SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Götatranebergs ishockeyakademi
GTIHA
Från 28 september till den 18 mars med uppehåll för höstlov, jullov och sport lov kör vi drygt 40 ispass. 

Anmälan sker via mail till kansli@gotatraneberg.se
Pris: 2700 kr
BG 779-4985, ange namn och GTIHA

Välkomna /Claughton och Erik

Nu är GTs morgonakademi igång!
2020-09-30 09:50
Många barn och ungdomar på isen tillsammans
Måndagen den 28 september så var det premiär för denna säsongs GT IHA; vår egen hockeyakademi på morgnar innan skolan. Ett stort antal spelare var på plats runt kl6.00 på morgonen för ett ispass med A-lagets Jörgen Hägg samt klubbens målvaktstränare Gustav Claughton, och efter träningen så serverade våra morgonpigga föräldrar frukost till killarna och tjejerna som precis varit på is. 

Morgonträningarna kommer att fortsätta två gånger i veckan under resterande del av säsongen, och totalt kommer vi upp i drygt 40st extra-ispass för de som är sugna på att träna mer individuell skicklighet.
Tidningen "Mitt i" har uppmärksammat våra morgonträningar!
2019-11-11 16:07
Tidningen "Mitt i Bromma" besökte ett av våra morgonpass på Stora Mossen. Våra morgonträningar är populära och upplägget är exakt samma ett ishockeygymnasiums träningsupplägg. Alltså med inriktning på individuell träning. Är du intresserad av att delta, läs då vad som gäller på vår sida som du hittar i menyn "Våra lag". Klicka på länken "GTIHA".

Säsongens sista morgonträning
2019-03-30 21:27
Stort tack till alla inblandade ledare
Vi har kört 38 morgon pass sedan den 15 oktober. I snitt har det varit 14 spelare från 05-02 på isen och nästan alltid 2 målvakter.
Nästa år är det 06:ornas tur att vara med. Vi kör igen i oktober 2019 06:30 -07:50.
Vi behöver ett par föräldrar som stöttar med frukostserveringen.

Stort tack till våra tränare Johan Wallin, Gustav Claughton och Erik Tessmar och stort tack till Göran Hedman för all planering och hantering av frukosten!

Forza GT
Morgonträningar
2018-12-06 14:55
Frukost
Nu har vi 2 träningar kvar innan juluppehållet.
Så vi kör måndag den 10:e och torsdagen den 13:e sedan är det uppehåll till 7:e Januari.

En önskan är att ni anmäler närvaro senast kl 18 dagen innan så att vi kan dimensionera frukostinköpet.
I morse kom 15 spelare (vilket är jätteroligt), men i går kl 18 var bara 11 anmälda.


Bra uppslutning, hög kvalitet på träningen och en riktigt god frukost på morgonträningarna!
2018-11-26 09:04
Carl Åström mumsade i sig två, nä, fyra ost- och skinkmackor, två bananer, två yoghurt och 1,5 liter Glocken Gold-juice! Det är okej när man jobbat hårt i 1,5 tim på isen.
Morgonträningarna tuffar på. Idag gästades vi av Erik Tessmar Forsgren, A-lagets huvudtränare, som drillade spelarna hårt. Mellan 06.30 och 07.30 kör vi passen normalt sett med 30 minuters fri träning fram till kl 08.00, men idag körde Erik övningar ända till 07.55! 
- Fasiken, det här är ju riktigt rolig träning, utryckte Erik direkt efter passet. 
Vi håller med Erik. Dessa två extrapass i veckan (måndagar och torsdagar) som bara går ut på en bred form av teknikträning är träning spelarna normalt sett inte får i sina reguljära träningar med lagen. Nyttig träning med andra ord!

Några av våra tränare under passen är Gustav Claughton, Johan Wallin, Erik Tessmar Forsgren, Michael Holstein, Magnus Eriksson och Kjell-Åke Westerlund.
Morgonträningarna håller på hela säsongen.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvudpartners