Välkommen till 2 högintensiva dagar med duktiga instruktörer och coacher på en härlig vårcamp för hockeytjejer födda 2003-2008 som vill utvecklas och bli bättre spelare


Innehåll:

  • Skridskoteknik
  • Klubbteknik, passningar och avslut
  • Teori 
  • Inspirationsföreläsning 
  • Off-iceträning
  • Kostråd för Dig som tränar

CAMPDATUM

Den 25-27 maj 2018

Inskrivning & skatingpass fredag e.m./kväll.

Campdagar lördag & söndag.


PLATS

Stora Mossens IP i Bromma, JM-hallen - Länka till karta


ÅLDERSGRUPP

Spelare födda 2003 - 2008


AVGIFT

2150 kronor. I avgiften ingår träning på och utanför is, camp-t-shirt, luncher och mellanmål.


TRÄNING

Vi strävar efter att ha nivåindelade grupper under campen, ej åldersindelade. Detta så att varje deltagare utifrån sina förutsättningar ges bästa möjlighet till att utvecklas som spelare.


ANMÄLAN

Anmäl dig via formuläret här

Tänk på att anmälan inte registreras förrän full avgift är erlagd. Först till kvarn gäller.


BETALNING

Avgiften betalas in på BG 779-4985. Ange spelarens namn och födelseår som referens.


PRYLAR ATT TA MED

Komplett hockeyutrustning med nyslipade skridskor. Möjlighet att få slipat på plats finns till ett pris av 40 kr/paret.  

Minst en klubba för isträning.

En klubba för off-ice träning.

Träningströja lånar Du av oss.

Kläder för utomhusträning och gympaskor.

Handduk, duschsaker och ombyte.


OMKLÄDNINGSRUM

Omklädningsrummen är till för spelare och tränare. Vi ber er respektera detta då det är en viktig del i spelarnas utbildning att de lär sig klara sig själva.


Det finns möjlighet att lämna kvar sin hockeyutrustning över natten under eget ansvar, men blöta underställ, handdukar m.m. måste man ta hem.


REGLER

Vi förväntar oss att spelarna håller tider, lyssnar och att de visar respekt mot tränare och kamrater. Under Camptiden är det förbud mot godis, läsk och snacks.


AVBOKNING

Vid avbokning fram till 1 Maj återbetalas anmälningsavgiften. Dock behåller föreningen 650 kronor i administrationsavgift. Vid senare avbokning återbetalas avgiften (-650kr) endast mot uppvisande av läkarintyg.


NYHETER OM CAMPEN &  SCHEMA
Nyheter om campen och ett mera detaljerat program samt schema för deltagarna kommer att publiceras löpande här på vår hemsida. Gå in på Hockeycamp för tjejer och kika i fliken "Nyheter".
Nora Lindborg kommer som ledare och instruktör till Hockeycampen för tjejer!
2018-04-18 20:44
Med glädje presenterar vi ännu en hockey tjej ibland våra ledare/instruktörer på Campen. Nora Lindborg. Så här säger hon själv;
- Jag började spela hockey i Hässelby Kälvesta när jag var 3 år. Sedan dess har jag spelat med killar fram till år 2015 då jag gick över till SDE för min första säsong i Division 1 dam. 
Säsongen 16/17 gick jag till Hammarby, där jag är kvar än.
Jag har också varit med och representerat Stockholm i en turnering i Finland där jag spelade för Stockholm Capitals. Under de senaste 5 åren har jag även dömt både tjej och killhockey matcher.
Hanna Westerlund, ledare och instruktör på Hockeycampen för tjejer!
2018-04-09 21:48

Vi är mycket glada över att få presenter ännu en fantastisk resurs till vårens tjejcamp - nämligen “vår egen” Hanna Westerlund.

Hanna  kom som åttaåring till GötaTranebergs ishockeyskola och har genom ungdomsåren utvecklats i GötaTraneberg Team 01 fram till 2016 då hon lämnade oss för AIK Ishockey. Idag går Hanna andra året på Solna Ishockeygymnasium och spelar sedan ett par säsonger i AIK Ishockeys A-lag i SDHL.

Hanna har också spelat i Sweden Select och varit kapten i Region Östs distriktslag samt i Stålbucklanlaget. Hon har dessutom varit med på Russinläger och landslagsläger. Det skulle inte förvåna oss om vi snart ser henne i Tre Kronor!


DanijelaRundqvist, inspirationsföreläsare på campen!
2018-01-28 12:40
Vi är extra stolta över att kunna presentera vårens inspirationsföreläsare, Danijela Rundqvist som kommer att berätta om sin hockeyresa. Danijela behöver kanske ingen närmare presentation då hon är en av våra absolut mest framgångsrika hockeyspelare, men ett axplock ur karriären är; Trefaldig olympier (med silver från Turin-OS 2006), Utlandsspel i både Kanada och Ryssland, över 200 landskamper för Damkronorna och mycket mycket mera. Vilken förmån för oss att få ta del av hennes erfarenheter!
Gustav Claughton, vår målvaktstränare på campen!
2018-01-28 12:35
Vi är glada över att kunna presentera Campens målvaktstränare, Gustav Claughton.
Gustav är fostrad i Göta Traneberg och har erfarenhet från både spel och instruktörsuppdrag på elitnivå i så väl Sverige som USA och Österrike.
Förutom sin roll som målvaktstränare och fystränare är Gustav assisterande Coach i J20 och han arbetar även med personlig coachning och utveckling av hockeyspelare både på och utanför isen.
 
Våra Sponsorer