SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lär dig åka skridskor i GötaTranebergs Skridsko- och Ishockeyskola!

Om du vill lära dig åka skridskor under lekfulla och roliga former, träffa fler och nya vänner, då är du hjärtligt välkommen till Stora Mossen varje lördag mellan oktober och mars! Vill du dessutom lära dig spela ishockey så hr du möjlighet till det också! 

Det spelar ingen roll om du aldrig åkt skridskor tidigare, vi är här för att lära dig! Våra instruktörer är föreningens tränare och spelare och du får låna en fin hockeytröja att åka i. För mamma och pappa har vi ett mycket fint och mysigt kafé där det serveras kaffe, bullar, mat och dryck.


Hjärtligt välkommen!


Om du har några frågor, skicka ett mail till: kansli@gotatraneberg.se


Tack för säsongens Hockey- och Skridskoskola!
2021-03-30 18:56

I lördags hade vi säsongens sista Hockey- och Skridskoskola.

 

Stort tack till er alla som varit med och kört med oss den gångna säsongen trots de speciella tider vi lever i. Till nästa säsong hoppas vi att läget förbättras och att vi kan återgå till en sorts normal vardag igen och där föräldrarna får vara med inne i hallen och se på när barnen tränar!

 

Nu under våren så fortsätter GötaTraneberg Team 13 träna på ett tag till, och Hockey- och Skridskoskolan är tillbaka igen i höst, i september/oktober. Mer information kommer att komma på hemsidan när vi närmar oss! 

 

Med vänlig hälsning,

Rickard Björkén, Kanslichef GötaTraneberg IK

Erik Tessmar, Sportchef GötaTraneberg IK

Nu kan du anmäla dig till Skridsko- och Hockeyskolan 2020/2021!
2020-08-28 16:59
Nu kör vi igång!

Hej!

Nu tar vi upp anmälan till vår fantastiska Skridsko- och Hockeyskola!

Om du vill lära dig åka skridskor under lekfulla och roliga former, träffa fler och nya vänner, då är du hjärtligt välkommen till Stora Mossen varje lördag med start den 3 oktober! Vill du dessutom lära dig spela ishockey så har du även möjlighet till det! 


Det spelar ingen roll om du aldrig åkt skridskor tidigare, vi är här för att lära dig! Våra instruktörer är föreningens tränare och spelare och du får en fin hockeytröja att åka i. För mamma och pappa har vi ett mycket fint och mysigt kafé där det serveras kaffe, bullar, mat och dryck.


Hjärtligt välkomna!


Läs vidare för mer information och anmälan...
Tack för säsongens Hockey- och Skridskoskola!
2020-03-23 14:14
Lördag 14 mars var sista ordinarie tillfället för säsongens Hockey- och Skridskoskola. 
Under säsongen har nästan 200 barn deltagit hos oss - jättekul!

Hockey- och Skridskoskolan drar igång igen i höst i slutet av september/början av oktober. Håll utkik här på hemsidan för mer information!

Inställt på lördag!
2019-11-14 12:31
På grund av läckage från kylrören i B-hallen på Stora Mossen så är Skridsko- och Hockeyskolan inställt nu på lördag (16/11). Prognosen från Stockholms Stad angående reparation är att hallen ska vara spelduglig igen från och med tisdag nästa vecka, så om inte det förändrats så har vi verksamhet som vanligt nästa vecka för Skridsko- och Hockeyskolan!

Varmt välkomna då! 
Första dagen med Skridsko- och Hockeyskolan!
2019-10-06 12:24
Full fart på Skridsko- och Hockeyskolan. Klicka på bilderna så förstoras de.

Det var stort intresse bland barn och föräldrar första dagen av vår Skridsko- och Hockeyskola. Många nya barn som tog sina första skär på en is i Skridskoskolan blandat med de som går sitt första eller andra år i vår Hockeyskola. Inskrivning, skridskoslipning, utprovning av ny utrustning (ett hockeyutrustnings-kit vi säljer till självkostnadspris) och många barn och föräldrar som för första gången träffas. De vet nog inte om att de kommer umgås intensivt i minst 12-15 år till framöver, ja, kanske till och med för resten av sina liv. Det är något speciellt med just ishockey. Tror inte det finns någon sport där man har så sammansvetsade föräldragrupper som man har i just ishockey. Det är på Skridsko- och Hockeyskolan man lägger grunden för minnen för livet!

Snart är det dags igen! Skridsko- och Hockeyskolan 19/20!
2019-08-30 17:57
Lördag 5 oktober drar vår härliga Skridsko- och Hockeyskola igång igen!

Hockeyskolan ligger på lördagar klockan 9-950 och Skridskoskolan klockan 10-1050 i vår hall (B-hallen) på Stora Mossens IP.
 
Vi håller på från och med 5 oktober till och med lördag 14 mars, med uppehåll andra helgen på höstlovet samt över jul och nyår.

Hockeyskolan riktar sig främst till killar och tjejer födda 2012, och/eller som har gått på Skridskoskolan tidigare, medan Skridskoskolan främst riktar sig till killar och tjejer födda 2013 eller senare, och/eller är nybörjare till skridskoåkning. Nybörjare i alla åldrar är välkomna att gå med i vår skridskoskola, för att sen eventuellt slussas uppåt genom hockeyskolan och in i lag.

Det finns inget krav på föranmälan, utan ALLA är välkomna, man kommer på plats inför sin första träning få fylla i en blankett med personuppgifter. Kom gärna i tid!

Kostnad: prova på tre gånger gratis! Därefter 1200 kr för hela säsongen, oavsett Skridsko- eller Hockeyskola. 

TIPS: Vi kommer på plats sälja startkit från Bauer som innehåller axelskydd, armbågsskydd, benskydd, handskar och hockeybyxa för endast 500 kr (ordinarie pris i butik ca 1000-1500 kr). Det går även att komma förbi kansliet och köpa dessa under veckorna, behöver inte göras på lördag morgon.

VÄLKOMNA!
100 nya småstjärnor tillsammans med vårt A-lag på Skridsko- och Hockeyskolan idag!
2018-11-24 10:40
Bara roligt på Skridsko- och Hockeyskolan! Foto: Annika Javestad
Denna vackra och fina lördagmorgon kom det 100 småstjärnor till Stora Mossen, som alla tillhör GötaTranebergs Skridsko- och hockeyskola. Idag kom vårt A-lag på besök för att hjälpa till!
Succé för Skridsko- och Hockeyskolan!
2018-10-22 17:23
Filip Schlyter, en av våra A-lagsmålvakter, sätts på ordentligt prov på Skridsko- och Hockeyskolan!
Vår mycket populära Skridsko- och Hockeyskola för de allra yngsta spelarna i GötaTraneberg har dragit igång för fullt. I lördags hade vi totalt 92 deltagare som vi prickade närvaro för vilket är den högsta siffran hittills någonsin!

Totalt har vi nu haft 156 unika deltagare, varav över 90 stycken deltagit samtliga tillfällen.


PS. Till de som inte har en utrustning så ordnar vi alla skydden i ett så kallat "start-kit" för endast 500 kr.  Axelskydd, armbågsskydd, byxor, handskar och benskydd ingår i start-kitet. Värdet är 1500 kr.

Skridsko- och Hockeyskolan
2018-10-05 15:32
Lördag 6 oktober startar GötaTranebergs Skridsko- och Hockeyskola 18/19

Skridskoskolan: 1000-1050
Hockeyskolan: 900-950

Hockeyskolan riktar sig främst till pojkar och flickor födda 2011 och/eller som tidigare gått på Skridskoskolan. 
Skridskoskolan riktar sig främst till pojkar och flickor födda 2012 och senare och/eller som pojkar och flickor som är nybörjare till skridskoåkning. 

Krav på utrustning: hjälm med galler, halsskydd och skridskor.

På plats i samband med Skridsko- och Hockeyskolan kommer Bauer X Velocity Youth Kit som innehåller axelskydd, armbågsskydd, benskydd, handskar och byxor att finnas till försäljning för väldigt rabatterat pris (500 kr istället för 1000-1500 kr i handeln). 

Slipning av skridskor kommer vara möjligt till en kostnad av 40 kronor. 

Kostnad: 1200 kronor för hela säsongen. Prova på gratis upp till 3 gånger. 

Välkomna!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvudpartners