SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför SHS 2020!
2020-07-27 20:34

Snart är det äntligen dags – vecka 33 startas säsongen 2020/2021 upp med efterlängtade SommarHockeySkolan – SHS!


SHS hålls måndag-fredag 10-14 augusti, och består av 4 grupper som är åldersindelade, en grupp för varje årskull från 2009 till 2012.


Varje grupp kommer ha 1-2 vuxna lagledare och 4-5 J18/J20-spelare som följer gruppen hela dagarna och ansvarar för att allting flyter på som det ska. J18/J20-spelarna är även med och hjälper till som instruktörer på de olika ispassen osv.


Huvudtränare på årets SHS kommer följande personer att vara:

*Erik Tessmar, klubbens sportchef och tidigare A-lags och J20-tränare (andra året på SHS)

*Magnus Balk, huvudtränare för GT10 (andra året på SHS)

*Jörgen Hägg, klubbens A-lagstränare, och tidigare ansvarig för Örebro Hockeys Ishockeygymnasium (första året på SHS)


Även Niklas Jernström (huvudtränare GT06) och Gustaf Persson (assisterande tränare i J18/J20 och GT06) kommer göra gästspel som huvudtränare ett par dagar under SHS.


Fysträningen (anpassad utifrån ålder) kommer klubbens mycket omtyckta och högt aktade fystränare Gustav Claughton att hålla i.


Under dagarna kommer varje grupp utöver dubbla ispass även ha fysträning, teori och off ice-pass. Off ice-pass kan innebära t.ex. klubbteknik, samarbetsövningar eller annat.


Lunch och mellanmål ingår.

 

Det finns fortfarande platser kvar till SHS – säkra ditt barns plats idag genom att maila till kansli@gotatraneberg.se!


Kostnad:

3000 kr för utespelare i GT

3300 kr för utespelare från andra klubbar

1400 kr för målvakter, oavsett förening

Vid återbud som meddelas senast 31 juli återbetalas 2000 kr för utespelare och 600 kr för målvakter. Vid återbud från lördag 1 augusti återbetalas motsvarande summor endast mot uppvisande av läkarintyg.

 

Välkomna!

SHS 2020 - anmälan öppnad!
2020-03-11 12:05
Nu är planeringen igång för Sommarhockeyskolan, SHS, 2020!

SHS 2020 riktar sig till barn födda 2012-2009. Vi siktar på att upprepa, och förbättra, succén från förra sommaren där vi fick mycket fin respons över upplägget - och det var härligt att ha så många deltagare igång! SHS blev för andra året i följd fullbokat med 136 deltagare!

SHS 2020 kommer traditionsenligt att ligga vecka 33, måndag-fredag 10-14 augusti. Exakt schema kommer att publiceras när det närmar sig, men tidigaste ispasset startar kl 8, och senaste ispasset slutar ca kl 17. Däremellan fylls dagarna med teori-, fys- och off ice-pass. 

Vi kommer ha fyra grupper, där det finns plats för 34 spelare i varje grupp. Grupperna kommer att delas in utifrån ålder på spelarna. Detta kan innebära att det i "skarvarna" blir så att en del av spelarna i en ålder hamnar i en grupp, och en del hamnar i en annan grupp. 

Vissa dagar kommer någon grupp ha sovmorgon, andra dagar slutar man tidigare. Dock kommer vi alltid ha personal på plats för respektive grupp åtminstone kl 830-16, så att man t.ex. kan lämna barnen innan jobbet även om ens barn grupp inte börjar förrän t.ex. kl 9 just den dagen.

Med tanke på trycket på anmälningarna de senaste åren så råder vi er att anmäla er så snart som möjligt. Notera att platsen på SHS 2020 bekräftas först när betalning är emottagen.

Anmälan sker via e-post till kansli@gotatraneberg.se dit man skickar följande uppgifter:

Skriv i ämnesraden "Anmälan SHS 2020 + barnets namn"

Spelarens namn:
Spelarens födelsedatum:
Vårdnadshavares namn:
Mobiltelefonnummer vårdnadshavare 1:
E-post vårdnadshavare 1:
Ev mobiltelefonnummer vårdnadshavare 2:
Ev e-post vårdnadshavare 2:
Spelarens storlek t-shirt (ange i cl eller "Jr/Sr + S/M/L/XL"):
Eventuella allergier för spelaren:
Eventuell övrig viktig info (t.ex. medicinsk som ni anser vi bör veta):
Förening:
Lag:

Anmälningsavgiften är 3000 kr för GT-spelare, och 3300 kr för spelare från andra föreningar. Målvakter betalar 1400 kr, oavsett förening. Syskonrabatt för utespelare är 300 kr. För GT-spelare betyder det att barn 2 eller mer kostar 2700 kr.

Betalning sker till BG 779-4985. Ange SHS + barnets namn.

Vid återbud som meddelas senast fredag 31 juli återbetalas 2000 kr (utespelare) och 600 kr (målvakter). Vid återbud från lördag 1 augusti och senare återbetalas samma summor endast vid uppvisande av läkarintyg. 

Välkomna till sommarens höjdpunkt - SHS 2020!
Vilken fantastisk SHS-vecka!
2019-08-20 15:32
Yngsta gruppen kl 08:10 i fredags. Alla var laddade och redo!
Nu är det tisdag och alla mina intryck från förra veckan börjar sätta sig. Vilken fantastisk förening jag får jobba i! 140 killar och tjejer i fyra grupper med 17 ledare från juniorsidan och nio vuxna ledare gjorde veckan till en otroligt givande upplevelse.

Att vi på egen hand kan driva en hockeyskola på det här sättet, med över 90% egna spelare, visar verkligen vilken fantastisk förening vi är. Jag blir verkligen glad när jag ser detta och känner en enorm stolthet att jobba vidare med vår förening.

GötaTraneberg är idag på väg att växa sig till EN förening, där vi jobbar tillsammans över laggränserna och nyttjar varandras kompetenser. Mitt mål i rollen som sportchef är att vi under varje säsong som kommer driver en ännu bättre förening och utvecklar hockeyspelare till alla nivåer. För att det ska lyckas behöver vi verkligen fokusera från hockey- och skridskoskolan hela vägen upp till vårt a-lag. Alla ska med, vi får inte glömma någon på vägen! Att spela i Göta Traneberg ska vara kul och utvecklande för sitt hockeyspelande men även kul och utvecklande utanför hockeyn genom kamratskap och individuell utveckling i grupp.

Tack till alla juniorer, lagledare, tränare och självklart Sara som stod för maten! Men mest tack till alla underbara barn som var här! Jag hoppas verkligen ni vill komma nästa år igen.

Även ett extra stort tack till vår kanslist, Rickard Björkén, som dragit ett enormt lass både innan och under den här veckan.

STORT TACK!

Erik Tessmar
Sportchef
Göta Traneberg IK
SommarHockeySkolan 2019 är igång!
2019-08-12 14:52
Skönt att få åka av sig och prova på sina nya prylar innan lägret drar igång!
Nu är SHS 2019 igång för fullt! Igår var det inskrivning samtidigt som de närmare 150 spelarna köra ut på isen för att vänja sig lite och möjlighet köra in sina nya prylar. Det var fullt med spelare, ledare och föräldrar på Stora Mossen igår och materialarna hade fullt upp i sliprummet! SHS vänder sig till spelare och målvakter i åldrarna 8 till 14 år som delas in i olika grupper beroende på ålder. Lägret pågår under fem dagar och här nöter man teknik och spelövningar. Självklart lirar vi matcher blandat med teori, fys och off-ice-pass. SHS växer år från år och har blivit en institution för föreningen. 
Lycka till nu alla tjejer och killar och kämpa hårt!
Äntligen är Sommarhockeyskolan (SHS) igång!
2018-08-13 09:56
Isen i JM-hallen fylldes på rejält under söndagen för de som ville köra in sina prylar inför SHS!

Under söndagen var isen i JM-hallen full med unga spelare och ledare som värmde upp inför årets SHS, Sommarhockeyskolan som pågår hela veckan. Söndagen ägnades åt lägerregistrering och gav också spelarna möjligheten att få kliva ut på isen för att köra in sina prylar. Vi har ett rekord i antal deltagare, hela 130 stycken spelare, vilket är mycket roligt och ett tecken på stigande ishockeyintresse bland de yngre i Stockholm. Kämpa hårt nu och ha kul hela SHS-veckan killar och tjejer!

Gruppindelning och scheman för SHS 2018
2018-08-07 12:53
Gruppindelning samt schema för respektive grupp finns nu som pdf-filer under fliken "Dokument". 

Notera att det går bra att lämna sina barn från kl 8:00 även de dagar första aktiviteten är senare, och att ha kvar sina barn till kl 16:00 även de dagar då sista aktiviteten slutar tidigare.

Med förhoppningar om en rolig vecka, välkomna!
SHS 2018 fullbokad för utespelare men det finns ett fåtal platser kvar för målvakter!
2018-06-26 19:31
Anmälningarna till årets SHS har fullkomligt strömmat in, och vi är nu fullbelagda vad gäller antalet utespelare. För målvakter finns dock fortfarande ett antal platser kvar.
Nu kan du anmäla dig till SHS 2018!
2018-04-25 14:57
Nu kan du anmäla dig till SHS 2018!

Nu är det dags att anmäla sig till GötaTranebergs Sommarhockeyskola som är öppen för alla ishockeyspelare födda 2010-2004. Du behöver alltså inte tillhöra vår förening för att delta.

Vi kommer dela in spelarna i fyra grupper om max 30+4 spelare i respektive grupp. Deltagarna kommer huvudsak delas in i grupperna efter ålder beroende på antalet som anmäler sig födda respektive år. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvudpartners