SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varmt välkommen till GT12 hemsida!
Sedan oktober 2019 har Göta Tranebergs Hockeyskola haft full fart på onsdagar och lördagar. Det har varit väldigt många deltagare, varav ett dryga 30-tal spelare födda 2012 - otroligt roligt!
 
Under våren 2020 har GT team 12 haft en period med egna träningar och lagbyggande inför hösten. I team 12 är vi 30 spelare som gillar att åka skridskor, spela hockey och ha kul tillsammans. Vi är 12 ledare som har olika funktioner, till exempel kassör, materialare, tränare och lagledare. Vi avslutade säsongen i slutet av mars med ett internt hockeyskoj, där vi spelade träningsmatcher mot varandra.
 
Säsongen 2020/2021 börjar i augusti
Vi planerar att starta säsongen 2020/2021 i slutet av augusti med träning två gånger per vecka. Till hösten planerar GT team 12 att gå in i seriespel i Stockholm Hockey Cup med matcher på en del helger samt träningsmatcher - hockeyskoj.
 
Vill du bidra ekonomiskt till laget?
Alla kan inte bidra med sin tid men ni får gärna stötta oss ekonomiskt. Vi söker sponsorer. Detta för att skapa bättre förutsättningar att bedriva en ideell verksamhet som bygger på att erbjuda barnen en rolig, kamratlig och utvecklande tillvaro. Här kan privata bidrag och företagssponsring spela en stor roll. Pengarna som kommer in till laget går till material, förråd i ishallen, extra istider för träning och cuparrangemang med mera.
 
Är du intresserad av ge ett privat bidrag eller vill diskutera sponsorlösningar för laget men även för Göta Traneberg i stort, kan du kontakta oss via lagets e-postadress nedan eller Victor Englesson, som är lagets sponsoransvarige, på telefon: 0708-218440.

Vill du spela med oss?
Alla som vill spela ishockey är välkomna till oss, men är man nybörjare kan man med fördel börja på Göta Tranebergs Hockeyskola för att sedan komma och träna med team 12 när man känner sig säker på skridskorna. 

Är ert barn intresserat av att börja spela ishockey med oss är ni varmt välkomna att kontakta oss direkt till GT12:s e-postlåda gotatranebergteam12@gmail.com

Tillhör ni ett annat hockeylag och vill spela träningsmatcher med oss i ett hockeyskoj, kanske till hösten/vintern, får ni gärna kontakta oss på lagets e-postadress ovan.

SHS 2021 Information/ Save the date
2021-03-25 10:09

 

SAVE THE DATE – GötaTraneberg IK SommarHockeySkola 9-13 augusti

 

Hej allihop,
Vi är mitt uppe i en flytt av vår hemsida från SportAdmin till SvenskaLag, och när det är gjort kommer
vi direkt börja ta emot anmälningar till vår mycket omtyckta och härliga SommarHockeySkola (SHS)
för pojkar och flickor födda 2010-2013 som vi kommer hålla på Stora Mossen måndag-fredag 9-13
augusti.
SHS kommer vara en riktigt rolig vecka där varje dag utöver 2 ispass även kommer innehålla teori och
off ice (anpassat utifrån åldrarna) och en hel del lekar och roliga påhitt.
Varje dag ingår lunch och mellanmål, och det går självklart att tillgodose önskemål om alternativ mat
pga allergier – se till att ange det vid anmälan.
Det kommer som vanligt vara erkänt duktiga och meriterade tränare på SHS, däribland Jörgen Hägg,
Gustav Claughton och Erik Tessmar, så ta chansen att starta säsongen på bästa sätt – var med på
SHS!
Kostnad:
3400 kr för utespelare, 1500 kr för målvakter. 

Nu är det Jullov och det är en bra tid att tvätta!
2020-12-21 18:13

Nu fick vi ett längre Jullov en det var planerat, så då har man tid för lite mindre roliga uppgifter, se över sin utrustning!


Som alla vet luktar det inte hallon om våra små stjärnors utrustning, så de behöver tvättas (helst oftare än en gång om året).

Utrustningen är ju en perfekt grogrund för bakterier och när de börjar användas igen, kan det lätt orsaka rätt elaka eksem om man inte rengjort dom.

Axelskydd, armbågsskydd, byxor, handskar, susp och halsskydd går alldeles utmärkt att köra i tvättmaskinen på 30 grader.

Man kan vira in dom i en handduk eller tvättpåse men jag kör utan.

Om handskarna fortfarande luktar illa, kan man lägga dem i en plastpåse och lägga in dom i frysen.

Om benskydden inte går in i maskin, kan man köra dom i diskhon med tvättmedel eller såpa och diskborste.

Hjälm kan tvättas försiktigt med lite såpa och diskborste, skölj ordentligt!

 

Skulle de behövas köpa in nytt/bytas ut något av materialet så kan det finns både nytt och secondhand alternativ. Göta Traneberg har Bauer som huvudmärket men skulle det inte finnas så ska man helt enkelt se till att våra små stjärnor har utrustning som är hel och passande. Inte för smått eller för stort. De olika märkarna inom Hockey utrustning har olika passformer och en liten diff i storlekarna med.


Se storlek guide för Bauer materialet bland dokument här på hemsidan J


Secondhand platser för att hitta hockeymaterial

*Blocket

*Shpock

*Marketplace via Facebook

*Skridsko Johan (Blackeberg) Skridsko Johan har ett bra Secondhand gällande skridskor man kan byta till sig rätt storlek.


Om man vill köpa nytt hockeymaterial

*Länna Sport

*XXL

*Hockeygear

* Intersport (speciellt butiken i Barkaby)

*Stadium


Lycka till :-)


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Lagledningen

 

2020-10-10 15:05
Föreningens riktlinjer med anledning av Covid 19 gäller fortfarande!

Smittspridningen har tyvärr inte avtagit och styrelsen påminner därför om att de riktlinjer som föreningen tidigare utfärdat med anledning av Covid 19 fortfarande gäller (se nedan). Vidare lyder föreningen fortsatt under de riktlinjer som Svenska Ishockeyförbundet utfärdat. Riktlinjerna fastslår att ingen publik tillåts i samband med träning, match eller annan aktivitet inom ishockeyn, dvs endast aktiva och nödvändiga funktionärer har tillträde.


Det undantag som Polisens tillståndsenhet har beviljat GötaTraneberg medger att vi får ta in en publik på 50 personer för A-lag (under särskilda säkerhetsarrangemang), J20, J18 och Damjuniorer. I samband med dessa matcher ansvarar respektive lag för att beviljad publik inte överskrids. I annat fall kan tillståndet dras in.

Enligt Svenska Ishockeyförbundet finns det för närvarande ingen möjlighet att söka tillstånd för publik till ungdomslagens matcher. För alla ungdomsmatcher gäller alltså att endast aktiva och nödvändiga funktionärer har tillträde. I samband med dessa matcher ansvarar respektive lag för att publik inte närvarar.

För alla oss som älskar att se på ishockey är de rådande restriktionerna naturligtvis frustrerande. Det är inte desto mindre viktigt att alla aktiva och föräldrar respekterar skyddsåtgärderna så att verksamheten kan fortsätta. Styrelsen följer löpande utvecklingen och vi hoppas så klart att läget snart ska förbättras.

Riskreducerande åtgärder riktat till spelare, ledare och föräldrar samt övriga besökare

                                                                                                                    

1.   Spelare ska, så långt det är möjligt, ta med sig utrustningen hem för att byta om hemma innan träning. De spelare som inte har möjlighet till skjuts eller kommer direkt från skolan och på så vis inte har möjlighet att byta om hemma, ska meddela det till av lagen utsedd tränare eller ledare i god tid innan varje träningspass. Absolut senast kl 14 samma dag. 

 

2.   Spelare som ska träna lämnas och tas emot utomhus vid huvudingången till B-Hallen utanför caféet tidigast 30 minuter innan utsatt tid för ett träningspass. Här kommer dessutom bänkar att ställas ut under taket för spelare att sätta på sig skridskor och eventuell övrig utrustning under tak. 

 

3.   De spelare som får tillåtelse att byta om i omklädningsrummen kommer anvisas plats i utsett omklädningsrum av ledare. Inga spelare väljer själva var de ska sitta eller när de har tillträde till omklädningsrummen, det sköter lagens ledare.

 

4.   Efter avslutad träning ska spelare avlägsna sig från lokalerna så fort det är möjligt och absolut senast 20 minuter efter avslutad träning. Det innebär liksom tidigare att spelare inte duschar i omklädningsrum. Lämna området utan att uppehålla er för vare sig mindre eller större samlingar.

 

5.   Vissa lag har större ledarstaber än andra samt att vissa av lagen har stora spelartrupper. Varje lags ledarstab planerar för att tillsätta så få ledare som möjligt att närvara vid varje träningspass men tillräckligt många för att hantera den mängd barn och ungdomar som ingår i träningen. Alltså, anpassa staben vid varje tillfälle.

 

6.   Föräldrar och övriga besökare får inte vistas inomhus i föreningens lokaler eller övriga inomhusytor i Stora Mossens ishallar. Det innebär att endast spelare och utsedda ledare får vistas inne i lokalerna tillsvidare.

 

7.   Ledare (tränare, lagledare, materialare) för respektive lag har ansvar för att tillse att punkten 1 till 5 efterföljs. 

 

8.   Föreningens Open Ice ställs in tillsvidare. 

 

9.   Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

 

10.Ingång till B-hallen sker endast via glasdörren invid caféet. Det kommer vara låst mellan A och B-hallen och övriga ingångar.

 

11.Caféets entrédörr in mot B-hallen kommer att hållas stängd dörren stängd. Entré in till caféet sker genom dörr mot fotbollsplanen.

GT12 Instagramkonto
2020-09-27 14:49
Hej Supporterklubben för GT team 12
Nu vill vi informera att GT12 har ett instagramkonto som kan se bilder och videoklipp vad som händer på träningar samt hockeyskojen. På grund av Covid-19 så kan inte föräldrar/släktingar vara med under träningarna eller hockeyskojen så vi försöker "mätta" nyfikenheten med detta konto samt skulle ni vilja ha bilder på när ert barn spelar är det bara att kontakta oss lagledare så fixar vi det. 

Så sprid ordet att vi finns på Instagram : gotatranebergteam12

Med vänliga Hälsningar
Lagledarna


Var med och stötta vår Supporterklubb GT-12
2020-09-08 10:42

Klubben och laget är beroende av sponsorintäkter. Pengarna går till upprustning av hallen, skottramp, utrustning och för laget går de till inköp av material, träningströjor och kostnader för istider med mera.  

 

Föreningen Göta Traneberg IK har precis lanserat ett initiativ som kallas ”GT2000”. Det bygger på en kollektiv insamling av och för hela föreningen där varje lag i Göta Traneberg IK ska inbringa (minst) 10 sponsorer/donatorer á 2000 kronor. Dessa kommer sedan att presenteras på en stor vepa i ishallen under hela säsongen. Läs mer om GT 2000. Klubben är i behov av intäkter och GT2000 kan ses som ett alternativ till obligatorisk försäljning av t.ex. strumpor, kakor eller lotter, vilket många andra föreningar gör. Det kostar redan mycket att spela hockey och man vill helst undvika att belasta aktiva och föräldrar ytterligare. 

 

För oss i Team 12 är det här en utmaning i och med att vi är nystartade, men vi behöver alla hjälpas åt. Vi inser att alla inte har möjlighet att hitta någon som kan skänka 2000 kronor men föreställer oss att det borde finnas en enorm potential i släkt och vänner om vi frågar efter mindre. 

 

Vi tänker oss därför en ”kampanj i kampanjen” där man swishar en 100-lapp för en god sak. För varje tvåtusen vi får in den här vägen bildar vi ett GT2000-bidrag som statueras med vår ”Supporterklubb GT Team 12-märke” på ovan nämnda vepa. Som tack för hjälpen utlovar vi någon form erkännande till alla GT Team 12-supportrar. 2-3 stycken team 12-supportrar per barn så är vi halvvägs i GT2000-racet. 

 

Supporterklubb GT Team 12: 100 kr eller valfritt bidrag SWISH TILL 073-8225659 (kassör Daniel Garcia Gonzalez)

(skriv namn på bidragsgivaren och GT2000 i Swishet)

 

Vi uppmanar nu er ALLA att direkt börja sälja in GT2000 till lokala och bekantas företag samt be barnens anhöriga om att bidra indirekt genom att bli en del av vår Supporterklubb för säsongen 2020/21. Det finns ingen tid att förlora. Vi har till sista September på oss! Nu kör vi!

 

För frågor om GT12-sponsring eller GT2000 mejla oss

Nedräkningen har börjat. En vecka kvar till första träningen!
2020-08-19 19:40

Då står vi snart på isen igen, ska bli så kul att träffa era små stjärnor!

Här följer ett lite längre mail med mycket spännande nyheter men också viktig information inför säsongen.

Först lite praktiska saker från Erik, som är lagets materialare
Laget har nu ett nytt, stort och mycket fint förråd. Det finns möjlighet att hänga upp tränings- och matchtröjor och allt annat. Varje spelare kommer också kunna förvara sin utrustning där och därmed slippa släpa den fram och tillbaka.

Utrustningen ska förvaras i en back. Antingen kan man välja att köpa en komplett back alternativt bygga en egen med material från Bauhaus, vilket är mycket billigare. Vår lagledare Marie har alla detaljer kring det.


Förvaring av utrustningen i back sker dels på grund av utrymmesskäl men framförallt, av hygieniska skäl. Utrustningen kan då lufttorka i backen, något den inte gör i en hockey-trunk.

Snälla, MÄRK ALL UTRUSTNING med namn och gärna telefonnummer 😊

Jag kommer ordna med "rör" i förrådet med spelarnas namn, där man kan förvara 2 klubbor. Även det för att slippa ta med klubban fram och tillbaka, men också för ordningens skull.

Den alltid glödheta frågan om slipning återkommer jag till, men kan redan nu slänga ut frågan - finns det någon förälder som skulle kunna tänka sig att ta lite ansvar för den biten? Jag står självklart för genomgång av rutiner och utbildning men skulle verkligen uppskatta avlastning med den uppgiften.

Slutligen en påminnelse om er egen materialvård:
Axelskydd, armbågsskydd, byxor, handskar, suspensoar och halsskydd går alldeles utmärkt att köra i tvättmaskinen på 30 grader. Man kan vira in dem i en handduk eller tvättpåse, men jag kör utan. Om handskarna fortfarande luktar illa, kan man lägga dem i en plastpåse och lägga in dem i frysen. Om benskydden inte går in i maskinen, kan man köra dem i diskhon med tvättmedel eller såpa och diskborste.
Hjälm kan tvättas försiktigt med lite såpa och diskborste, skölj ordentligt!

Tveka aldrig att fråga om ni undrar något, vad som helst!
/Erik, Materialare Team 12, GötaTranebergInformation från tränar-gänget...

Rätt utrustning och en bra blodsockernivå - att tänka på inför träningen


Till alla träningstillfällen på is samt matcher är det krav på att barnen har full hockeyutrustning. Har de inte det så får de inte medverka på träningen/matchen. Full hockeyutrustning innefattar skridskor, benskydd, suspensoar, hockeybyxor, damasker, axelskydd, armbågsskydd, halsskydd, hockeyhandskar och hjälm med galler.


På off ice-träningen ska barnet har träningskläder; träningsoverall, gympaskor, hockeyhandskar, innebandyglasögon samt en ishockeyklubba avsedd för fys, det vill säga en klubba som de kan spela med på asfalten samt att klubban är cirka 4-5 cm kortare än den ishockeyklubba som de använder på isen.


Det kan vara bra att ha med sig ett litet mellanmål att äta mellan ispasset och off ice-träningen. Förslagsvis smörgås, frukt alternativt drickyoughurt. ”Mellanmål” i form av snacks, bullar/kakor, chips, läsk betraktar vi inte som mellanmål och accepteras därför inte i omklädningsrummet eller inom GötaTraneberg.


Eventuella mobiltelefoner läggs ned i väskan under träningen.Slutligen lite information från lagledningen...

Gör en punktinsats - hjälp oss att hålla hallen snygg

Vi söker föräldrar som kan hjälpa oss med en punktinsats under GT12:s städveckor - vecka 36 och 37. Föreningen GötaTraneberg tar hand om vår egen B-hall (före detta JM-hallen). Det innebär att respektive lag har två städveckor, där uppgiften bland annat består av att ställa i ordning material, sopning av de allmänna utrymmena i ishallen samt skottramp och byta plastsäckar i sopkärlen. Vi behöver er hjälp i detta arbete. Ju fler vi är - desto bättre och lättare för alla! Vi bjuder så klart på städfika! Hör av er via mejl till oss


26 augusti är Team 12:s första träningstillfälle. Hoppas ni är laddade! Nu kör vi!


/Elisabeth och Marie, Lagledare för Team 12, GötaTraneberg
Nu börjar det närma sig för hockeysäsong igen
2020-08-16 21:12

Nu när säsongen närmar sig med stormsteg så är det dags att se över utrustningen efter sommarvilan innan små och stora stjärnor ska ut på isen igen.

 

Lagledaren Marie från Team 12 (hockeymorsan) har varit i kontakt med hockeymorsan Cecilia från Djurgården, Team 11 om att kunna byta, köpa, sälja, skänka begagnade/felköpta/nya hockeyprylar inför säsongen.

Denna grupp heter på Facebook

www.facebook.com/groups/hockeyprylarstockholm/

 

Denna Facebookgrupp/ Community är för just hockeyföräldrar i Stockholmsområdet och syftet är att det ska bli lättare att få tag på utrusning och material närmare hemmet samt att bygga upp en bredare kontakt med varandra och lättare kunna se till att våra små och stora stjärnor har en komplett och uppdaterad utrustning inför varje säsong, utan att behöva köpa nytt varje gång. Lite snällare både för miljö och plånbok.

 

 

Det finns även en till Facebookgrupp för enbart GötaTraneberg som heter

https://www.facebook.com/search/top?q=g%C3%B6tatraneberg%3A%20k%C3%B6p%20%26%20s%C3%A4lj

Här kan du hitta utrustning för enbart GöraTraneberg.

 

NUUU KÖÖR VVVIII, Heja, Heja , Heja! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GötaTraneberg SommarHockeySkola-SHS
2020-08-05 15:17
Inför SHS 2020!
2020-07-27 20:34

Snart är det äntligen dags – vecka 33 startas säsongen 2020/2021 upp med efterlängtade SommarHockeySkolan – SHS!


SHS hålls måndag-fredag 10-14 augusti, och består av 4 grupper som är åldersindelade, en grupp för varje årskull från 2009 till 2012.


Varje grupp kommer ha 1-2 vuxna lagledare och 4-5 J18/J20-spelare som följer gruppen hela dagarna och ansvarar för att allting flyter på som det ska. J18/J20-spelarna är även med och hjälper till som instruktörer på de olika ispassen osv.


Huvudtränare på årets SHS kommer följande personer att vara:

*Erik Tessmar, klubbens sportchef och tidigare A-lags och J20-tränare (andra året på SHS)

*Magnus Balk, huvudtränare för GT10 (andra året på SHS)

*Jörgen Hägg, klubbens A-lagstränare, och tidigare ansvarig för Örebro Hockeys Ishockeygymnasium (första året på SHS)


Även Niklas Jernström (huvudtränare GT06) och Gustaf Persson (assisterande tränare i J18/J20 och GT06) kommer göra gästspel som huvudtränare ett par dagar under SHS.


Fysträningen (anpassad utifrån ålder) kommer klubbens mycket omtyckta och högt aktade fystränare Gustav Claughton att hålla i.


Under dagarna kommer varje grupp utöver dubbla ispass även ha fysträning, teori och off ice-pass. Off ice-pass kan innebära t.ex. klubbteknik, samarbetsövningar eller annat.


Lunch och mellanmål ingår.

 

Det finns fortfarande platser kvar till SHS – säkra ditt barns plats idag genom att maila till kansli@gotatraneberg.se!


Kostnad:

3000 kr för utespelare i GT

3300 kr för utespelare från andra klubbar

1400 kr för målvakter, oavsett förening

Vid återbud som meddelas senast 31 juli återbetalas 2000 kr för utespelare och 600 kr för målvakter. Vid återbud från lördag 1 augusti återbetalas motsvarande summor endast mot uppvisande av läkarintyg.

 

Välkomna!

Nu när hockeysäsongen slut, kan man ändå ägna sig åt lite materialvård
2020-05-17 13:28

Som alla vet luktar det inte hallon om våra små stjärnors utrustning, så de behöver tvättas (helst oftare än en gång om året).

Utrustningen är ju en perfekt grogrund för bakterier och när de börjar användas igen, kan det lätt orsaka rätt elaka eksem om man inte rengjort dom.

Axelskydd, armbågsskydd, byxor, handskar, susp och halsskydd går alldeles utmärkt att köra i tvättmaskinen på 30 grader.

Man kan vira in dom i en handduk eller tvättpåse men jag kör utan.

Om handskarna fortfarande luktar illa, kan man lägga dem i en plastpåse och lägga in dom i frysen.

Om benskydden inte går in i maskin, kan man köra dom i diskhon med tvättmedel eller såpa och diskborste.

Hjälm kan tvättas försiktigt med lite såpa och diskborste, skölj ordentligt!

 

Skulle de behövas köpa in nytt/bytas ut något av materialet så kan det finns både nytt och secondhand alternativ. Göta Traneberg har Bauer som huvudmärket men skulle det inte finnas så ska man helt enkelt se till att våra små stjärnor har utrustning som är hel och passande. Inte för smått eller för stort. De olika märkarna inom Hockey utrustning har olika passformer och en liten diff i storlekarna med.


Se storlek guide för Bauer materialet bland dokument här på hemsidan J


Secondhand platser för att hitta hockeymaterial

*Blocket

*Shpock

*Marketplace via Facebook

*Skridsko Johan (Blackeberg) Skridsko Johan har ett bra Secondhand gällande skridskor man kan byta till sig rätt storlek.


Om man vill köpa nytt hockeymaterial

*Länna Sport

*XXL

*Hockeygear

* Intersport (speciellt butiken i Barkaby)

*Stadium


Lycka till :-)

Materialar-Erik

 

 
Våra Huvudpartners