Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Marcus Brännman uttagen till U17-landslaget!
2020-01-23 12:41
Marcus Brännman, i Örebro-tröjan
Marcus Brännman spelade i GötaTranebergs Team-03 upp till U16, och var även en stark faktor till J18-lagets avancemang upp till J18 Elit förra året. Inför den här säsongen så flyttade Marcus till Örebro där han nu går på ishockeygymnasiet och har hittills i år stått för många väldigt bra insatser, vilket han nu belönas för med en plats till Sveriges U17-landslag som ska spela en 5-nationsturneringen i Ufa (Ryssland) i början av februari. I turneringen så deltar förutom Sverige även Finland, Ryssland, Tjeckien samt USA, och med i truppen finns även en annan GT-bekant: Oliver Moberg, som för närvarande spelar i AIKs verksamhet.

- Marcus var tidigt väldigt professionell, och älskade att tävla. Han lämnade ingenting åt slumpen, och kom alltid till ishallen med god inställning. Uttagningen till landslaget är väldigt välförtjänt, och Marcus är en perfekt förebild för våra målvakter som vi har kvar i GötaTraneberg. Vi är väldigt stolta över honom, säger Gustav Claughton, målvaktstränare i klubben.

Lycka till i Ryssland, Marcus!
Målvaktsträningen får egen tid på lördagar!
2019-11-05 12:02
Foto: Linus Rosengård
Äntligen! Målvaktsträningen har i flera år fått stå lite i skymundan på Stora Mossen, med målvakter som fått dela is med hela lag. Men under den här hösten har klubben beslutat att viga en timme på lördagar åt våra unga och intresserade målvaktstalanger! Klockan 12.00 varje lördag så kommer målvaktsträningen att ligga fast, vecka efter vecka, och detta kommer att underlätta stort vid planering m.m. för alla lag och spelare. 
Gustaf Albihn och Joakim Cyrus Stålheim nästa GT-målvakter att spela TV-Pucken
2019-09-10 11:52
Gustaf Albihn samt Joakim Cyrus Stålheim. Två duktiga -04or som fick möjligheten att spela TV-Puckskval på Gotland nyligen!
För tredje året i rad så representeras GötaTraneberg av en målvakt i TV-Puckslaget Stockholm Nord. Marcus Brännman blev utsedd till turneringens bästa målvakt samt gjorde en U16-landskamp under vintern, och året innan så var Oliver Håkansson med i -02-laget som kom på en sjätteplats i turneringen. Nu har klubben alltså fått in en målvakt till Stockholm Nord för tredje gången på lika många år, då Gustaf Albihn (född -04) ska åka till Dalarna och spela slutspel i slutet av oktober. Gustaf gjorde fem säsonger i klubben, men spelar nu i Hässelby/Kälvesta. 

Extra kul är det även att målvakten Joakim Cyrus Stålheim, som har flyttat till Visby/Roma, var med och bidrog enormt i Gotlands TV-Puckslag under kvalhelgen på hemmaplan nyligen. 

Det är väldigt kul att så många duktiga målvakter kommer från GötaTraneberg. Det ska bli spännande att se utvecklingen på nästa generations GT-killar som kommer framöver!
Marcus Brännman vald till bästa målvakt i TV-Pucken!
2018-11-05 09:18
Marcus Brännman i GT J18, Sveriges bästa 03-målvakt!
Stockholm Nord vann bronset och GötaTranebergs stolthet, Marcus Brännman i GT J18, blev vald till TV-Puckens bästa målvakt med en räddningsprocent på 95,24!

Stort grattis till utmärkelsen Marcus och stort grattis till en enormt stolt klubb, nämligen GötaTraneberg!

Marcus är den andra målvakten i rad från GötaTraneberg som blir uttagen till Stockholm Nord. Förra säsongen deltog Oliver Håkansson, som numera tillhör Almtunas juniororganisation. 
 
Våra Sponsorer