Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Team FAs hemsida.
FA är ett härligt gäng tjejer i åldrarna 2008-2005 som spelar helplansspel 2x20 min.
Göta Traneberg och EIK har sedan några år tillbaka samarbetat för att motivera äldre tjejer att stanna kvar inom ishockeyn. Detta har nu denna säsong resulterat i ett FA snedstreckslag tillsammans, vilket vi är oerhört stolta över att vara en del av.
Truppen består av 24 spelare som har tränat ishockey ett längre tag.
Göta Traneberg har även ett samarbete med Eik/Skå och Hässelby i ett gemensamt DJ lag, TEAM VÄST. Damjuniorserien är för spelare födda 2005-2001, de spelar helplan 3x15 min. Denna trupp skriver historia med sin spelpremiär denna säsong. I år har vi 2 spelare med i DJ truppen

Våra spelare är såklart förebilder för våra yngre spelare i föreningen bla genom att vara med på GT hockey/ skridskoskola på Lördagarna. Vi har också utbildade domare för poolspel och helplan. 
Välkommen att kontakta vår lagledare Petra eller vårt GT kansli för mer information. 

Fysträning i Solviksbadet:)
2020-06-18 20:47
Sista passet för denna gång.
12 tjejer födda 08-05 har varje måndag tränat med Bea i Stora Mossen. Detta avslutande pass flyttade vi till solviksbadets strand. Hur härligt som helst! 
Självklart blev det bad efteråt!
Håll igång fysträningen i sommar, ta detta enkla eller kolla under dokument på hemsidan, där finns färdiga mallar att använda som vår fystränare i GT Gustav Claughton gjort.
Starka tjejer blir starkare:)
Säsongens sista ispass!
2020-04-26 17:13
VIT möter RÖD
Lördag 25/4 var det avslutning för lagen. Tjejerna möttes i en helplansmatch, VIT mot RÖD. Otroligt rolig och jämn match och som alltid stämningen på topp! Det peppade och hejade på varandra ifrån båsen! 
Coach för RÖD var Jonas och Patrik S, coach för VIT Robban. Håkan var matchens huvuddomare och Fredrik P linjedomare. Bra musik, snack  och koll på tiden skötte Petra och Göran i sekretariatet. 
En match med denna kvalitet filmades såklart- TACK Tobbe:)
För laguppställning och fler bilder se i galleriet, 
En fartig stafett efter matchen avgjorde slutsiffran som då blev 3-3
Då alla pustat och bytt om fanns tänd grill och fika uppdukat utomhus, Tack Patrik L och Per + alla ni som bakat:)
Trevlig mingel med 2 m regeln. 
Vi tränare och ledare tackar alla för ännu en härlig säsong med gänget!
Vid pennan/ Agneta
...förra året såg det ut såhär:)
2020-02-23 20:46
Vårt härliga gäng på ISHOCKE...YNS DAG i Kungsan 9/2 2019
Önskar med dessa bilder alla ett härligt sportlov, med eller utan snö, is och ishockey:).
Blickar fram emot en Marskalender fylld med ishockey- varje helg! 
Matcher, Cuper och träningar om vartannat. Kolla på hemsidan redan nu för er planering, så ni inte missar något.
Säsongens mest spännande match har nersläpp 24/4 kl 17.15. Tjejerna utmanar föräldrarna!  Efter matchen avslutar vi med gemensam korvgrillning och fika på Mossen.
Onsdagsföräldrar kommer fortsätta säsongen ut, nytt schema kommer! Gäller EJ er som tackat NEJ till att få kallelser till Onsdagsträningarna. I skrivandets stund är det 2 spelare. Om ni inte längre vill ha kallelser till onsdagens samträningar meddela mig omgående.
Vi ses i Mossen:) / Agneta

PÅMINNER! En obesvarad kallelse tolkas som ett NEJ.  En kallelse som inte är besvarad innan svarstiden gått ut är obesvarad.
OPEN ICE TIDER I FEBRUARI
2020-02-06 10:35
GT Open ice- medlemmarnas egen tid! Klubba+ puck såklart- och glöm inte utrustning:) Hör av er till varandra för att åka ihop!
10/2 kl 15-16
13/2 kl 15-16
17/2 kl 15-16
20/2 kl 15-16
27/2 kl 15-16
28/2 kl 14.45-16
Kolla alltid GT hemsida för ändringar i schemat.
För mer istid se även alla generösa allmis tider framöver!
FZ spel på Stora Mossen 26/1
2020-01-28 09:32
Vilken helkväll på Mossen! 
FZ (för spelare 2008-2004 i FA serien ) spel i zon 3+1 med rullande klocka i 10 min/ match. Poolspelen är 2 ggr/säsong och ger lite extra krydda för spelarna då zonspel ger mycket puckkontakt och extra snabbt spel. 
Vi fick äran att vara värdförening även denna gång och välkomnade sju lag till stora Mossen. 21 matcher spelades under 3,5 timmar. 70-80 ishockeytjejer fyllde B-hallen och stämningen var på topp!
Kan inte nog tacka ALLA inblandade på plats; Håkan, Tobias och Per L för coachning och fix med sarg mm. Dennis, Göran och Per Lindholm för stenkoll i sekretariatet. Mona-Lis för mumsig äppelkaka och Jenny för hjälp med slutstäd!
Största tacket går såklart till vår grymma trupp; Stella, Cornelia, Linnea, Clara, Augusta, Vera R, Alva V och keeper Mai. Ni är bäst tjejer:)

Inga poäng registreras...men det är klart att vi har GT:s resultat:). 
GT- Värmdö blå           4-0
Tyresö/ Hanviken- GT  0-1
GT- SDE                     3-4
Lidingö- GT                 0-5
GT- HKH                     2-2
GT- Värmdö vit            0-1

Som alltid, en ära att få vara en del i vår ishockeyverksamhet för tjejerna/ Agneta
...bilder i vårt galleri på hemsidan...
Igår fick Team Västerort sitt nya matchställ
2020-01-23 13:11
Team Västerort med Swapnil Chitre och Jenny Henckel från huvudsponsorn HCL Technologies samt tränare från Ekerö IK /Skå IK, Hässelby/Kälvesta och GötaTraneberg. Foto: Joakim De Groot.
Igår var det stor "paketöppning" på Stora Mossen då våra damjuniorer Team Västerort fick sitt nya matchställ som bekostats av IT-företaget HCL Technologies. Team Västerort, som är ett samarbete mellan GötaTraneberg, Ekerö IK/Skå IK och Hässelby/Kälvesta, är ett lag i en unik satsning på flick- och damishockeyn i Sverige. Det är bara i Stockholm i landet vi har en damjuniorserie vilket möjliggör för flickishockeyspelare att ta ett naturligt steg mellan ungdom- och seniorishockeyn, ett steg som tidigare inte fanns.
Damjuniorserien består av sex lag som möter varandra tre gånger i en rak serie. Just nu ligger Team Västerort fyra med 13 poäng. Dock har man spelat två matcher mindre än serieledande Haninge Anchors som har 18 poäng. 


Vi kommer inom kort lägga ut en intervju med HCL Technologies om varför de valt att göra en satsning på Damjuniorishockeyn i Sverige!
!SAFFRANSFÖRSÄLJNINGEN!
2020-01-17 14:38
Tjoho! Klirr i vår lagkassa:)
Förtjänsten av vår saffransförsäljning blev 15000 kr!!!
Bra jobbat alla inblandade. Det blir istider och Kick-off inför säsong 20/21 för pengarna.
Extra stort TACK till Lina Idermark som hållit i allt kring försäljningen.

Referat: Team Västerort - Södertälje SK
Våra damjuniorer spelade oavgjort mot SSK!
2020-01-13 13:19

Den första historiska damjuniormatchen hemma på Stora Mossen spelades i lördags mot SSK (Södertälje SK). Laget är ju en satsning i samarbete mellan GötaTraneberg, EkeröIK/Skå IK och Hässelby/Kälvesta. Dagen till ära spelade man i GötaTranebergs matchställ men framöver kommer man spela i ett eget matchställ eftersom laget har namngivits till Team Västerort. Team Västerort ställde upp med 12 spelare plus två målvakter och SSK ställde upp med 13 spelare men endast en målvakt. Vi har två egna spelare med i laget från GötaTraneberg som nått damjuniorålder, Vera Mogensen och Cornelia Jansson. Vera noterades för en assistpoäng till 2-0-målet!


Damjuniormatcherna spelas 3x15 minuter och Team Västerort ledde matchen med 2-0 en bit in i tredje perioden men SSK han reducera och slutligen kvittera till 2-2. Det sista målet gjorde SSK när det endast återstod 32 sekunder av matchen. En mycket jämn och kul match!


Stort grattis till den delade poängen och vi ser fram emot att följa laget under resten av säsongen!

Imorgon, lördag kl 18, spelar våra damjuniorer för första gången på Stora Mossen mot SSK!
2020-01-10 16:11
Team Västerorts nya matchställ som sponsras av IT-företaget HCL Technologies!
Vårt Damjuniorlag, Team Västerort, som vi delar med Ekerö IK/Skå IK och Hässelby/Kälvesta, spelar sin första hemmamatch någonsin på Stora Mossen imorgon, lördag, kl 18.00 i en ren seriefinal mot Södertälje SK. Detta är en unik satsning vi gör för att få igång damjuniorverksamheten i Stockholm och matchen till ära spelas i GötaTranebergs matchställ. Hittills har man spelat 6 matcher och vunnit fyra av dem.

I nästa vecka kommer Team Västerorts nya matchdräkter som även bär Ekero IK:s, Skå IK:s, Hässelby/Kälvestas och GötaTranebergs klubbemblem ovanför Team Västerorts eget klubbemblem på bröstet. Kom och heja fram tjejerna till seger i denna unika ishockeymatch!
Nominerade spelare till Utvecklings-Camp U14-U16 Flickor!
2019-12-08 10:40
Cornelia Jansson, Vera Mogensen och Stella Zetterström
Dessa fantastiska tjejer blev nominerade av föreningen till år 2020:s utvecklingscamp. 
Alla tre är antagna!
Vi ledare och tränare är otroligt stolta över tjejerna. De tränar både på Stora Mossen och i Vikingahallen på Ekerö för att få så mycket istid som möjligt på rätt nivå, vissa dagar dubbla pass. Som ni alla vet kräver det extra logistik och kånkande av utrustning men finns viljan så går det! Alla tre tjejerna ingår i vårt snedstrecks-lag FA med Ekerö/Skå. Vera och Cornelia ingå även i vårt Damjuniorlag "Team Västerort". Inte nog med det, dessa tjejer har även gått en domarutbildning och dömer nu matcher under ledning och pepp av Magnus Nordin, vår DAIF:are. Att vara domare ger en extra dimension till ishockeyn vilket de tycker är spännande och kul! Självklart är de även mycket bra förebilder för våra yngre spelare i föreningen och då det finns tid dyker de även upp på GötaTranbergs Hockeyskola som unga ledare! Ja, de är verkligen väl värda att ha blivit antagna till denna camp :)
GRATTIS och LYCKA TILL!!
 
Campen är en del i projektet att behålla tjejer inom ishockeyn. Ansvarig för campen är Marcus Korpinen. Campen hålls på fem olika orter. GT -pelarna kommer hålla till i Östervåla 18-19 januari 2020. Under två dagar får spelarna träna ishockey och ta del av teori med tjejer i samma ålder. Träningen är fokusinriktad på individuell utveckling. Uttagning sker via nominering från respektive förening.
FZ-matchspel på Stora Mossen, söndag 24/11
2019-11-26 16:12
Söndagens spelare i FZ matcher:)
I Söndags var Göta Traneberg värdförening för FZ-spel. Spelare från Värmdö, Tyresö/Hanviken och Lidingö var på plats. Spelarna är födda 2008-2004 och de flesta spelar i serien flickor A, dvs helplanspel.
Matcherna spelas i Zon, 3+1 spelare med rullande klocka. Varje lag spelar 3 matcher (2x10 min). 
Stämningen på Stora Mossen denna eftermiddag var på topp! Fullt ös på isen, fantastisk publik på läktaren och grymt bra jobb från vårt sekretariat. Dessutom tog tjejerna i  GT-laget hem 2 vinster! :)
Särskilt kul också att se vårt lag spela i vårt snygga matchställ. Vanligtvis ingår dessa tjejer i vårt snedstreckslag med EIK och spelar då i deras matchställ.
Vi ledare och tränare är stolta över att få förmånen att vara en del av dessa tjejers ishockeyresa.
TACK alla inblandade som var med oss denna dag! :)

/ fler bilder i bildgalleriet FA /

Träning då isen flyter...
2019-11-17 17:28
Veckans träningspass off-ice.
Veckan bjöd på 2 off-ice pass, Onsdag på jumpyard och Söndag i tranebergsparken med bandy på schemat. Superlyckat båda två:) Fler bilder under bildgalleriet på hemsidan till Team A/B/C.
7 tjejer på GT hockeyskola 9/11
2019-11-10 11:44
7 taggade tjejer på is denna lördagmorgon
Så härligt att se! 7 hockeytjejer på is under lördagens GT hockeyskola. Enligt säker källa toppat antal någonsin:)
Vi vill uppmuntra er äldre tjejer att delta som unga ledare och förebilder under dessa ispass.
Lördagar kl 9-10  Klädsel GT matchställ eller GT profilkläder. 
Bestäm några stycken tillsammans och kom! Anmäl er hos ansvarig tränare och var sen behjälplig på isen med de yngre. 
Ni kommer bli deras idoler garanterat:) Hur kul som helst!
/ Tack Elin för bild /
 
Våra Sponsorer