SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Snabbhet och explosivitet är ishockeyns viktigaste (fysiska) kvalitet
2020-06-17 12:07
Detta är en krönika av klubbens huvudfystränare, Gustav Claughton. Gustav sköter fysen i klubbens J18, J20 och A-lag sedan sex år tillbaka och han brinner för att utveckla spelarnas hälsa och hållbarhet i deras elitidrottande.
Vikten av multi-idrottande för att bygga en hållbar ishockeyspelare
2020-06-10 09:20
GötaTranebergs juniorer och seniorer minskar mängden isträning drastiskt under våren och sommaren för att utveckla kvaliteter utanför isen.
Detta är en krönika av klubbens huvudfystränare ,Gustav Claughton. Gustav sköter fysen i klubbens J18, J20 och A-lag sedan sex år tillbaka och han brinner för att utveckla spelarnas hälsa och hållbarhet i deras elitidrottande.
Fysövningsbanken - Teaser
2020-04-08 09:25
GötaTranebergs egen Kevin Lindberg från A-laget agerar demo-modell på övningsvideorna som snart släpps för GötaTranebergs tränare och spelare. Linus Rosengård har producerat videorna och i teasern kan ni se vad ni har att vänta er!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Huvudpartners