SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Alumnimålvakter på en och samma bild!
2021-02-20 13:21
Glada målvakter efter en målvaktsträning 2015/16
Jag hittade en gammal bild på datorn från 2015/16, och vid en närmare kik så insåg jag att den innehöll ett helt koppel av våra målvakter som har utvecklats i GötaTranebergs organisation och gått vidare till större utmaningar.
Marcus Brännman uttagen till U18-landslaget
2020-11-03 15:09
Vi är väldigt glada för Marcus skull, som blivit uttagen till Team 18s landslagsläger/turnering i Finland nu i veckan. Marcus Brännman var en del av vårt framgångsrika -03-lag, och var alltid en seriös och ambitiös spelare som ville utvecklas till varje pris. Han tävlade och gjorde alltid mer än vad som krävdes, vilket tillsammans med många andra faktorer gjort honom till en väldigt duktig målvakt. I dagsläget så vaktar han buren i Örebros J18 och J20. 

Grattis och lycka till, önskar GötaTraneberg!
Nu är äntligen målvaktsträningen igång!
2020-10-05 09:25
Foto: Team -11
I onsdags så startade A-blocket med sina gruppträningar, och i söndags så var det ungdomsblockets tur att sätta igång med den efterlängtade specialträningen för våra målvakter, men även för de utespelare som vill bli bättre målskyttar.
Grattis till Teodor Munther, uttagen till Stockholm Nord 2020!
2020-08-25 09:52
I helgen så arrangerades Stockholm Nords höstläger på Stora Mossen, och den fd GötaTraneberg-målvakten Teodor Munther belönades med en plats i den trupp som åker på TV-Pucksslutspelet senare i höst. 
Marcus Brännman uttagen till U17-landslaget!
2020-01-23 12:41
Marcus Brännman, i Örebro-tröjan
Marcus Brännman spelade i GötaTranebergs Team-03 upp till U16, och var även en stark faktor till J18-lagets avancemang upp till J18 Elit förra året. Inför den här säsongen så flyttade Marcus till Örebro där han nu går på ishockeygymnasiet och har hittills i år stått för många väldigt bra insatser, vilket han nu belönas för med en plats till Sveriges U17-landslag som ska spela en 5-nationsturneringen i Ufa (Ryssland) i början av februari. I turneringen så deltar förutom Sverige även Finland, Ryssland, Tjeckien samt USA, och med i truppen finns även en annan GT-bekant: Oliver Moberg, som för närvarande spelar i AIKs verksamhet.

- Marcus var tidigt väldigt professionell, och älskade att tävla. Han lämnade ingenting åt slumpen, och kom alltid till ishallen med god inställning. Uttagningen till landslaget är väldigt välförtjänt, och Marcus är en perfekt förebild för våra målvakter som vi har kvar i GötaTraneberg. Vi är väldigt stolta över honom, säger Gustav Claughton, målvaktstränare i klubben.

Lycka till i Ryssland, Marcus!
Målvaktsträningen får egen tid på lördagar!
2019-11-05 12:02
Foto: Linus Rosengård
Äntligen! Målvaktsträningen har i flera år fått stå lite i skymundan på Stora Mossen, med målvakter som fått dela is med hela lag. Men under den här hösten har klubben beslutat att viga en timme på lördagar åt våra unga och intresserade målvaktstalanger! Klockan 12.00 varje lördag så kommer målvaktsträningen att ligga fast, vecka efter vecka, och detta kommer att underlätta stort vid planering m.m. för alla lag och spelare. 
Gustaf Albihn och Joakim Cyrus Stålheim nästa GT-målvakter att spela TV-Pucken
2019-09-10 11:52
Gustaf Albihn samt Joakim Cyrus Stålheim. Två duktiga -04or som fick möjligheten att spela TV-Puckskval på Gotland nyligen!
För tredje året i rad så representeras GötaTraneberg av en målvakt i TV-Puckslaget Stockholm Nord. Marcus Brännman blev utsedd till turneringens bästa målvakt samt gjorde en U16-landskamp under vintern, och året innan så var Oliver Håkansson med i -02-laget som kom på en sjätteplats i turneringen. Nu har klubben alltså fått in en målvakt till Stockholm Nord för tredje gången på lika många år, då Gustaf Albihn (född -04) ska åka till Dalarna och spela slutspel i slutet av oktober. Gustaf gjorde fem säsonger i klubben, men spelar nu i Hässelby/Kälvesta. 

Extra kul är det även att målvakten Joakim Cyrus Stålheim, som har flyttat till Visby/Roma, var med och bidrog enormt i Gotlands TV-Puckslag under kvalhelgen på hemmaplan nyligen. 

Det är väldigt kul att så många duktiga målvakter kommer från GötaTraneberg. Det ska bli spännande att se utvecklingen på nästa generations GT-killar som kommer framöver!
Marcus Brännman vald till bästa målvakt i TV-Pucken!
2018-11-05 09:18
Marcus Brännman i GT J18, Sveriges bästa 03-målvakt!
Stockholm Nord vann bronset och GötaTranebergs stolthet, Marcus Brännman i GT J18, blev vald till TV-Puckens bästa målvakt med en räddningsprocent på 95,24!

Stort grattis till utmärkelsen Marcus och stort grattis till en enormt stolt klubb, nämligen GötaTraneberg!

Marcus är den andra målvakten i rad från GötaTraneberg som blir uttagen till Stockholm Nord. Förra säsongen deltog Oliver Håkansson, som numera tillhör Almtunas juniororganisation. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvudpartners