda Dupree!
2020-05-08 12:36
Linda Dupree
Under förra årets HockeyCamp hade vi förmånen att ta del av Lindas Workshop "Träning för prestation". I år är vi glada att kunna presentera henne som tränare för lördagens fyspass.
Linda Dupree är utbildad tränare vid GIH. Hon har jobbat som fystränare och gruppinstruktör för olika idrotter samt arbetat som personlig tränare. Linda har även spelat ishockey i SDHL under flera år och påbörjade sin hockeykarriär i GötaTranebergs IK. 
Campens fyspass riktar sig främst mot unga ishockeyspelare och kommer betona de delar som anses vara viktiga för att som ishockeyspelare kunna bygga en god fysik som gynnar prestationsförmågan på isen samt för att hålla sig skadefri. Träningen kommer vara åldersanpassad och på så sätt utformad för att passa de olika grupperna på bästa möjliga sätt, utifrån de fysiska förutsättningarna för dess ålder. 
Varmt välkommen Linda!
Huvudcoach på is under Hockeycamp för Tjejer, Joakim Westberg.
2020-05-06 09:37
Joakim Westberg
Joakim är en av landets bästa och mest efterfrågade unga tränare och som levererar hockeyutbildning i absolut toppklass!
Hans träningsfilosofi är hög intensitet och noggrannhet, kombinerat med hårt jobb där han lägger all fokus på individuell teknikträning och jobbar stenhårt med att förbättra spelarnas skridskoteknik, klubbteknik och målsinne.

Förutom att han brinner för att utveckla spelarnas teknik så de har möjlighet att nå sin fulla potential, har han även spelat hockey på hög nivå i både Sverige & USA, där han har tagit med sig de bästa övningarna från både europeisk och nordamerikansk ishockey.

Jocke var med som huvudcoach på Hockeycampen 2019 och vi är stolta över att kunna presentera honom  även som huvudcoach detta år.
Varmt Välkommen!
Instruktör/ledare på is under vår Hockeycamp för Tjejer!
2020-05-06 09:27
Niklas Jernström

Vi är glada att få presentera Niklas som ett nytillskott för årets Hockeycamp för Tjejer.

Niklas Jernström är 39 år gammal och har spelat hockey sedan 7 års ålder i Västerås IK. Han är hockeyutbildad till stor del av Pär Mårts som var hans tränare på dåtidens rikstäckande Hockeygymnasium i Västerås där Niklas också spelade J18 Elit och J20 Superelit. 

Han spelade TV-Pucken med Västmanland och detta ledde sedemera till pojklandslaget och vidare till USA för att spela i Bostons organisation. Efter en sejour där så gick resan till Umeå och Björklöven.

Karriären avslutades med division 1 spel i Skåne.

De senaste 2 åren har han haft hand om GT-hockeyskola och nu även tränare för GT- team -06. 

Varmt välkommen till campgänget Niklas!

Ledare/Instruktör på vårens Hockeycamp för tjejer
2020-05-01 14:46
Ethel Wilhelmsson
Vi välkomnar Ethel som en av våra duktiga ledare under Hockeycampen för Tjejer! Nedan presentera hon sig själv;
Hej! Jag heter Ethel och är 20 år. Jag har spelat hockey sedan jag var sex år. Min hockeykarriär började i Lidingö Vikings, där jag och min tvillingsyster var de enda tjejerna som spelade i klubben. När jag var tretton kom jag med i Stockholmslaget i Stålbucklan och det var första gången jag och min syster spelade i ett lag med bara tjejer. Året efter det började jag spela med SDE:s damlag i Allettan. Vi kvalade upp till SDHL, som på den tiden hette Riksserien. Jag spelade i SDE en säsong till innan jag började spela i AIK:s damlag. Där spelade jag fyra säsonger och jag gick även deras hockeygymnasium. Jag har spelat i regionslag, vunnit ett U16 Ungdoms-OS Guld och fått en silvermedalj i U18 VM. Idag spelar jag hockey och studerar på Trinity College i USA. 
Vi ses på campen!
Ledare/Instruktör under Hockeycamp för Tjejer.
2020-04-28 16:04
Annie Åsell.
Annie Åsell, 
Redan som 6 åring började hon sin hockeybana i Saltsjöbadens IF. 
2014 blev det AIK DJ i tre säsonger varav den sista som lagkapten. 
Annie har spelat i Hammarby SDHL lag, en säsong i SDE SDHL och nu denna säsong tillbaka i Hammarby damlag där hon spelar center. Hon representerade också Sverige i en fyrnationsturnering i Schweiz. Annie har spelat i både Regionslag och i Stålbucklan. 
Annie har varit med oss från starten 2018 och vi är glada över att kunna presentera henne för tredje året som en av Hockey-Campens omtyckta ledare/instruktörer.
Instruktör/ledare på is under vår Hockeycamp för Tjejer
2020-04-24 09:25
Magnus Eriksson
Riktigt kul att för tredje året i rad få presentera Mange som en av våra Instruktörer/ ledare på is under campen. Mange har varit med från början och varit del i utformningen ifrån start. Nedan presenterar han sig själv:

Hej!

Magnus Eriksson heter jag, är 46 år gammal Har spelat/lekt ishockey sedan jag var 4 år gammal.

Jag började min hockeykarriär i Spånga IS och när Kista HC startade ett ishockeylag gick vi ihop ett gäng från Spånga och andra föreningar för att bilda ett lag! Jag var utlånad till Göta en tid och spelade även i Järfälla HC och avslutade med att provträna med Brynäs.

Efter ett längre uppehåll med endast lite ”Rinkbandy” började jag min tränar- karriär i GötaTraneberg. Började med hockey- och skridskoskola för 03:orna och när den kullen bildade lag blev jag huvudtränare.

Säsongen 19/20 har jag varit huvudtränare för GT team-05 och även tränat FA tjejerna 1g/veckan. (FA är ett snedstreckslag med Eik/Skå/GT)

Jag har gått olika tränarkurser och har några kvar till högsta elitnivå, som är mitt mål!

Jag tycker att det är väldigt roligt att träna barn/juniorer och få se spelarna utvecklas för att nå sina mål.

Ser fram emot att för tredje året få vara med på denna hockeycamp, som enbart är för tjejer. Jag ska ge dem det bästa utav mig!

Årets inspirationsföreläsare klar!
2020-04-19 16:52
Till årets tjejcamp är vi mycket stolta över att kunna presentera en riktig gigant inom svensk damhockey, nämligen Katarina Timglas!
Katarina kommer att berätta om sin hockeykarriär och om sin utveckling då hon från att ha spelat bla i AIK, Damkronorna med OS-silver i Turin 2006, efter spelarkarriären sadlat om och satsat vidare som domare där hon dömt vm-final mellan Kanada och USA i sin första VM-turnering!

Vilken förmån för årets deltagare att få ta del av Katarinas kunskap och erfarenheter under campen!
Vi välkomnar yogainstruktör Beatrice till Hockey Camp för Tjejer.
2020-04-09 11:14
Beatrice är för tredje året med oss på vår Hockey Camp för Tjejer där hon leder ett mycket uppskattat och avslappnade yogapass utomhus.

Hej!

Jag heter Beatrice Sjöberg Magnusson och är yogalärare och kläddesigner.

Den 17 maj kommer jag leda ett yogapass på Hockey Camp för tjejer.

Jag ser mycket fram emot att få yoga med tjejerna i år igen på vårens Hockey camp!

Det blev en härlig stund förra året med utomhusyoga. Ett av mina starkaste minnen från den gången var när en flicka efter sa att hon har aldrig känt sig så avslappnad. Det gjorde mig lycklig!

Jag brinner extra mycket för barn- och tonårsyoga då det är oerhört viktigt att barnens självkänsla stärks och att barnet får med sig fantastiska ”verktyg” som de kan använda både i sin sport och i vardagen för att hitta fokus och stilla sitt sinne genom tanke och andetag.

Vi ses på Campen!

Varma hälsningar / Beatrice


Vill du yoga på jobbet, kanske i samband med konferens? Vill ditt barn ha yoga på sitt kalas?

Jag jobbar med yoga i de flesta sammanhang så hör gärna av dig. Jag finns i Bromma...
Maila mig: beatrice@soyoga.se
Läs mer om mig och yoga: www.soyoga.se
Följ på Insta & fb @soyogasweden
Instruktör/ledare på vårens hockeycamp för tjejer!
2020-04-08 09:24
Estelle Myllyaho Forberg
Vi välkomnar Estelle som ledare/instruktör under vårens hockeycamp på stora Mossen. Nedan presenterar hon sig själv.

Hej!
Estelle (Stella) heter jag och är 20 år.
Jag började spela hockey i Flemingsberg när jag var cirka 5 år. Där spelade jag med killar tills att jag var 14 år, då valde jag att fortsätta spela med killarna med Tullinge ttp där jag spelade i ett år innan jag tog steget att spela med tjejer i AIK’s damjuniorer. Där spelade jag i ca 1 år innan jag fick ta klivet upp till AIK’s SDHL-trupp där jag spelar just nu.
Under min karriär har jag även fått chansen att representera Stockholms Distriktslag och även varit med och spelat två Junior-VM med Sveriges U18-landslag. 

Ser fram emot att vara med som ledare under hockeycampen för tjejer på Stora mossen i maj! Vi ses! // Stella
Vi presenterar Tove Levin som föreläsare till "Mat för Prestation" under "Hockey Camp" för Tjejer.
2020-04-04 13:15
Tove Levin

- Jag heter Tove Levin och jobbar som utbildare inom barn och ungdomsidrott på Riksidrottsförbundet - SISU Stockholm och som fystränare i AIK Fotbolls ungdomsakademi. Jag är en del av Campen med föreläsningen "Mat för prestation", där  vi kommer prata om de saker som är viktiga för att må bra, orka träna och utvecklas. Tillsammans kommer vi hitta lösningar som passar dig, dina föräldrar och din klubb. 

- Vi ses på campen!


/ Tove

Instruktör/ledare på vårens "Hockey camp" för tjejer!
2020-03-26 12:49
Hanna Westerlund

Vi är mycket glada över att även detta år (tredje året på följd) få presentera en fantastisk resurs till vårens Hockey dam för tjejer - Hanna Westerlund.

Hanna  kom som åttaåring till GötaTranebergs ishockeyskola och har genom ungdomsåren utvecklats i GötaTraneberg Team 01 fram till 2016 då hon lämnade oss för AIK Ishockey. 

Efter grundskolan gick Hanna på Solna Ishockeygymnasium i 3 år. 

Hanna har också spelat i Sweden Select och varit kapten i Region Östs Distriktslag samt i Stålbucklan-laget. Hon har dessutom varit med på Russinläger och landslagsläger. 

Sedan ett par säsonger tillbaka spelar Hanna i AIK Ishockeys A-lag i SDHL varvat med jobb i butiken Hockeygear.  

 
Våra Sponsorer